2011 m spalinukai

19. Feb, 10:58

Sveikos busimos mamytes, kvieciu visas gimdisiancias spali, pasidalinti savo patirtimi, isgyvenimais

25. Mar 2012, 21:06

manoji nuo puses 5 nemiegojo,tai db jau nuluzo miegot😀

25. Mar 2012, 20:04

nu prajuokinot su tais vyrais😃😃 😃

25. Mar 2012, 19:42

ismaudem maze😀 ziurim dabar lietuvos balsa😉

25. Mar 2012, 19:19

kur dingusios visos mamytes😀

25. Mar 2012, 17:26

o del kedytes, tai as nepalikau nei vienos nei kitos puses, svarbiausia mergyte, ji ten labiausiai traumuojama, jai visa gyvenima sugadins. juk ji jau nebe tokia maza, gali pasakyt su kuo nori but, bet tai antstoliai ateit ir kaip koki daikta paimt, cia jau nesamone. . tas irasas jau yootobej yra, o dabar jau visas pasaulis suzinos kas daros musu brangioj gimtinej. . . .

25. Mar 2012, 17:22

Sveikos mamytes, oi kaip as sugripavau, nepakvepuoju☹ vakar paskutinius 2 egzaminus islaikiau, tai labai dziaugiuos, kad jau tiek beliko iki studiju pabaigos😀 mano vyras su vaiku buna kaip kada, kartais noriai snekina, pazaidzia, o kartais ne. vakar i egzaminus vaziavau, tai jis vaikus savo tevam isveze kad tik jam su jais ypac mazaja puse dienos nereiktu but😃 bet kartais kai noriu kur iseit tai tiesiog pasakau kad buk, niekur nedingsi tai ir tavo vaikas, tai ir pasilieka😀

25. Mar 2012, 16:06

o mano vyras uzsiema su mazaja😀 mano pana uzmigo po 40 min ji jau girdziu prabudo o as tik imigusi buvau tai taip norejosi pasnausti,tai galvoju pabandysiu ja pasupti,supu supu ir matau kad ji jau akis mergis,tai va nepatingejau 15min ja lengvai pasupti ir ji toliau miega,net keista tai ko reikia prabusti jei dar miego nori,manau jei nenoretu miegoti tai supk nesupus😀

25. Mar 2012, 14:34

na tikiuosi ju tas miegas jei keisis tai tik i gera 😃😃😃

25. Mar 2012, 14:05

man atrodo cia dar vaiku miegojimo grafikai keisis ir keisis, neverta dar pergyvent.as ir ryte dar miego noriu, bet tenka keltis.kartais dar uzmiega, maniske labai megsta mano plaukus liest tai kartais padeda uzmigt jai;-)mum tai su pietu miegu blogai, jei nebuna lauke tai kambary pamiega kelias minutes ir vel atsikelus ir taip tik kelis kart per diena, o vakare pikta buna, o lauke ismiega 3-4val.

25. Mar 2012, 13:50

Laba, mes vakar visa diena po prekybos centrus davemes, riekejo maziui plonesne skepurytes, neimanoma rasti, nes cia Uk vaikai nuogom galvos ir kojom laksto..nu bet siaip ne taip viena nusipirkau, ne tokia kokia norejau, bet ziuresim gal nesiosim..Ilonciuska su gimtadieniu! 😀 pavelavau, bet gal nieko tokio 😃 kuriu vaikiukai uzmiega labai anksti, gal meginkit kazkaip neleisti, nes geriau dabar pradet kazka daryt 😀 nes taip dar labiau ipras, aisku kai nori miego daryk nedares ka nori, dienos miega kazkaip kitaip sureguliuoti, kai bus geresni orai gal lengviau eis tai daryt..maniskis jei kokia 17h neuzmigs, tai as jau nervinusosi, kad paskui 19h uzsimanys ir ziauru, nes paskui nei nakties miegui jau guldyt, nei atsikeles paskui nores 21h eiti miegoti.. sunku su nemiegaliais vaikais, nes mano ne toks ir miegalius, kelias apie 8h, kai prasibunda stengiuosi paduoti zaisliuku ir dar kokia 30 min as galiu pasivartyti ir prabusti normaliai kol jis dar lovytej pazaidzia, mielai aisku noreciau pamiegoti bent jau iki 9.30 😃😃😃

