2011 m spalinukai

19. Feb, 10:58

Sveikos busimos mamytes, kvieciu visas gimdisiancias spali, pasidalinti savo patirtimi, isgyvenimais

22. Mar 2012, 08:40

maniskis apie 22h uzmigo ir kaip visada 5.30 atsikele pavalgyti, prie papo uzmigo o kai perkeliau i lovyte prasizadino, bet pas save nepaemiau tai ir uzmigo ramiai, neseniai atsikele tik 😀 monika, uzjauciu del mokslu, neisivaizduoju kaip tu sugebi su dviem vaikais dar ir mokytis, saunuole 😀

22. Mar 2012, 08:38

labas rytas,manoji vakar uznigo 22.00 paskui 01.30,06.00 ir prabudo 07.30 ir iki dabar nemiega bet jau ziovauja tai dar turetu pamiegoti valandziuke😉 eisim siandien i laukuti gera ora pranese jega😀

22. Mar 2012, 08:14

Sveikos mamytes, nezinau ar cia mano mazaja skiepai paveike, bet ji vakar truputi po 18 val uzmigo ir tik va dabar atsikele, na tik per ta laika pora kartu valge😉 o as tai beveik visa nakti prie kompo prasedejau, ir vel sedziu☹

22. Mar 2012, 07:57

labas rytas 😀 eliute, bandziau kazkur kai du men buvo su savo pienu per buteliuka, bet negere 😀 soskes irgi daugiau nebandau kisti, bet mano vyresnele irgi iki 11men neeme, paskui buvo zaislas ta soske, o paskui susidraugavo iki 2 metu 😃

22. Mar 2012, 07:46

oi neima buteliuko nei soskes neima 😃 sakau gerai tas kad atpratinti nors nereikes 😀 nes vyresnele atpratinti buvo sunku dar jauciu butu ilgai ciunkus jei netyciukas nebutu buves 😃 gal vdeliau buteliuka ims bent kai pakankamai atsils orai 😀 o soskes tai jau ir nebandysiu tiek laiko praejo iskentesim ir be jos toliau 😀

22. Mar 2012, 00:01

maudem maziu, tai niekada nebuvo, kad taip taskytusi 😃 vaje vaje likau slapia ir visur aplinkui slapia 😃 galvboju gal nusipirkti ta rata ant kaklo, kad vaika i vonia deti, gal kuri ismeginot jau?

21. Mar 2012, 23:53

mes naudojam misini nr 2,bet cia UK kitokie misiniai, 1 nr kudikiu pradedantysis ar kaip issireiksti,o nr 2 alkanesniems kazkaip,meginom ir ta ir ta, apsistojom ties nr2,o nuo 6men raso nr 3,tai ziuresim kaip cia bus.

21. Mar 2012, 20:48

ilonciuska, o nebandei savo pieno duot is buteliuko?nes maniske taip ir ismoko buteliuku naudotis;-)

21. Mar 2012, 20:34

ilonciuska, mes 4 men skiepo negavom, nes mazoji ilgokai sirguliavo, tai ir susivelino

21. Mar 2012, 20:32

evuka, o kaip tavo berniukas, ar geria is buteliuko? nes mums jauciu reikes kantrybes, nes is buteliuko negeria, reikes mokinti is puodelio 😀 pas mus tai visa diena lietus purksnojo, tikiuosi rytoj bus grazi diena 😀 monika, o kodel cia taip velai skiepa gavot?

21. Mar 2012, 19:47

as tai sakyciay geriau pasitarti su daktare jei vaikas nenori misinuko o anksciau gere ji be problemu tai kam kist isvis vieni anksciau kiti veliau atsisako 😀 drauges mergasite nuo 10 men nebegere nu tai apsistojo ties kosytem 😀 o nr 2 nepatarciau imti juk parasyta nuo kokio amziaus jis tinka nuo tokio ir reikia pradeti gerti 😀

21. Mar 2012, 19:40

As ir labai laukiu kada pilnai atsils😀 nors jau ryt grazia pranesa😀

21. Mar 2012, 19:39

Sveikos mamytes, mes siandien skiepa gavom, o manoji skiepijant net nesuzyze😀 siandien lauke pora valandu buvom, oras neblogas, tik vejas didokas. manoji jau kokia valanda miega, kazin ar neatsibus sivakara, vyresnelio nera namuos, niekas netriuksmauja, tai gal ir miegos😀 as paskutiniams egzaminams ruosiuos😀

21. Mar 2012, 19:31

labukas.pas mus oras iki vakaro buvo pakenciamas, tai prabuvom 4 val.as tai turiu parinkus ramuneliu, tai geriam arbatyte ir nupirkus dar turiu, ten visokiu zoleliu prideta tai gerioja tarp maitinimu.man jau baigia nusibost ta pati rutina kasdien, greiciau orai normaliai atsiltu...

