2010m. gimę lapkritinukės ir lapkritinukai :)

17. Nov, 06:33

sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)

11. Aug 2011, 09:30

o mano snabzda 😃 te te te,matyt paciam keistas garsas 😃 nu man atrodo ir nebepatogu ant kudikiu,mano kai ant pilvo miega o da megsta isikniaubt,tai ir pakeiciau.oj ka jis daba veikia pas seses kambary,pamatytu ji tai gautumem velniu abu 😃

11. Aug 2011, 09:18

tas te te te, tai man kita karta galva isuzia, jis ne taip kai ziopcioja pas mane, o rekia...

11. Aug 2011, 09:17

o mes ant kudikiu... man vis atrodo, kad jam per sunku ant dideles, bet gal jau reikia pakeisti...

11. Aug 2011, 09:13

mano ir nuo puse 7 gyvas,biski nusnaude ir jau gyvas,reik eit koses virt,o tai jau reikalaut pradeda.kaip fainiai ismoko sakyt te te te te,vaiksto ir ziobcioja vis

11. Aug 2011, 09:11

laba.ne,mano jau miega ant didesnes

11. Aug 2011, 08:44

labas rytas 😀 atsisedau su kavos puodeliu 😀 Adrijus uzmigo, gyvas nuo 6 ryto 😃 o jau Linola, koks tavo sūnelis šaunuolis 😀 mes apleidom puodelio reikalus paskutini menesi, nebeturiu laiko visai, cia problemos visokios, cia ta ligonine, nu aisku, neprisiteisinsi cia 😃 uzsisakem vietas lokes pedoj sekmadieni, ale grazu ora pranesa, tai pasikarstysim 😀 mažius pas senelius pabus, kaži kaip jam ten, nėr buves dar tiek paliktas, o cia tikrai gausis geras pusdienis 😀 o merginos, ant kokios pagalves migdot vaikiukus, vis dar kudikiu?

11. Aug 2011, 00:06

Sveikos merginos.vis paskaitau,bet neturiu laiko rasyt.oj oj oj kas mano per biesas auga,viskas ka pasiekia tas ant zemes,geles iskapstytos,dauzyk nedauzes per rankas,jau ir i subine gauna nein susitvarkyt.dantukai tik du dar pas mus.katutes plojam senai jau,daba sauk ati bet parodyt ate nemoka,rodo kur dega lempa,jei paklausi tai parodo,sako uuuuu ir pirstuku rodo,siandie vaiksto,sako ble ble ble,va ir keiktis pradejo, 😃 tiesa mes jau vaikstom.su puoduku draugaujam,kakos prasosi visada,na o sisiuko uz peles pagriebia kai jau beveik bega,tad nevisada pagaunam.bet pietu miegam be pampio,avariju nebebuna.na o penktadieni papuolem i ligonine isbere visa,reakcija i virusa gavos,namiskiai visi angina pasigavo tai kai ligonine,tempos 39,bet jau einam sveikyn.valgom gerai ir viska,tik spek kisti,ir grudines,ir varske o skaniausia tai darzoviene su mesa,o dar labai megstam sriuba ta skystuka,pasisriubdams varo.sveriam 9100g.o jau suni kankina,prie manes neleidzia prieiti,rekia,gasdina 😃su sese labai draugauna,megsta su dviraciu kai ji vazineja 😃nepykit kad tiek daug pavariau vienu kartu 😀

10. Aug 2011, 22:08

oj, uzuojauta jum maitinanciom.. kaip mano kandziojas, tai jauciu be speneliu buciaau... o mes vaiskynes neturim, ir dziaugiuosi, labai pats stengiasi, varo keturiom, o sukilnojus seniai jau viska esu, irgi, kai vaza sudauze, kaip Rasa susigribau viska iskavoti. o as balsa pakeliu ir dar kaip ir per pirstukus yra gaves, kad net raudoni buvo, bet pasiekiau rezultata, pas mane daug geliu, kuriu neturiu kur sukilnoti, tai nebelenda, jei prieina, tiesia rankute, tai iskart prisimerkes, zino, kad arba susauksiu arba per pirstukus gaus, o labai bijojau, nes ka galii zinoti, gal nuodingos jos, o kai jam viskas i burna.. o jau israiskos veido, kai gauna per pirstukus, vos susilaikau nesusijuokus 😃 o del griuvimu, tai irgi visai nebijo, kaktoj nespeja melyne pazaliuot, kaip kita uzsitaiso ir vistiek tas pats.. ojai ojai..

10. Aug 2011, 21:19

tai taip zinok ir darau, nes gi skauda 😀 paskiau po kokiu 5 tokiu kartu nebeduodu ir laukiu kol issiduks ir prades zysti, tada issizyzia ir ramiai valgo 😀 tai toks zaidimas ilgas gaunasi, kazkodel dazniausiai i vakara...

