2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

24. May 2011, 17:51

sekmes jums juste kad tik viskat butu gerai.

24. May 2011, 16:28

ryt nesiu kakuti, kad tirtu nuo roto ir dar kazkokio virusiuko, tikiuosi viskas bus gerai, israse vaistuku skysciam atstatyti ir kad nebeviduriuotu ir dar plius rurytei tepaliuko, nes jau nieks nebepadeda..

24. May 2011, 16:06

Juste parasyk po gydytojos,sekmes jums,ysivaizduoju kaip skauda sirdele matyt kai lialius taip kankinasi.auksuole ir jums geros vasaros,tai,kad jus visai ne mazi,mes dar mazesni,bet visi sako kokia ilga Ugnyte😃

24. May 2011, 13:19

Sveikinimai visiem,tiek daug tu jubiliatu,bukit pasveikinti vis mazuliukai ir ju mamytes 🌷 🌷 🌷
Krisciuk jus as manau tikrai nemazi,nes mes taip kaip ir egluzes mazyle 7,200 ir 66cm ☹ tada mes maziukes,nors nieko nesake mums 😉 O del perliuku pirmuju,tai ir mes siandien uzciuopem,o kiek dziaugsmo mamai buvo..... Mes sekmadieni isskrendam i LT 2 men. atostogu,tai retai kada prisesiu prie interneto,bet mintyse busim su jumis.Geros jums vasaros ir geru ispuziu pupuliukai!

24. May 2011, 13:12

sveikinu visus su menesedieniais 🌷

24. May 2011, 13:10

sveikos,tai eikit pas gyditoja justegr ramiau paskui bus tau ir Lukuciui geriau bus.o ruryte kad raudona matyt kakutis rugscias man taip sake nugrauze ruriuka.

24. May 2011, 13:01

o mano Lukuciui isvis blogai, viduriuoja jau trecia diena, zaliai netgi pradejo, ejsim siandien pas gydytoja, nes jau gaila vaiko, o ruryte visa raudona, taip niekad nebudavo, nutrinta, tepu tepaliuku tai net verkia kaip jam skauda, ir ji paraudonavo kai pradejo viduriuoti jis, taip sirdi skauda negaliu ☹

24. May 2011, 11:09

Ten turejo but 🌷 😉

24. May 2011, 11:08

Sveikos mamytes! 😀 Visu pirma noriu pasveikinti su 5 menesiadieniu pabirucius!! (f) Tada eile ateina pirmam dantukui!! 😀 super! Ir beabejones Titulio Tita sveikinu! 😀 Mes jau grizom is Klaipedos,bet vel po biski pradedam ruostis didziajam menesio isvykimui i klaipeda ir pas uosvius 😀 Domas bus paliktas seneliams kol mamyte lankys paskaitas 😀 Zodziu,veiklos turim iki soties 😀 bet savaitele dar bim bam praleisiu 😉

24. May 2011, 09:08

aciu😀

23. May 2011, 21:24

Sveikinimai ir maziesiems, sveikinimai ir dantukams 😀)

23. May 2011, 21:20

Krisciau sweikinimai!eglute ACIU!!

23. May 2011, 17:56

sveikinam Tita su gimtadieniu,o jus Krisciau su pirmuoju dantuku😀

23. May 2011, 16:54

Sveikutes😀 Erikuti ir Ugnyte su 5-uoju menesiadieniu.Tituli su 4-uoju tortadieniu 😉 Ka nors pamirsau dar?Po antro skiepo mano maziukau tai buvo sukilusi temperatura ☹ Toks vargsiukas paleges buvo,bet greit nukrito mums ji.Bet su valgymu buvo problemu,galima sakyt visai nevalge,tik vandenuko daug gere.O mes esam 8 kg ir 73 cm.Pagal ugi su svoriu truputi atsiliekam,bet siaip sake yra normalu,nes aukstas vaikis yra ir bus😀Ir mes jau turim pirmaji perliuka 😀 Siandien tik perbraukiu su pirstu per dantenas ir kazkas man astus tik duria.Ogi ziuru baltuoja jau ten kazkas 😀

23. May 2011, 16:30

Labuka!musu berniukui Titui siandiena 4metai!WALIO WALIO WALIO

23. May 2011, 14:24

mes tika po skiepuko,kai verke mano mazyte.sveriam 7.300 ugis 63cm

23. May 2011, 12:00

matyt tavo pienukas tapo lengvai virskinamas man pradzioj taip pat buvo kai valge mano pienuka nespedavau pamersu keist,o kas dar galetu but nezinau ka pasakyt.duok kmynu arbatytes gert turetu padet tik juos reik pavirint ir ziurek ar viduriuos dar ar ne.

