2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

15. May 2011, 14:12

taip, žinoma, šią vasarą. Rugpjūtį jų vestuvės bus, tai prieš tai dar gal kokią liepą sakiau reiktų nuvažiuot, apsižiūrėt viską 😃

15. May 2011, 09:56

svekos😀parasyk,kai atvaryt ruosities tai jai busim niekur mes neisvare tai galesim supazindint vaikucius😀ir aisku pries atvarant tel nr susikeistume😀o sia vasara galvoji atvaziuot pas drauge pasisveciuot😀?

14. May 2011, 20:05

Egle, sakiau, kad nebloga ta pirtelė 😃 Atvarysiu aš kada su Majuku į Druskininkus, nes va ta draugė vis kviečia ir kviečia, tai gal išeitų susimatyti ir Majuką su Ugnyte supažindinti 😀

14. May 2011, 19:14

Sveikutes 😀
Lukuti su 5 menesiadieniu !!!
Oras pas mus ir ne koks,tai vos spejom gristi i namus is miesto,tai taip pradejo pillti.Nors jau laukiau lietaus,pas mus jo nebuvo jau visas menuo kazkur 😀

14. May 2011, 14:18

vejas ir pas mus labai,ir jau apsiniauke😀is tavo grupiokes draugo ta pirty uzsisakem krikstynom,nedidute,bet uzteks vietos,kad tik oras geras tai kieme smagiau,buvom apzet tai labai patiko man ten ir tikrai visai nebrangu,nu zodziu labai apsimoka😃

14. May 2011, 14:16

tai jai taip ilgai uztenka,tai tikrai gerai😀

14. May 2011, 13:58

Sveikos 😉 Ir mes Lukuty sveikinam su 5 mėnesiukais 😀 oras neblogas, saulė šviečia, na bet vėjas tai ohoho, buvau ryte išvarius į miestą, ačiū dievui, kad su mašina, nes vežimuko būčiau nepastūmus 😃 Egle, rašo, kad tos apyrankės 10-čiai dienų, bet va tie mano draugai, tą pačią apyrankę antrus metus naudoja. Sakė ji būna tokiam specialiam maišiuky, tai pabūna vaikas kelias valandas, po to įdedi atgal į maišelį, kad neišsigaruotų tas kvapas ir viskas 😀 Na nežinau, kaina ne kosminė, vis geriau nei purškalai 😀

14. May 2011, 08:15

sveikinimai Lukuciui su menesedieniu😀!!!dabar gerai isitraukiu lapuka ir matau😃😃😃sendien vel lygtai oras neblogas😀

14. May 2011, 00:19

Sveikos mamyciukes,mes irgi socios dar nuo mamytes pienelio,tai jei viskas gerai pradesim nuo 6 men. O apie tas apyrankes nesu nieko girdejus,idomu,gal ir neblogas dalykas reikia panarsyti daugiau intike gal kokios informacijos daugiau butu. Juk vaikiukai musu gudreja nores vis daugiau pasauli apziuret vasara, o ten visokiu bimbalu 😀 Auguste didziuliai sveikinimai,mes irgi laukiam...

13. May 2011, 21:20

as tai sakiau pradesiu primaitinet nuo 6 menesiu , jei aisku viskas bus gerai iki to 😀

13. May 2011, 21:18

Kristcius.ACIU!!kaip greit laikas bega.as jau senai duodu walgyt bulwiu kose tyreliu sriubos skistimo dauk ka duodu jau pawalgo ramesne buna.

13. May 2011, 20:45

Augustyte su 5 menesiadieniu 😀
As skaiciau kad geriausia pirma vaikucius pratinti prie darzoviu kosyciu,nes jei paragauja kazko saldesnio tai ju paskui atsisako.Juk jos be skonio buna 😀Mes dar kol kas nieko naujo nebandem,bet jau vis zadu kazka duoti ir niekaip neduodu.Matau kad nuo pienuko kol kas sotus.O del tu apyrankiu tai nezinau,man kazkaip keistokai jos atrodo.

13. May 2011, 18:53

Sweikutes!Didziausi sweikinimai leliukam!kaip laikotes?

13. May 2011, 18:00

galvojau,bent menesiui ta apyranke,o tik 10dienu,bet gal ir geras dalykas,nes kaip salomeja sako,vaikas isvien nebus vezimeli,Ugnyte ir kedutei supiau,nepatiko,tai ant adijaliuko kai isemi laiminga sau vartosi,o taip gi tinkliuko neuzdesi😀

13. May 2011, 17:20

taip, apie šias apyrankes šnekėjau. Mano draugai naudoja jas savo vaikiukui jau antri metai ir nė vienas uodas nėra įkandęs, todėl pabandysiu ir aš, kandangi mano mažius nemėgsta gulėti vežimukyje jei nemiega, tai ant rankų paėmus tinklelio neuždėsi. Vis geriau, nei tie visi purškalai, kurių tikrai negalima vaikui purkšti. Kaip Kotryna ir sakė, ją tokiems mažyliams reikia segti ant kojytės, o didesniems, kurie nebekiša visko į burnytę galima ir ant rankos 😀 Pas mus irgi galingai nulijo, o dabar saulė išlindo, tik kažin ar ilgam. Buvau užsnūdus su Majuku pietų, bet man valandos pamiegoti neužtenka, dabar dar labiau noriu miego 😃

13. May 2011, 16:22

Ja ant kojos reikia deti,tai nebent su visa koja issikis 😃 as irgi taip manau,bet dabar mastau kaip ji reikes uzdeti pvz ant sportines dalies? 😀 ar cia neimanoma?