10. Aug 2011, 21:13

braske as skaiciau kad jei kanda tai iskart atitrauk nuo kruties ir pasakyk kad negaima tada vel duok jei vel kanda vel atitrauk, na kad suprastu jog jei kas tai negaus pienuko ir jei vistiek kanda tai atitraukt reikia ir net kokias 5 min neduoti na taip ir zaisti kol supras. maniske nors bedande ale kartais bedugdama paima ir i ranka man kanda😃

10. Aug 2011, 21:01

maniskis ir pirmus kartus verke kai istaciau, bet po kokiu 3 kartu pradejo patikti 😀 Dabar dar vienas linksmumas jam prasidejo- kandziojimas kai maitinu, as jam sakau kad negalima, net siek tiek balsa pakeliu, bet kaip jam patinka, kad jis specialiai kanda ir juokiasi, tai net nezinau kaip cia reiks daryt, drauge sake, kad ji znybdavo, bet kazkaip baisoka 😀

10. Aug 2011, 20:56

jo braske stipri ji as bijojau kad kai anksciau gimusi atsiliks nuo kitu bet va dar ir lenkia kitus, o pas ja ir baimes nera va kitas vaikas nugriuna ir bijo paskui ar stoveti ar eiti o jai vienodai nugriuvo guza issitate ir vel ta pati apsisukus daro, dabar smagumas paciai vienai pastovet bet jai labai patinka kai pastatau ir bunu prie jos tai specialiai griuna i mane kad pagauciau ir juokiasi tada😀 ir kelis zingsniukus zengia viena bet jei buna nedideli atstumai taip pasileidzia ir greit kazko kito kabinasi zengdama pora zingsniuku.

10. Aug 2011, 20:52

o maniske su vaikstyne nelabai vaiksto, pas mama yra sesers mano vaiko tai kai nuvaziuojam ten idedu bet pirmus pora kart isvis bijojo verke o dabar pabuna kokias 5 min siandien buvom tai jau kazkaip daugiau pavaiksciojo bet ji pati nori labiau tiesia vis rankas kad ja iskelt is tu vaikstyniu. o namie tai ji ropineja visur ir stojasi bet kur, o tai uztat ir griauna namus aukstyn kojom😃 ir dar vis didziaja sese rekdo😃 Rasa o taviske ropoja radar ne nebepamenu?

10. Aug 2011, 20:51

as savo vaikina ir dedu i vaisktyne, tai koks man buna poilsis, negaliu atsidziaugti, kazkaip anksciau maniau, kad nedesiu bet paskiau galvoju ai koks skirtumas jei pats stojasi ir vaiksto lovytej.....Nu bet Dowi ir tvirta tavo mergiote 😀

10. Aug 2011, 20:47

as idedu i vaikstyne, tai dar nelabai leidzia kur nori prieiti.. tikiu kad ir man bus ojojoj. vakar sviestuva numete, gerai kad ne sau ant galvos, tai jau viska sukeliau kur ka begalejau 😀 nu gal nesusuks pilvuko nuo teslos 😃

10. Aug 2011, 20:46

dowwi- jo,tikros slyvos labai veikia viduriukus,manoji suvalge pora slyvu,ir pradejo skystai varyti...

10. Aug 2011, 20:39

tai dabar juk yra pilna jau ir slyvu, jos gal dar geriau veiktu nei tyrele, as savo mazajai ir siaip kai i soda nuvaziuojam kokia viena duodu suvalgyt. maniske siandien pikta zirzauja visa vakara ir jau net nebesusitvarkau su maze, kamuoja kasdien sinsiliuka musu vis prieina prie narvo ir dauzo jo narveli kisa pirstus gerai kad jis nors nekanda. visur viska vercia griauna kur tik ka pasiekia siandien dariau kibinus tai priejo prie stalo nusignybo kampa ir suvalge maza gabaliuka zalios teslos, na nebespeju as jos net sugaudyt😀

10. Aug 2011, 15:10

mano Santai jei uzkieteja viduriai slyvu tyrele visada padeda. O del dantuku, tai mums is pradziu mazas taskiukas buvo, bet po poros dienu prasikale. Dabar jau laukiam virsuje, nakti n kartu kelesi, skaudejo vaikui dantenos, teko isikelti i savo lova tada siaip ne taip nusiramino. Jau antra diena nenoriai valgo po du saukstukus koses, nesvarbu ka beduociau neikisu i burna. Tai gerai kad bent misineli geria

