2011 rugsėjinukai

15. Feb, 08:33

Sveikos mamytės, gal atsiras norinčių pabendraut, pasidalint nėštumo džiaugsmeliais ir vargeliais:)

18. Jan 2012, 14:54

tai jau tikrai 😀

18. Jan 2012, 14:53

manau viskas bus gerai 😉 dabar svarbiausia saugoti save,eh atsimenu ir as savo nestuma,tos pirmos savaites 😀 nepakartojamas jausmas 😀

18. Jan 2012, 14:51

na as tikiosi ,kad viskas bus gerai 😀 nes cia buvo ne pirmas bandimas pastoti ir tik dabar gavosi 😀

18. Jan 2012, 14:49

tai manau nieko baisaus,as kiek atsimenu ir man maude,jeigu jau laabai skaudet pradetu tai gal nelabai gerai butu 😀 svarbiausia nesijaudink,dabar tau reikia but ramiai kaip niekad 😉

18. Jan 2012, 14:47

ne tik maudzia toks skausmas buna pirmom menesiniu dienom 😀

18. Jan 2012, 14:44

dziugu girdet 😀 tai tau gal labai skauda?ar tik siek tiek maudzia?

18. Jan 2012, 14:43

jauciosi lb gerai ,bet tik tie skausmai 😀 vaikelis planuotas 😀

18. Jan 2012, 14:41

na taip,kaip siaip jautiesi?planuotas veikelis? 😀

18. Jan 2012, 14:41

na jau tikrai ,kad neramu 😀 bet ta 27 ir ne taip uz kalnu gal kaip nors istversiu 😀

18. Jan 2012, 14:39

na poliklinikoj ir manes atsimenu neprieme,ejau privaciai,nes labai jau smalsu buvo 😀 bet pabandyk pasiskambyt i registratura,graziai paprasyk,gal anksciau uzrasys,nes as isivaizduoju kaip tau dabar neramu,tukstanciai klausimu galvoj 😀

18. Jan 2012, 14:37

Poliklinikuose sunku susitarti 😀

18. Jan 2012, 14:33

Saule,jei nestumo testas teigiamas tai galiu tave pasveikint,nes laukiesi 😀 kiek as atsimenu tai ir mane siek tiek kankino pilvo skausmai,manau jeigu pasisneketum su ginekologu tai ir anksciau tave priimtu jaigu toks reikalas 😀

18. Jan 2012, 14:25

Sveikos 😀 nezinau nei kur rasyt nei kaip tikslaiua paklaust 😀 Esu cia naujoke ,pasidariau du nestumo testukus abu buvo teigiami ,pas ginekologa uzsirasiau tik sausio 27 ,bet labai neramina pilvo skausmai kaip per menesines.cia man yra pirmasis nestumas del to ir panikos tiek daug 😀 gal galit pasakyt,patart kas man darosi

18. Jan 2012, 14:18

Vilete as manau tu ir be masazistes apsisuksi!saunuole ! 😀

18. Jan 2012, 14:18

leidziu ir as truputi pasedeti,kelias minutes pasedim ant keliu 😀

18. Jan 2012, 13:59

siandien mazoji prijuokino mane 😃 pradejau maitinti tik ka atsikelusia, o jinai norejo ciaudyti, ir susijuokiau, jinai dar labiau, ir pradejom, as juokiuos, mazyte dar garsiau 😃 oj linksma buvo, mano mazas kudikelis jau tampa zmoguciu 😀 jei del sedejimo tai as leidziu 5 min pasedeti, nematau cia nieko blogo, zinoma ant mano keliu, bet kaip kazkuri mamyte minejo, jai pasaulis visai kitoks atrodo is sedimos padeties 😀 beto jinai taip po truputi pasededama stiprina savo peciu ir kaklo raumenukus 😀

18. Jan 2012, 13:53

laba diena mamytes 😀 katik mazoji uzmigo 😀 na mums kaip ir viskas susitvarke, nakteles ramios, kaip visada 12 val nakties pamaitinu, ir istempiam iki pat rytelio 😀 darau panelytei masaziukus du kartus i diena, tai galvyte tiesut tiesutele, nzn ar samdysimes masaziste, manau dar savaitele sitaip aktyviai pamasazuosiu, o tada nuseisim i poliklinika pasitikrinti, nes pasiskambinau masazuotojai, lietuvei moteriai, uzsiprase 40 svaru uz viena masaziuka ir plius kuro islaidos atvaziuoti iki musu, zinokit net verkti norejosi, kai paskaiciavau kad mums 20 apsilankymu reikes, tokiu pinigu siai dienai is niekur negalim paimti ☹ bet prisiziurejau simtus video kaip jie daromi, nesudetinga ten visai, tai bandau pati daryti, tikiuosi pades, bet jau ir po trieju dieneliu nebepasakyciau, kad jai kazkas ir buvo blogai 😀

18. Jan 2012, 13:51

kas per manksteles?