25. Mar 2012, 13:33

as tai praeita sekmadieni isvaziavau ir palikau pusei dienos, tai kai gryzau, dingo i lauka net sumatyt nespejau;-)maniskis irgi paguldo vaika ir tv ziuri arba migdo vis;-)

25. Mar 2012, 12:41

kazin ar ilgam padejo;-)mes grikiu pavalgem, ant virsaus pieno, dabar vartos soti;-)

25. Mar 2012, 12:14

einam valgyti koses😉

25. Mar 2012, 12:14

na vadinasi eliute gal padejo siek tiek apsibarimas😃

25. Mar 2012, 12:12

pas mus ir vejas siaucia.vakar isiutau, nes ne minutes su vaiku nebebuna, net nusipraust reikia man per 5 min, nu zodziu trukau, bet siandien uztai koks gerutis.;-)))

25. Mar 2012, 12:06

ilonciuska gal pakentekit siandien su lauku ir as pakentesiu nes vejas tai labai smarkus,nu nebent pas jus silpnas,uz lango atrodo grazu saule sviecia,bet...

25. Mar 2012, 11:49

norejau rasyti labas rytas, bet paziurejau nauju laiku tiksliau butu laba diena 😃 maniskis senu laiku pabudo 5.30 pavalgyti, kazkiek pasnekejo ir paskui iki 8.30 miegojo, senai jau taip ilgai ryte nemiegojp jis man 😃 bet vyresnele pas mus atejo po 8 kazkiek 😀 as gal nessveika, bet man visai patinka tas laiko siukiojimas, pora dienu tik kiek sunkaiu kol pripranti 😀 bet pamenu vienais metais kai vasarai nesukom laikrodziu tai anksti sutemdavo vasara, nesmagu visai buvo.. sveikiname astripaprika, us Guostytei su kuo zaisti 😀 eliute, tai stipriai susiriejot, mes ant kiek nesipyktume bet miegam visada vienoje lovoje 😃 eisit siandien i lauka? pas mus ryte lyjo, dabar ne, bet vejas stiprus vis neapsisprendziu ka daryti..

25. Mar 2012, 11:48

aha ir pas mane

25. Mar 2012, 11:23

ale vejas siandien koks stiprus...

25. Mar 2012, 10:55

sveikos o kaip fainiai astripaprika. na manoji pabudo po 7 uzsupavau tai puse 9pabudo😀

25. Mar 2012, 10:53

oi tikrai smagu,Guostei pussesere gime😀

25. Mar 2012, 10:49

mane ir nervian tie laiko sukimai,tik is vienos puses gerai kad vakarai ilgesni bus

25. Mar 2012, 10:36

labas rytas.mes nuo 8val gyvos senu laiku.kaip mane nervina tas laiko sukimas;-)))susiriejom su vyru vakar, tai iki dabar dar nekalbu.net miegojo kitam kamabary.;-)

25. Mar 2012, 10:32

labas rytas mes irgi ankstyvos prabudo senu laiku 07.30 kaip visada kaku daryti😃 man kaip sunku kaip ji taip anksti keliasi atsimenu miwgodavo iki 10.30 o dabar kuo toliau tuo anksciau keliasi☹

25. Mar 2012, 08:57

Labas rytas 😀 pabandysiu rugilesmama aciu 😀 mes kaip visad ankstyvos 😀

24. Mar 2012, 22:58

sveikutes, aciu uz sveikinimus 😀 katik isleidau paskutinius svecius, vaikai po 21h uzmigo 😀 man irgi tos mergaites gaila, bet manau jei viskas butu gerai ji ir pati noretu pas mama eiti, juk ne tokio amziaus kad galima prisnekinti..

24. Mar 2012, 20:37

juscaika bandyk akytes praplaut su virintu vandenuku ar ramneliu arbata

24. Mar 2012, 20:36

mes saslus valgem siandien,astripaprika kaip velai eini kepti plokstaini😀

24. Mar 2012, 20:02

Man ir atrodo,kad vaikas tokiu dalyku negaletu isigalvoti,o beto kam to ir reiktu...gaila lb mergaites,vakar ziuredama susikeikiau net 😀

24. Mar 2012, 20:01

Mes snd ir lauke 2 kart buvom,geras oras 😀 Mano mazytei lb akytes pradejo traiskanot,net nzn nuo ko,gal ka patartumet?

1 ... 60 61 62 63 64 65 66 ... 257