13. May 2011, 16:02

aš manau veiksmingiausias yra tinklelis nuo uodų 😀

13. May 2011, 15:55

o pas mus kaip tamsu paliko nebeisim i lauka sedesim namuose lyja,mazute miega matyt nuo lietaus prie miegelio patrauke.del tu apyrankiu nemanau kad jos nelabai neveiksmingos o dar ziurek kad maziukas jos i burnyte nekistu.

13. May 2011, 15:46

Manot jos veiksmingos? Nes pvz ir ne visi itin superiniai purskalai nepadeda apsiginti nuo tu uodu 😀

13. May 2011, 15:23

man rodos ji omeny šias apyrankes turėjo 😀 http://www.hopshop.lt/lt/flypage/namu-apyvokos-daiktai/2-bugslock-apyrankes-nuo-vabzdziu.html

13. May 2011, 14:40

jau pas mus ir lijo ir tamsu tamsu😃gerai bent namus siandien susitvarkiau😃o vakare vel ateis busima Ugnytes kriksto mamyte i svecius😀mano mazei tai patinka darzoviu kosytes ir uzpilama vandeniu,vis dar nebandom nieko naujo,bet jau reiks grudiniu bandyt.nusirasiau gimtadienius😃

13. May 2011, 14:17

Pas mus gerai nulyjo su griaustiniu,dabar aspiniauke toliau. Mes is viso darzoviu kosiu kolkas nevelgysim,bent iki 6 men,nes galbut esam alergiski darzovems kazkokioms,vaisiu irgi kolkas neragausim 😀 tai vat taip 😀

13. May 2011, 14:08

oras nekoks apsiniauka pranesa visa toki savaitgali,bet gal vistiek eisim i lauka jei nelys.o kaip pas jus?

13. May 2011, 14:06

sveikos,seliaki parodyk tas apyrankes kur ju yra pirkt?o mes valgom kosytes darzoviu bulviu morkyciu brokioliu ir dar is pakiuku Bebi su vandeniu uzpilamas grikiu kose be pieno arba ryziu su bananais pieniska.kadangi mums pabosta darzoviu kose tai tenka duoti kitokiu,nes darzoviu nebevalgo spjauna pavalgysim kitokiu tikiuosi paskui vel prades valgyt ir darzoviu kose pasilgus 😀

13. May 2011, 13:57

Sveikutes 😀 Mes jau is alergologes - zodziu pilste is tuscio i kiaura,nieko doro nepasake 😀 Dabar pradedam valgyti ivairias grudines koses BE PIENO!! 😀 Teks vaziuot i assorti ju ieskoti,nes paprastose parduotuvese neradau - pasirinkimas mazokas 😀

13. May 2011, 13:20

selijaki parodyk adresa 😀

13. May 2011, 12:05

Juste, kokie jau dideli jūs 😀 nors ir mes panašiai turėtume būt... Svoris gal tik mažesnis 😀 Aš radau internete vaikučiams apsaugą nuo uodų- apyrankę. Reikės įsigyti 😀

13. May 2011, 12:03

🌷 🌷 🌷 odi- Erikas 22d, sandr.- Smiltė 07d, eglužė- Ugnė 22d, kotrynutė- Domas 30d, titulis- Augustė 13d, justė- Lukas 14d, kristcius- Lukas 13d, selijaki- Majus 18d, lijana- Ignas 30d, redute777- Danielius 02d, vilmux- Urtė 31d. 🌷 🌷 🌷

13. May 2011, 11:01

sveikos,pas mus nelija,bet apsiniauke,sendien i kiemuka kogero jau neisim,o seip isvien kieme,tai prie kokio ezero,tik jau uodu daug pas mus prie ezeru,tai vakar sedejau ir vaikiau nuo Ugnytes😀mes seimos dienos ir nesvenciam,o pirmadieni zadam zoologijos sode apsilankyt ir tada i klinikas Ugnytei akytes tikrins,tai grisim su naujienom😀as tai vis neisiminiau,kada kieno gimtadieniai,galejau nusirasyt😃tu Salomeja surasyk vel jai gali tai reik ant lapuko nusirasyt😀sveikinam su menesedieniu kieno sendien😀jai gerai pamenu tai dvieju gruodinuku😀😘

13. May 2011, 09:01

mes gryzom is daktarytes katik, rytoj penki menesiai , tai ta proga sveriam 8,700 o ugis 71cm 😀 paskyre mankstas Lukuciui, nes sako jau vaikas sestis tuoj prades, o dar nesivercia, tai eisiu siandien apmoket ir keliausim mankstintis 😀

1 ... 65 66 67 68 69 70 71 ... 126