23. May 2011, 11:56

mmano Lukutis jau antra diena viduriuoja, nesuprantu nuo ko, nes maitinu tik savo pienuku, tik pakeiciu pampersa ir vel pridirba... ☹

23. May 2011, 11:31

va sito as ir nezinau,nuo kada😀manau tekanciam vandeni geriau tai svaresnis vanduo nei kokiam ezeriuke,tik aisku vanduo vesesnis upese.nors yra ir ezeru kur svarus vanduo.

23. May 2011, 10:50

sveikos,mums akyte vel praejo palasinau vasituku dabar gerai,buvo sukilus temperatura 37,5 tai nezinau kas cia jai buvo dantukai nesikala galvoju kad gal suklaito tai niekur nejom sedejom namuose viena diena pasilaike kita diena nebuvo jau temperaturnoretumem,ir mes i baseina noretumem tik kad pas mus nera.vakar maudziau savo mazyte didelei vonioj o pries tai vonelei,tai ziurejo ispustom akim kas cia daros,bet patik o dar padanga nupirkau ant kakliuko kur dedasi tai plaukiojo po vonia tik kad ji maza pas mus.o mamytes kazi nuo keliu men galima jau maudyti ezere ar upeje ar juroje?

23. May 2011, 08:48

kaip tik palikom,isejom su vyru abu sakom kaip keista,aisku isvien galvojom,bet as mama labai pasitikiu zinau,kad ji gerai pasirupins😃

22. May 2011, 20:16

sveikinimai leliukam! oi egluze as irgi taip noreciau, pasiilgau jau tokio jausmo 😃 bet kazkaip neatsipalaiduociau visvien, galvociau ar viskas gerai ir t.t. 😀 bet reiks gal mamytei irgi nuvezt, kai jau nebemaitinsiu, i klubeli jau norim 😉))

22. May 2011, 17:14

Odi su 5menesiukais tavo berniuka😃Ugnytei ir siandien 5menesiukai😃saunuole mano mazyte vakar liko pas mociute,buvo labai gera sake jokiu oziuku,kiemuti ilgai buvo paskui kaip uzmigo apie 22val tai sake isbudo tik apie 7ryte,nu o mes su vyru dar neatsigave😃😃pasilinksminom su sokiais ir dainom kaip reikiant😃😃

22. May 2011, 15:08

odi as irgi jau noriu i baseina ji imurkdyti 😀 sakau reikia nusipirkti maudyniu zieda ir , kad dziaugtusi vandenuku ;]

22. May 2011, 06:39

Mes siandien pliuskenomes baseine pirma karta. Oi kaip patiko manajam, o po to ant zolytes an t dekiuko kad vartesi patenkintas, net pasikrykstaudamas. Man paciai taip smagu buvo ziureti. Nusipirkom toki pripuciama rata specialu, tai isodinau, ir plaukiojo sau pasiturksdamas !! Pas mus iki 30 laipsniu pakyla diena..Viena nakti baisus griaustinis buvo, as pati pasokau pora kartu, galvojau mazasis prabus kriokdamas, bet kur tau - praparpe iki pat ryto net akiu nepramerkes..taip ir praziopsojo pirmaji griaustini :-))

21. May 2011, 13:59

oi apie 17val😃nu koks skirtumas😃😃

21. May 2011, 13:58

tai gal spesit isikept,o paskui jai ka i vidu😀pas mus dar nelija.apie 15val vesim mergytes pas mama,ydomu kaip seksis,del Gabijos tai ji pas mus keliauninke jai tik kur eit,didele jau pana,o va ydomu kaip su Ugnyte,bet sakiau mamai jai jau kas tai skambink,kad ir nakti,vistiek per kelis namus gyvenam😃kaip bus keista be abieju sakes😃

21. May 2011, 11:52

Kaip faina, būtų tau viena diena ramesnė 😀 Man tai toks dalykas neįmanomas, Majus valgo vien tik mano pienuka, o buteliuko neima 😀 Pas mus žinok irgi apsiniaukia, lauke dušna, bet kogero lis. Vat ir po deginimosi 😀 O dar buvom suplanave šašlykus sode kepti, tai liksim be šašlų 😃

21. May 2011, 11:48

skambino mama mano,nori Gabijuke su Ugnyte pasilikt per nakty😃

21. May 2011, 08:42

sveikos,pas mus apsiniaukia,apie deginimus nei kalbos negali buti😃o taip noreciau😃mums nors ryt 5men,bet ir gausim skiepa viena,nes vienu atsiliekam😀

1 ... 60 61 62 63 64 65 66 ... 126