2010 metų liepinukai :)

23. Jul, 09:31

2010 metais gimdžiusios mamytės :)

17. Aug 2010, 09:23

sveikutes, as pritariu mulyte pati suprasi kada reiks duot kazko papildomo, kolkas maitinu mp tai nesiruosiu nieko duot.

17. Aug 2010, 00:09

Aisted, manasis jau yra palaizes obuolio ir banano. Valgo tik mp,bet as tikrai duosiu maziui paragaut po lasiuka sultyciu pvz. O del tu daktaru tai pacios juk visos zinom,visi jie skirtingu nuomoniu..

16. Aug 2010, 23:09

kodel mulyte gi kazkiek skiepu ira privalomi

16. Aug 2010, 22:10

aisted,zinok kaip tik siandien as su mama kalbejau irgi apie primaitinima 😀 ir zinok as,kaip ir ji,manau,kad jei yra mamos pienelis duodamas,tai tikrai iki 6menesiu nieko nieko nereikia.. ten visos reikalingos medziagos 😀 as jau duodu misinuka kas antra karta... deje,pienas pas mane mazeja ☹ is pradziu labai pergyvenau,bet dabar nusiraminau,nes suprantu,kad nervai nieko nepakeis... bent jau kas antra maitinima gauna mano nutraukto pienelio.. bet kad ir primaitineju,tikrai negalvoju iki 6menesiu duoti kazko papildomai... o siaip manau,begant laikui,tavo vaikutis tau pats "pasakys" 😉 pajusi sirdimi 😉 o del skiepu.. nepatikesit,bet mes nesiskiepijom ir nesiskiepysim.

16. Aug 2010, 15:39

oi as neduosiu sulciu nepratinsiu prie jokiu geriau vandenuka arbatytes tegu gers sako labai pripranta vaikas prie to...na va mes po skiepo galvojau bus baisiau bet baika pirmadieni kitas laukai skiepas
o del naujo maisto ivedimo tai manau geriause konsultuotis su daktaru bet nereikia manau skubeti visko duoti isragaut kuo greiciau juk spesim dar ...bet kiekvienas daro kaip geriau kaip paciom atrodo taip ir darykit 😀

16. Aug 2010, 13:43

norejau dar paklaust, visai mane sumaise, prisiklausiau visokiu nuomoniu...
kada jus zadat vaikucius primaitint, duot naujo maisto (ta prasme lasa morku sulciu, ir t.t, kad pradetu ragaut) teoriskai daug kur raso kad iki puses metu uztenka tik mamos pieno... bet, daugelis gydytoju sako kitaip. Pvz mano sese savo leliui kai buvo 1 men jau dave lasa morku sulciu, gyd. taip patare viduriai kietejo, sake duot morku sulciu o ne vaistu, aisku pradedant nuo laselio, ir viskas susitvarke nereikejo nieko, 3 men jau valge koses. Kita pazystama vaziavo i klp pas daktaru, nes turejo problemu, tai sake i arbata idet cukraus, sako is kur istrauket kad vaikui negalima, jam reikia ir cukraus smegenim (buvo ir apie menesio). Man sako duok, nelauk ilgai, po to buna kazko truksta ir atsiranda problemu. Suprantu dar jei savo pieno pilnai uztenka, bet jei dar maitinu misinuku, manau anksciau tikrai reikia ivedinet maista nauja

16. Aug 2010, 13:35

siaubas su tais karščiais. gaila vaikų, mes tai dar mes, o jiem kaip ištverti

16. Aug 2010, 13:34

aga, mano ir pabertas tais parkaitiniais spuogeliais, bet cia visiem taip vaikam, ir didesniam sese vaikui tas pats

16. Aug 2010, 13:32

Jo, svarbu dabar viskas gerai 😀
Maniski tai išberia nuo karščių.