18. Jan 2012, 10:49

o mes šiandien 13.20 eisim į polikliniką mankšteles daryti

18. Jan 2012, 10:48

aha ziema ziemuze 😀

18. Jan 2012, 10:38

kiek sniego prisnigo 😀

18. Jan 2012, 10:38

labas rytas 😀 mes miegojom kaip iprastai,du kartus kelemes 😀 vakar gavom paselio rezultatusm,tai viskas gerai mano mergytei,o ir viduriavimas jau praejo,tai sendien moliuga valgysim 😀 sedet ir mes norim 😀

18. Jan 2012, 10:34

o mano mazutis uzmigo 1h,pabudo prieš 6,muistesi tai daviau soske ir užmigo tai atsikele po 9 😀

18. Jan 2012, 10:32

o miegojom neblogai 😀 as turbut kazko vakar uzvalgiau 😀 tai mazyte du kartus net akti iki ausu prisikakojo 😀 tai persirenginejom uch 😀

18. Jan 2012, 10:32

nu mano ir nori sedeti vis keliasi ir keliasi,as ir neleidziu kad sedetu,tai pyksta. man gydytoja sake patiem nesodint tik tiek kiek pats vaikas sedasi leisti ir viskas

18. Jan 2012, 10:31

laba rytuka 😀 niu akd ir pas mane sedesi panele 😀 visur galva riecia kelia 😀 zodziu sedeti nori nors tu ka 😀
mums aiskino gydytojas kad nesodinti nes neilysi i vidu vaikucio ir nesuzinosi kada susutiprejo...bet gal kaip jau daryti pradedapaskatinti nieko blogo?😀 na mes vasari lankysimes tai pasiklasuiu 😀 nes kaip ir su ant pilvuko kaip slaizuti bando...viena tai ietoje sukasi 😀 o sakau gydytojui- ar galima atremti kojyte? sako na siaip nuolat padeti nera gerai bet karais paskatinmti nieko blogo jei pati daryt pradeda 😀

18. Jan 2012, 10:19

sveikos, mamytes 😀, indrute musu naktele gera buvo, kelesi pora kartu, db vel uzmigo, nes nubudo puse9 😀, o as tuo tarpu spesiu papusryciauti...reikes paziureti sita multika kur sakote, kad geras 😀... del sodinino tai maniske ar gultuke, ar lovoje visada galva atkelta, ore, isikabina i kelnytes ir megina sestis, tada virsta ant soniuko.. o siaip neleidziu sestis, tai pyksta 😀... o pasodinti, tai buna isikabina i pirstus ir pati prisitraukineja... siaip sako be puses metu nesodinti.. o kai pati sedasi tai ka daryti ? 😀

18. Jan 2012, 10:09

Sveikos mamytes 😀 kaip išmiegojot?

18. Jan 2012, 00:14

joa oras snd buvo toks fainas 😀P))))))))) tik vaiskciok ir vaiksciok 😀

gitana dainius tai vis dar negalima sodinti ane? pas mane tai inai be proto galva kelia stengiasi taip sedeti nori 😀 kazkaip kartais enjuciomis jau pasodinu 😀

labanakt 😀

17. Jan 2012, 22:24

sveikos mamytes 😀 na o mes sen lauke buvom beveik 3val,oras pasakiskas,su mumis vaiksciojo ir drauge su mazyle,jai jau beveik 10men,o paskui buvom pas mus namie,tai taip smagiai laika praleidom,o ir maziuke jau domisi savo drauge,ciupineja ja,sypsosi,kalbino 😀 laukiu nesulaukiu kai jau manoji siek tiek paaugs,tai bent smagu bus 😀 beje sendien kai isejom i lauka,maziuke nemiegojo,gera valanda vaziavo vezimuke ir dairesi ,taip idomu jai viskas buvo😀 Indrute masa ir medved laaabai geras filmukas!mes irgi ji ziuresim 😀Linute mes ivairia muzika klausom 😀 ka teveliai klauso,ta ir leliukas,bet ji turi ir savo daineliu kompe 😀