21. Mar 2012, 18:31

mes po koses iskart negeriam arbatike tik po kokiu 10min. nes neima siaip ir gerai gauna is koses maistingu medziagu. p mes mazas firmos pankoliu arbata

21. Mar 2012, 18:05

labuka, maniskis pradejo dauzyt i stala kai maitinu is saukstuko, nori griebti indeli su maistu, zodziu viska griebia tik duok 😃 buvom lauke pora h..smagu kai saule sviecia, bet vejukas galetu buti mazesnis 😀

21. Mar 2012, 16:51

susitare vaikai 😃

21. Mar 2012, 16:41

nu geras ilonciuska mano panele irgi taria gie

21. Mar 2012, 16:00

as tai saviskiam po koses duodu obuoliuko ar tyreles kokios truputi, nes negeria is buteliuko 😀 pas mus irgi lietus purskia, lauke nebuvom bet ir namie gerai ismiegojo.. mano maziukas siandien visa diena jei tik kuom patenkintas vis kartoja gie 😃 o valgydamas dar issiterlioja, buna spjaudosi, ne visada graziai ziojasi, kartais toks jausmas kad jis is sauksto traukia ta kose kaip is papo 😃

21. Mar 2012, 15:38

Snd tarptautine miego diena,as ir ziuriu ko visa diena vaikstau miegodama 😃 Tik valgau ir miegu 😃

21. Mar 2012, 15:37

As turiu Hippo 2 nusipirkus,viena diena duodu avieciu su ersketuogiais ir kita vakare ramuneliu ten liepziedziu,kur saldus miegelis 😀

21. Mar 2012, 15:08

o kokias arbatytes geriat?

21. Mar 2012, 15:04

As ir po kosytes tik arbatytes duodu,buvo pradzioj,kad nedaug tos koses ir tesuvalgydavo,tada misinuku uzgerdavo,bet db jai jau pakanka,reiks bandyti jau 2 kartus kosytes duoti 😀 As va numigau su savo grazuole,toks oras ,lietus purskia,apsiniauke,miegant tik traukia, pirmiau sriubos isiviriau,db ejsiu kotletu kept 😀

21. Mar 2012, 15:02

na va mes jau pas tevus mano atkeliavome palikau dar verandoj miegoti,lauke prabuvome 2 val o dabar ziuriu puskia lietutis tai laiku parejome,mano pana kaip neiskakodavo tai as jai pora dienu pertauka padariau su kosem,tai gere misinuka ir valgem slyvu tyrele,paskui kaip susitvarke tai vel pradejom su kosem draugauti

21. Mar 2012, 13:19

Tada gausis 2 maitinimai kietu maistu ir 2 misinuku, ir nesigaus reikiama poros misinuko doze ☹ ...

21. Mar 2012, 13:10

Sveikos mamytes, gal patarsit? Mano mazule visai nebenori misinuko, valgo kosytes,tyreles, bet ne misinuka.Gal reikia jau duoti Nr2 misinuka, gal Nr1 jai nebeuztenka? Kada geriau duoti misinuka pries kieta maista ar po? Aciu uz atsak 😀

21. Mar 2012, 12:06

labukas kaip sekasi jusu vaikuciams valgyti kosytes?ar greitai ismoko su saukstuku valgyti?kokias kosytes duodate ? as galvoju pradeti nuo 5 su puse men bet jau taip viska primirsus😃 maziui daviau tik banano paragauti truputi tai sunkoka nemoka valgyti raukosi bet vistiek ima cepsi tyrineja nauja skoni 😃 bet vistiek pirmenybe teikia papuliui iskart ciumpa paskui 😃 keleta sauksteliu paragauja ir viskas daugiau sukasi nebenori 😃 oi idomu kaip cia seksis priprasti prie kosyciu 😀

21. Mar 2012, 11:44

visai pas mus nieko oras tikrai galima lysti i lauka,tai mes eisim iki mano tevu ir busim ten iki vakaro,ziuresiu kaip oras vakare jei nelis gal su vezimu grysiu pestute o jei bus prastas oras tada su masina parves vyras😀

21. Mar 2012, 10:09

o pas mus nera rezimo nu buna kad panasiu laiku atsikelia bet tikslaus laiko nera kada miegot ir keltis,nors galetu ir buti😀

21. Mar 2012, 10:04

o mes iseisim gal valandziukei i lauka nueisim gal iki tevu mano o paskui verandoj paliksiu miegoti ja,nu nuo rytojaus jau pranesa sauletus orus,o penktad isvis silta ir grazia diena liux😀

1 ... 64 65 66 67 68 69 70 ... 257