2011 rugsėjinukai

15. Feb, 08:33

Sveikos mamytės, gal atsiras norinčių pabendraut, pasidalint nėštumo džiaugsmeliais ir vargeliais:)

01. Nov 2012, 10:57

labukas rytas 😀 linute puikiai tave suprantu nes ir pas mus tai buvo jokiu asaru tiesiog atsisake bet anksciau 😀 as manau musu leliukai auga ir reikia leist jiems tai daryti😀 paziurek as kiek nemaitinu ir misinio neima bet tfu tfu tfu sveika 😀 cia turbut jau nuo vaikucio priklauso jei sirgs tai ir prie papo sirgs...as irgi galvojau kaip cia bus...aisku mums lengva manoji soske ima tai atsigulam vakare ziurim tv ji su soske uzsnaudzia jokio nesiojimo svarbu prisiglausti turi prie kazko...kaip reikia tai ir prie mamu uzminga...seniau pas mus irgi budavo aliaks miegot pyksta, kitur neuzmiega kitur malasi nevalgo...bet buvo tokiu situaciju kad kitaip nesigavo tai db ir miega kitur ir valgo ir uzmiega ne su manim reikia...kartais liudna pasidaro bet po to pagalvoju ai bet ir gerai smagu mazyte auga darosi savarankiska o kuo ji savarankiskesne tuo smagiau 😀

01. Nov 2012, 10:42

Vilete maniske irgi sveciuose nemiega,ji net nevalgo sveciuose,maniske nakti pabunda,tai misinuko duodu,pageria ir uzmiega

01. Nov 2012, 10:39

Vilete,gerai,kad bizniukas eina,as tai savaji apleidau,tas kraustymasis,maziukes liga tai nera kada,bet manau reikes vel tuo uzsiimti😀mano broliuko mama iki 2metu maitino Mykola,bet nuo pusantru metuku nutraukdavo ir is buteliuko duodavo,tai manau gali vakare nutraukt pienuka,padet i saldytuva ir jei nakti kelšis sildyk ir su buteliuku bandyk ramint😀

01. Nov 2012, 10:38

linute, man irgi yra visokiu nuansu, visokiu situaciju, kuriu bijau..tarkim jei isvaziuojam i svecius, tai butinai ant 8 val turim skubet namo, nes ji anksti eina miegot, tada tokias dudas paleidzia..negalim pasibut sveciuose ☹ arba tarkim nemoku as jos uzmigdyti svetimoj vietoj, jinai man kaip ne mano vaikas, gali daryt ka nori, nemiega ir tiek, isterijos baisiausios, tai vel vengiam vaziuot i svecius, jei vaikas nemiegojes..o as visada panikoj baisiausioj, nemoku su vaiku atsipalaiduot..jeigu jau kas nuklysta nuo musu rutinos, tuoj as nervinuosi, blogai jaustis pradedu..tu paskaitinek ka kitos mamos daro, gal ka pritaikysit sau..pvz mano mazajai nakti reikia griezto zodzio, pradzioj prabusdavo nakti, iskarto verkt, tai tetukas paguldo i vieta, griestai sako APAPA, kad man neverktum ir viskas! tai nelabai suprato, o va dabar iprato prie sito, kad kito kelio nera tik miegot, tai ir vel uzmiega be jokiu ciuciavimu, mylavimu

01. Nov 2012, 10:21

na pas mus tokiu situacija su drabuziu tampymais nera buve, teko matyti pas drauge, kai tik vaikas gerti nori iskarto lupa palaidine.. ne pas mus to nera.. mazoji dienomis neprasydavo kruties, buvo like tik vakare ir kiek ji noredavo nakti, bet paskutines naktis ji tik papa apziojusi ir miegodavo, todel pamaniau , kad nera tiek pienelio, kad patenkinti jos poreikius, tada kita vakara su siek tiek paciuciavimo uzmigo be kruties, nakti neprase irgi, vakar irgi tas pats uzmigo be ir nakti uzteko pakasyti nugaryte... tai kazkaip ir nekisu... tai db kiek dar gaminsis pienelio tai nutrauksiu ir duosiu is buteliuko, nes kaire krutis visai nenaudinga gamybos procese, dar desine siek tiek.. na as isivaizdavau, kad atpratinti tai bus daug asaru, klykimo, o cia taip graziai viskas , kad net trukti pradejo 😀 gal tiesiog iprasiu 😀.. as zinot lb bijau, kad nemokesiu jos nuraminti kai ji verks 😀 nakti.

