2010 metų liepinukai :)

23. Jul, 09:31

2010 metais gimdžiusios mamytės :)

13. Sep 2010, 21:32

na del kakojimo kolkas taip pat neturim problemu, i diena bent karta pakakina, o del valgymo tai kai nori tai ir duodu, alkanas tikrai nebus, 😀

13. Sep 2010, 21:28

ai visaip ir kas tris dienas ziurint kaip su vyru susiderinu

13. Sep 2010, 21:28

as sakiau cia tas kakojimas ne tokia problema kaip mes ispuciam ir tas nevalgymas gi vaikui viskas deliojasi i savo vietas vadinas taip turi but 😀

13. Sep 2010, 21:26

buna kad uzmiega ir pats diena, bet jei labai piktas tai ant ranku paimu tiutka ir truputi pasupu ir uzmiega, o nakciai tai tfu tfu dziaugiuos kad paguldau ir uzmiega pats 😀 o kas kiek laiko maudot savo mazucius?

13. Sep 2010, 21:26

as ja tik ant ranku paimu ji iskart umiega o siaip jos ir nereik ciuciuot ant ranku ,diena visad leidziu ant savo lovos miegot pabunu salia ranka uzdedu kur norsa ir vsio autas...nakti miega savo lovoi be jkiu pamigdymu paguldais malas spardos ir uzmiega

13. Sep 2010, 21:14

ui kaip dziaugiuosi kad man ant ranku nereikia migdyti, uztenka man jam tik galvyte paglostyt ir merliuka pridet prie nosytes, niekad nesupu 😀 nu kartais tik siaip, bet migdyt kaip ir nereikia man jo 😀 merliukas daro stebuklus 😀

13. Sep 2010, 21:09

buvom pas gyd, tai apsiraminau del to nevalgymo, cia viskas ok uztenka jam, sake misinuko tokio amziaus 80ml vienam kartui uztenka, be to jau svoris 6,25kg, o ugis 64cm (vakar buvo lygiai 2menesiai)
Del nekakojimo tai sake 2 sav kasdien duoti dupkalako, sake prie to vaisto tikrai nepripras! dar galima pabandyti kita misinuka.

Nakti as ir nezadinu, tik dziaugiuosi jei nesikelia ir ilgiau pamiega (zadinau tik kai maziukas dar visai buvo, o db svoris auga gerai, tai nera ko zadint) maniskis irgi pamiega po kokia valanda, bet daznai, viena kart dienoj pietu miegeli ilgesni numiega kokias 3val, ir nakti ilgai pamiega (nuo 23 iki kokiu 6, pavalgo ir vel miega.)

13. Sep 2010, 20:57

oi maniskis irgi jei ilgiau pamiega tai paskui nespeju 😀 asaru kalnai 😃 as saviskio nezadinu, pats atsikelia

13. Sep 2010, 20:48

tai tu nakti kada zadini?manooji lauke gali visa diena nevalgius pramiegot bet po to tiek isalksta kad spek tik suktis

13. Sep 2010, 20:37

miegam jau ilgiausiai valanda ir pabundam.Aisku jei lauke bunam tai visas 3val galim ismiegot+ dar gryzus kol nejudini is vezimo irgi pamiega kol pabunda supratus,kad jau nebevaziuojam 😀
Nu dar ir nakti miegam, visada reik pazadint kad naktipiecius pavalgytu.

