2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

13. Apr 2011, 14:45

Sveikos mamytes 😀
Mums siandien 4 menesiukai bet tikraii nesam tokie dideli Justegr kaip tai Lukutis 😀 Speju kad atsiliekam visu kilogramu 😀Uz geros valndikes suzinosiu tiksliai kiek mes sveriam ir koks musu ugis,nes ateina sesele pas mus😀Jau labai nekantrauju...

13. Apr 2011, 13:13

sveiki , na rytoj mums 4 menesiukai jau, sveriam 8,200 o ugis 68cm, na jau neberiauga taip greitai svorio kaip seniau 😃

13. Apr 2011, 08:42

Labas rytas 😀 Egle man tavo Ugne labai panasi i Gabija 😀 su chalaciuku - liux 😀 Tituli - nesutinku! Prasom nenuvertint berniuku- viska jie normaliai daro 😃 😃 😃

12. Apr 2011, 21:16

Kaip waika jau pasodini ir jis sedi kaip jam nereik jau ramstyt sonu,tada tik galima sodint nes kad nepawaryt krutineles,ir stuburiuka.wYresnele nu 6.men.su biski sodinau.mergytes anksciau daro wiska.

12. Apr 2011, 19:27

jo man ir atrodo mazdaug nuo 6men😀

12. Apr 2011, 17:43

As kiek zinau,nuo tada kai sedi,tai mazdaug 6 menesiai,bet galbut klystu 😀

12. Apr 2011, 16:42

gal kuri zinote tokia informacija, nuo kokio amziaus galima vaikucius i sokliuka deti? vienur taip rasoma , kitur kitaip.

12. Apr 2011, 13:51

Sveikos mamytes 😀 na,kaip jusu leliai auga 😀 imeskit nuotraukyciu,seniai matem 😀

11. Apr 2011, 18:19

mano Lukas irgi kelias kartais viena kartais du kartus per nakti, o kartais tenka paciai pazadint kad pavalgytu.

11. Apr 2011, 17:33

Maniskis keliasi tik viena karta nakti pavalgyti, nors kartais prabunda ir siaip patriuksmauja, bet ikisu soske ir toliau miega. Kai jau matau kad soske drasko per miegus, tada reiskia valgyt nori..as klausiau savo pediatro ar galima pabandyt misinuka duok pries miega, tai sake kad vieniems padeda ramiau ir ilgiau miegoti, kitiems ne..nepabandzius nesuzinosi. Tik tada reikia nusitraukti savo pienuka ir susisaldyti vietoj kurio duosi misinuka, kad nesumazetu pieno paciai. Nes kiek kartu mazinsi pacios maitinima tai ir pieno automatiskai sumazes..

11. Apr 2011, 15:07

buna keltis nakti tenka ir kas pora valandu, kartais reciau, kartais dazniau, bet bent jau as tai tikrai negalvoju apie misinuko davima pries miega, nes mamytes pienelis yra pats geriausias ir tikrai nekisiu savo vaikui kazkokiu misiniu, kai pati turiu pieno uztektinai - tokia mano nuomone 😀 aisku, keltis nakti buna sunku, bet tai ne pati diziausia priblema siam pasauly 😀

11. Apr 2011, 13:41

Sveikutės 😉 mes katik iš laukučio, vos spėjom pareiti, pradėjo lyti, tai trumpai lauke pabuvom ☹ Kotrynute, neliudek, suo yra suo, kad ir koks mylimas, bet reikia ziureti kas vaikuciui geriau. Mes irgi savo suniuka isvezem i voljera, turejom auksaspalvy retrivery, tai plauku milijonas, kai suzinojau, kad laukiuosi, is karto pasakiau, kad namie jo neauginsim,kad ir kaip bebutu gaila... oi smagu savaitgaly apturejau, namai pilni geliu, reikės kuria diena uzsiimti persodinimu, nes daugelis padovanojo vazonines 😀 klausykit, kas maitina savo pienuku, kiek kartu keliates per nakty? Majukas nori valgyti 3-4 kartus, sakau gal jei duociau truputy misinuko pries miegely jaustusi sotesnis ir ilgiau miegotu? Ar geriau duoti tik savo pienuka?m?