01. Nov 2012, 09:45

na ka lekiu, mazoji atsikele 😀 tikiuosi iseis dar prisest 😀 geros dieneles 😉

01. Nov 2012, 09:45

jeigu pas jus viskas graziai vyksta, tai ir tesk tai..nes buna tokiu situaciju kur vaikai mamom megstinius pleso, kad tik ta papa gautu, i tokius tai as net ziuret negaliu, pribeges vos ne 3 metu vaikas, drasko mama, o toji istraukia papa ir maitina..man tai baisu 😀

01. Nov 2012, 09:42

laba ryteli 😀 as nuo pat ryto stengiausi apsitvarkyti, sumeciau rubus skalbt, vienus nukabinau..zodziu laukiu savo siuntinio, reikia babkes kalt 😃 nezinau, kiek ilgai cia tas bumas bus, bet dabar bizniukas tai super, jau tuoj daugiau uzdirbsiu nei tetukas 😃 as manau, kad iki Kaledu dar papirks, o veliau kas cia zino..linute teisingai spanguolyte sako, jei tau truksta tu maitinimu, tai maitink! o del sirgimo tu nepergyvenk, ne del pieno cia gi..buna vaiku ligoniuku, ir buna kurie visai neserga..

01. Nov 2012, 09:24

Linute,tai nenustok maitint,juk daug yra mamu kurios ilgai maitina,kitas gal pradeda vargint maitinimas ar pan,o jei tau to truksta nenutrauk,juk ji pas tave visa diena nebuna prie papulio,beje labas rytas😀

01. Nov 2012, 08:20

jus jau supratote, kad as turbut prie maitinimo labiau prisirisusi negu mazoji prie valgymo.... bet as manau, kad uz mamos pieneli nieko nera geriau, todel man norejosi ja maitinti kuo ilgiau (benta ta viena karteli vakare)... kazkaip nei mazoji serga, kol maitinau ir pati tokia stipri buvau, o db nezinau kaip cia bus... na, bet jeigu nepraso negi as jai kisiu...

01. Nov 2012, 08:17

laba ryteli 😀, kaip nakteles ? na ka , mazoji vakar kruties nesiprase, nakti taip pat.. bet kaip viskas db sunkiau, reikia mazaja ir pasupti, ir panesioti.. ankciau ka atsigulam abi i lova ir tv gali paziureti kol valgo, ir uzmiega pati tik belikdavo i lovyte perkelti, nakti irgi tas pats tik verkti, kruti davei ir ramu... sianakt verke.. tai toki klausima ir iskeliau vyrui, o ka db daryti ? tai zodziu pasupau ant ranku, o paskiau kasant nugaryte vel uzmigo... kazkaip man keista, 14 mennesiu buvo taip ir ne kitaip, o db taip antra diena viskas... kazkaip siek tiek ilgiuosi maitinimo krutimi...

31. Oct 2012, 19:45

as nevartojau vaistu tik domejausi yra tokie 😀 bet jie hormoniniai pabijojau papildomo svorio kaip salutinio poveikio 😀

na nzn ar as cia gera patareja bet pasakysiu kaip as dariau 😃 bet cia pagal nuojauta 😀 kaip mazyte nebeprasydavo tai duodavau tik tada kaip labai skaudedavo kaip akmeniniai papai pasidarydo ir viskas baigesi per pora dienu, o ji del to daugiau prasyt nepradejo 😀 bent pas mus taip buvo 😀

31. Oct 2012, 19:32

nutraukineti reikia,nes negalima kad pienas ten kauptusi,paskui guziukai gali atsirasti

31. Oct 2012, 19:31

nu va nutraukiau, nes negalejau, tempimas vargino, tai kaire visai pasyvas gal 10 ml iskapsejo, o va desine aktyvesne 80 ml prisimelziau 😃, tai mazajai daviau is bonkutes, tai jetau, galvojau negers, bet atsisedo man ant keliu ir ismauke viska 😀 net nekrustelejus... dar desine kruti pasiliksiu, maza kas... paziuresiu kaip mums siankats seksis.. bijau kazka staigiai daryti.. kolkas viskas eina graziai, be streso ir pan

31. Oct 2012, 19:10

linute jei nebesiruosi maitinti, tai yra kazkokie vaistukai, ginte berods naudojo..arba labai mazai nutraukti, mazinti pienelio kieki, ir kol visai dings..nekokia as patareja istiesu..bet as tai visai krutines nelieciau, kad pienas neatsirastu..man taip sesele sake, tai ir dingo per dvi dienas

31. Oct 2012, 19:07

mano krutys akmenines , ka daryt i? nutruakineti..