13. Sep 2010, 20:33

sveikutes, nepadejo mum termometras kakucio prisisaukt. Visa savaitgali "slyvu dieta"praktikavau( zalios, dziovintos, sultys).Pati po 2kart dienoj i WC laksciau, o mazei jokio poveikio.Jau siandien planavom popiet vaziuot i poliklonika pas gydytoja.Bet siandien ryte VALIO ledai pajudejo prikrovem uz visas 5dienas.Ziuresim kaip toliau bus

13. Sep 2010, 19:14

aga i mano taip pat 😀

13. Sep 2010, 18:01

jo man ir taip buna mazyle ,viena karta jau normalei pamiega per diena 3 4 valandas o siaip buna kad is vis nemiega normaliai man tik ant ranku visad uzmiega

13. Sep 2010, 17:39

o jusu leliai kai uzmiega, miega ilgai? maniskis tai buna uzmiega ir pamiega kartais puse valandos kartais valanda. 😀

13. Sep 2010, 15:38

as grybus darau 😀 (savaitgali tiek daug prisigrybavom 😃 ) Deividukas irgi miega, o as isnaudoju ta laisva laika 😀

13. Sep 2010, 14:30

aij jo gali but 😀 va ema uzmigo tai biski gaminu cepelinukus ir cia dar speju bendra kalba rast 😃

13. Sep 2010, 14:26

visa laika cia ko bepaklausi visada atsakysi nu super 😀

13. Sep 2010, 13:53

kodel?😃

13. Sep 2010, 12:38

pritariu mamytes 😃

13. Sep 2010, 11:48

pritariu mulytei, Monika cia musu forumo siela 😀

13. Sep 2010, 11:13

Sveikos mamytes 😀 as ir buvau dingus biskuti 😀
na mes su tustinimus irgi problemu turim, ir tas misinukas nieko nepadeda ☹ snd pakakojo po 5 dienu! nenorejau klyzmutes daryt, negerai ji, tai laukem... bet ir tai pakakojo tik panaudojus vaistus ☹ snd eisim pas gyd, ziuresim ka sakys (bet ir tai musu gyd susirgo, o kita nzn ka cia sakys)

13. Sep 2010, 10:52

man irgi atrode kad trukstam pienuko tai pamaitinus dar koki pusvalandi nusitraukinejau ir pienuko padaugejo pati jauciu.

13. Sep 2010, 09:42

zinai kristule tas termometras nieko gera manoji irgi buvo 2paras nekakojus man panika nebeinau ka daryt nuu nenormalu vaikas nekakoja ... paskambinom norvegui sako nieko nedaryk kai jai skaudes pamatysi ji reks iki melynomu...po to ji pati pakakojo ...nuvazevom i ligonine seseles sako normalu net iki 10 dienu nekakoti nes maistas ir visa kita t.t. ir panaseij...tada galvojau durnes jos gal ar kas jom negerai ejom pas pediatra tas irgi ta pati sako ...neskubek su tuo termometru nes vaikas pripras

13. Sep 2010, 08:50

Del tustinimosi turim problemu mes... Maziukas steni ir stengiasi bet nepavyksta jam... Kai su termometriuku jam padedi tai issikakoja normaliai, ir viduriukai minksti, ne uzkieteja... bet pats niekaip... nezinau net ka daryt... mama pasakojo kad mano brolis irgi niekaip pats nepadarydavo... bet ka daryt tokioj situacijoj, juk nelaikysi vaiko nekakojusio kelias dienas ar savaites... ☹

13. Sep 2010, 08:48

labas,mamytes 😀 oj,prakaituoja visada 😉

11. Sep 2010, 21:50

na kolkas nepastebejau kad prakaituotu, 😀

11. Sep 2010, 21:06

mano irgi valgydama suprakaituoja kaktyte, pavargsta gi 😀

11. Sep 2010, 13:06

paprakaituoja ir manoji

11. Sep 2010, 13:04

Sveikos 😀 na apie apsaugas reikia rimtai pagalvot man, nes pastoti nenoriu tikrai, o jei netycia, tai manau negimdyciau, kad ir kaip ziauriai skambetu.
O as nezinau kiek mano suvalgo 😃
Norejau paklaust - ar jusu maziukai neprakaituoja? maniskis kartais valgydamas paprakaituoja... ☹

11. Sep 2010, 12:54

oi jau db labai senai besveriau ja bet rygpjucio 25 diena sverem 4700svere