10. Aug 2011, 14:27

Sveikutes, oj kaip cia linksm pas jus su ladutem ir katutem 😀 kadangi as Dovile kasdien tikrinau dantukus tai parasysiu kaip buvo 😀 pjuvi pamaciau kai Tomui buvo 8 men ir 2 d. bet kazkur po keliu dienu paciam to pjuvio kamputyje jau buvo astru kaip kad adatele islingusi ir augo tikrai nelabai greit, dabar jis toks lyg puse islindes, bet tikrai man atrodo kad ne visas 😀 Stai tokia musu dantuko istorija 😀 😀 😀 Tai Renita jei jau i pabaiga bedos tai greit atsistatys zandai manau 😀 kad tik tokios bedos butu... 😀

10. Aug 2011, 12:42

jo, jo, duok paciai slyvu valgyti, pet pacio kefyro pora sauksteliu tikrai nepakenk. tokiu ryziu, morku nevalgyt, nes kietina...

10. Aug 2011, 12:33

o tai pinute tu jai paciai duok slyvu.

10. Aug 2011, 12:18

Labutis. Mums tai kazkaip iskart baltavo- dantukai pasirode,nebuvau aptikus jokio pjuvio. Dabar virsuj smegeneles jau ilga laika patine,bet vis dar nesimato nei pjuvio nei dantuko. Na,bet cia siuo metu nedidziausia beda. Neprakakoja mano maziuke trecia diena.Pirma karta kai buvom grize irgi taip buvo tai kefyro geriau ir slyvu valgiau ant kitos dienos pramuse mazytei. O si karta nepadeda... visa pikta,ora isleidzia,o pakakot neina☹ Matyt nuo visu skrydziu ir aplinkos pasikeitimo taip.Atostogos tai nieko gero oras prastas.Na gal Ispanija kompensuos geru oru ir saule😀. O taip tai butu depresija nuo tokio oro. Nu va Renita jau ir sveiki,greitai maziukai atsigauna😀

10. Aug 2011, 11:41

nea, iki pentadienio antibiotikai, penktadieni ir ligoninej pasirodyt, nes lasalines nueme, liko tik geriami, o tuos ir namie puikiai isgiam 😀 bet mazius gerai jau jaucias, vel pilni namai. dziaugiuosi. tik kad svorio numete, zanduku visai nebeliko, o kosytes dar nenoriai valgo, max 10 sauksteliu ir viskas, vakare is vis sunkiai isiulau.. o apie p[usrycius nei kalbos nera...

10. Aug 2011, 11:33

va as irgi paskaiciau dabar kad net kai jau matosi baltas taskiukas vienam vaikui gali isdygti per pora dienu , kitam savaite o kitam net menesio gali prireikti priklauso nuo daugelio veiksniu, ar tampri dantenu gleivine. oj tikiuosi kad nekamuos mazes ilgai skausmas, noretusi kad greit islystu. jau baiget vaistukus Renita?

10. Aug 2011, 11:19

sveika 😀 mum labai greitai kazkaip tie dantukai dygo, tokio kaip pjuvio nepastebedavau, is vakaro baltas taskiukas, ryte jau dantukas 😀 o mes po savaites pirmakart gerai ismiegojom, porakart tebuvom kile, atsibudau pailsejus 😀

10. Aug 2011, 11:06

Sveikutes😉 Cia su tom katutem ir ladutem tai yra ivairiausiu variantu😀 aisku svarbiausia tik ploti😀 o mums prasidejo bemeiges naktys 2 naktis praverke iki pirmos nesupratau kas jai darosi o siandien nuo puse sesiu ryto☹ bet vakar apziurejau dantukus tai jau pacioje yra toks kaip pjuvis vieno dantukuo, tai tikriausia cia ja maze ir kankina gal greitu laiku ir pacio jau dantuko sulauksim,nes kiek skaitinejau tai jei jau atsiranda pjuvis ir dantukas greit pasirodo, mamytes kuriu mazei jau su dantukais gal galit pasakyt per kiek panasei jau islenda dantukas kai pasirodo tas pjuvis?

10. Aug 2011, 10:59

čia logikos ir nereikia, bi tik ploti 😃 😃

10. Aug 2011, 10:56

o as toki ismokau is interneto: katu katu katutes, keps mociute bandutes, duos tevelis pinigeliu nusipirksim pyrageliu (logikos tai visiskai nera 😀

10. Aug 2011, 10:37

renita-oho,apie katutes pirma karta girdziu 😃

09. Aug 2011, 22:56

o mes dainuojam: ledu ledu ledutes, keps Adrijukas bandutes, pakocios, pavolios ir iskepes atiduos 😀 o su katutem is vaikystes yra: katu katu katuteliu, duos tevelis pinigeli, eisim pirkti saldaineli, pirksim dideli-nesuvalgysim, pirksim maza-neprivalgysim, pirksim vidutini, kaip ratu tekini. bet mes ledutes plojam 😃