31. Oct 2012, 19:06

saunuoles mergaites 😀.. mes ziasliukus irgi atpazystame, zinom kur akyte, nosytes, kojyte..

31. Oct 2012, 19:05

spanguolyte mes kaip dar sakome 😀 tai esame kurybiniam procese, nezinom kas kur paskabins, gal db pakabinsim ten paveiksla, o po kurio laiko pasirodys, kad ten reikejo lentyvos, tai visu pirma norim susidelioti baldus, o tada ziuresim kas kur tinka ir pan... o mes taip gerai pagulejome 😀 1.5 val 😀 mazaja migdziau namie, teko patrepseti aerobikos zingsneliu prie lopsines ir atluzo, tai kol ji miegojo mes su tetuku gulejome lovoje, jis knyga skaite, o as tv ziurejau.. musu ciucikas vel tinsta ☹

31. Oct 2012, 18:51

saunuole Elijyte,as kazkaip anksciau nelabai mokydavau ja,kartais parodydavau😀žaisliukus ir mes atpazystam,ka pasakau ta atnesa,paprasau tuti(soske)atnesti tai vaiksto iesko ir sako tuti tur tu😃 jei prisedam kartu prie kompo sako teejee mazdaug ijung teletabius,nes juos taip vadina😀o jei parodau nuotrauka ir papras
au parodyt kur mamyte ar tevelis pirs
tuku parodo😀

31. Oct 2012, 17:56

spanguolyte saunuole tavo mazoji, bet mano saunesne 😃 nes mes jau visus situs dalykelius mokam parodyt gal koks menesiukas 😃 tik neuzpyk nieko nenorejau izeisti 😉 😛 na dar prie to pacio pasigirsiu 😃 manoji jau atpazysta beveik puse zaisliuku, sakau atnesk lelyte, iesko, vercia zaislu deze kol randa, arba zujkuti ar suniuka, turim ir masinyte tai ir sita atnesa..per ta menesiuka labai protinga pasidare, ryte atsikelia su pilnu pampiu, tai susiima uz klino, rodo i spinta ir sako PAPA 😃 cia taip pampi vadinam 😀

31. Oct 2012, 17:37

Linute o kodel dabar negalit iskabint paveikslu?o as negaliu dar vaiko i lauka vestis☹atsistoja prie duru ir ate ate sako,mazdaug einam,uztat per sias dienas ismokom rodyt kur akyte,ausyte,nosyte,burnyte😀ir kai paklausi kur bambyte parodo bambyte😀

31. Oct 2012, 16:54

aciu aciu 😀 nea linute, cia su dzinsiukais..timputes plonytes, nebent pedkelnes po apacia det, tada gal ir galeciau i lauka vestis

31. Oct 2012, 16:26

mes buvom laukutyje.. tai vesu siandiena... db delioju savo paveikslus ir kitokius darbelius, jau buvau pamirsusi kiek graziu darbeliu turiu... bet sudejau i maisa ir padejau i spinta, dar negreitai jie papuos namu sienas...

31. Oct 2012, 16:26

ajajai kokia grazute 😀, cia gal su tom timputem ?

31. Oct 2012, 16:11

aha as irgi pagalvojau, kad senai mano mazaja bematet 😃

31. Oct 2012, 16:09

oj kokia grazute 😀 jau seniai Elijytes nematem 😀

31. Oct 2012, 14:48

na pasirodom ir mes 😀 cia vakar foto dariau, pries ivyki 😃

31. Oct 2012, 12:37

http://m.kartu.lt/vilnius/akcija/liemene-vaikiska-merino zodziu rinkintes kuri jums graziausia 😀

31. Oct 2012, 12:35

o dirba zinokite 😀, yra seseles, slauges ir slaugytojos 😀, vienos tik vaistukus leidzia, priziuri, kitos tvarsto, trecios uzpakalius plauna.. anksciau ir lavonos tvarkydavo, bet po vieno incidento sito reikalo nedaro...