11. Apr 2011, 11:19

nu ir gerai tada,gerus gavo seimininkus,tau ramiau😀

11. Apr 2011, 11:17

O toj seimoj Basteris 😀 Visi tipo laimingi 😃

11. Apr 2011, 11:06

labas rytas,nu va kaip gerai dabar karaliaus Domukas😃

11. Apr 2011, 09:18

Labas rytas 😀 aciu mergaites 😀 Nu vakar buvo asaru pakalne,sirdies skausmas ir naktis nemiegota,bet jau susiskambinau su nauja seimininke- nusiraminau. Graziai sake draugauja,puikiai sutaria ir man ramiau 😀 Na Domukas dabar jau 100% visu namu karalius 😃

10. Apr 2011, 21:42

nusiramink Kotryna,kad ir kaip bebutu vaikas yra gi svarbiau,nekreipk demesio kas puola,tu gi darai taip kaip manai yra geriau tavo Domukui.nelidek😀

10. Apr 2011, 14:26

Kotrynute.baik nusiramink.mum ir teko atiduot wiena suniuka gaila buwo.bet juom gerai rupinasi!nesijaudink.

10. Apr 2011, 12:44

kas atiduoda, o kas masto apie augintini.... mes galvojam, kad kai maziuke paaugs biskuti, reiks suniuka pirkt 😀 sena mano svajone issipildys, o ir vaikui bus kuo rupintis ir su kuo uzsiimt... ir siaip tai man kazkaip sunku butu isivaizduot seima be suns ar kates, kazkaip jaukumo labai daug inesa i visa ka 😀

10. Apr 2011, 10:47

Sveikos mamytes 😀 Radom seimininkus savo Basteriui,siandien isvesim.. anksciau kur buvom rade - dingo. Bet atsirado labai faina seima ir jauciu,kad ten bus jam gerai. Idejau skelbima super mamu forume,isvadino mane debile ir visaip kitaip uzvare,atrodo,kad man neskaudu atiduot.. Tai zodziu nakti beveik nemiegojau,imu i sirdi labai viska,jauciuosi kalta,kad neissaugojau Bascio savo... :/

09. Apr 2011, 22:32

Justegr.gerai.neleisk katino kambarin kur waikas miega.bet kur katinas miega nu tam kambary kur waikas ten drasei statyk lowyte!

09. Apr 2011, 22:09

ne pats katinas iseina i kita kambary nes jsi turi ten savo vieta miegui 😉)

09. Apr 2011, 21:58

Justegr.tikiuosi nakciai kambary su waiku katino nelaikai!grazus tawo lukutis!

09. Apr 2011, 21:58

Justegr.tikiuosi nakciai kambary su waiku katino nelaikai!grazus tawo lukutis!

09. Apr 2011, 09:58

o mano Lukutis jau kartais katinui uz uodegos pagriebia kai sone guli ir laiko 😃 dar katinelis kantrybes turi kentet, bet idomu ar ilgam, butu gaila atsisveikint su juo ;/ bet aisku ziuretume kad geriausia butu vaikuciui.

09. Apr 2011, 09:12

labas rytas,jo Salomeja kai maitini savo pienuku tai kogero nuo 6men kita maistuka reik duot😀ir kiek ji ten db suvalgo kelis saukstukus,bet su tokiu noru😃pardei kosyciu yra jau nuo 4men,bet darau savo as.oj Kotrynut pamenu kai mes savo suniuka atidavem kai Gabijuke buvo mazyte,nu ir suniukas dar buvo maziukas,bet butu isuges oj oj,vilksuny turejom.oj kaip gaila buvo.Juste koks grazuoliukas tavo Lukutis😉

09. Apr 2011, 08:56

Labas rytas 😀 Musu Bastis puola i vezimo ratus,neimanoma i lauka isvaziuot,kai suo lauke.Jeigu as su Domu ant ranku,soka ant manes is karto,o siaip visada priristas,liudna jam,truksta demesio. arteja vasara,mes vis adznaiu i lauka,ant zolynelio,o suo vel bus priristas. Nu zodziu del Domo saugumo ir del pacio suns priemem toki sprendima :/ Smagus sestadienis jums nusimato 😀

09. Apr 2011, 08:26

Labas rytas, Juste, koks jau didelis ir gražus tavo Lukas 😉 gal tikrai bus modeliukas 😃 o aš, Kotrynut, neilgai pabuvosiu vien tik mamyte, planuoju vasara toliau į magistrą stoti, tik vat bėda, neįsivaizduoju kokią specialybę pasirinkti. Vieną žinau- stosiu tik į Kauną, nes į Vilnių jau užtektinai prisivažinėjau.... 😀 O man šiandien turėtų būti geras vakaras, visa šeima susirinksim pas mano tėvus, dar ir uošviai užkviesti, laistysim diplomą. Jėėėė 😀 beje, kodėl atiduosit šuniuką? kaip gaila ☹

08. Apr 2011, 21:19

Pirmadieni jau bus kiek zinau jusu masaziste 😀

08. Apr 2011, 20:39

o as dar masazu nesulaukiu, net verkt norisi...:/ idedu foto su savo mazuoju pozuotoju, gal modelis bus uzauges 😃D

1 ... 78 79 80 81 82 83 84 ... 126