16. Aug 2010, 13:27

pastebejau seniau taip neregavo i siluma, o db kazkaip labiau

16. Aug 2010, 13:26

jatau, vargsiukas, nuo pirmu dienu taip kankina ☹ bet svarbu sveikutis. Tik lb gaila man ziuret kai vaikui kazka tokio daro. Atrodo jei galeciau viska as perimciau, geriau man darytu kad tik vaikutis nekentetu 😀

Maniškis kasdien diena nuogutėlis dabar kai taip karšta, o daugiau su pampiu ir bodziuku

Maniškis kasdien diena nuogutėlis dabar kai taip karšta, o daugiau su pampiu ir bodziuku

16. Aug 2010, 13:24

mano ir siaip labai ramutis, snd lb karsta, tai daugiau muistosi, maziau miega, irzlesnis, tai isrengiau, pliksiu be pamperso paguldziau, tai uzmigo db. Siaip berniukams ypac svarbu be pamperso pabut, tai stengiuos kuo dazniau taip, o ypac kai karsta

16. Aug 2010, 13:22

Jo. Tada kai dėl temp ligoninei buvom.

16. Aug 2010, 13:21

is galvytes krauja eme?? kaip cia taip?

16. Aug 2010, 13:20

Mes irgi vandenuką iš krano maudymui naudojam.

16. Aug 2010, 13:20

Maniškis pirmą skiepą gavo kai jam buvo dvi dienos. Bet suriko tik sekundei, taip pat ir kai kraujuka iš venos ėmė, ir iš galvytės 😀 Drąsuoliai tie berniukai 😀

16. Aug 2010, 13:18

beje, del maudymosi, tai mes ir niekada nevirinom vandens, tiesiai is krano. Kai ejau i nesciosios pamokeles, sake kad nereikia virint ir nepilt ten jokiu kalio permanganato, aliehjuko nebent. Tai mes ipilam lakisiu zoles arbatos ir aliejuko, bet vanduo is karano tiesiai nuo pirmu dienu.

16. Aug 2010, 13:08

netoli molo gyvenam.
Mus ir skiepijo, sake lb skaudus skiepas, bet suleido, uzreke mazius ir iskart nutilo, beveik uzmigo, sesute su gyd susidaire, sako - ir viskas cia? nu tikras vyras 😀
as ir galvojau kai jau uzsireks...

16. Aug 2010, 12:21

labas rytas sian musu lauke pirmas skiepas oi kaip bijau

16. Aug 2010, 12:20

aiste kurioi vietoi kaune gyvenat?

16. Aug 2010, 11:59

Labai smagiai praleidom savaitgali kaime pas senelius, atrodo ir daug vesiau ten, tai ne cia gryzus i buta tenka kest karscius...
Net susigraudinau, kai pamaciau ir supratau kad mano mazylis tikrai jau samoningai sypsosi. Verke norejo valgyt, atnesiau buteliuka, pakalbinau , tai taip sypsojosi dar negaves buteliuko 😀 taip gera sirdelej pasidare 😀

16. Aug 2010, 11:57

sveikos 😀 oi, kol perskaiciau viska 😀

As Aiste, man 25m suejo liepos 18d, mano mazylis Deividukas gime liepos 12d. Mes gyvenam Kaune.

Mazylio nuotraukos kolkas nenoriu det cia 😀

16. Aug 2010, 11:07

MAN TA SU ZIRAFA LB GRAZI

16. Aug 2010, 11:06

MAN TA SU ZIRAFA LB GRAZI

16. Aug 2010, 09:35

sveikutes, moskeli butinai pirk ta grazia lovyte su zirafiuku, busim dviese vienodos, nes musu butent tokia 😀 dar patalyne zinok yra priderinta prie tos lovytes su zirafiuku. Tai mano Erikute zirafu karalysteje ir miega 😀 dar bodika su zirafiuku uzdedu tai visai smagu.
Juokingiausia, kad sestadieni atejus teta aplankyt atnese pliusine zirafa (kaip nujausdama priderino).

15. Aug 2010, 23:31

as tai taip darau kai manes nieks nefotkina😃

15. Aug 2010, 23:31

na tikrai grazus,kaip tu ce neturi su lelium nuotrauku 😀 pati prisifotkink

15. Aug 2010, 22:29

stai mano grazuoliai😀