sveikos 😀 na va savaitgalis ir tylu cia 😀 pas mus irgi
lynojo ir siendien ir vakar truputi tai taip ir nieko gero
nenuveikem,siandien isejom po piet pasivaiksciot irgi
sulijom,nieko nebus reiks pirkt nepralyjamus dzempus,nes cia
su tokiais orais 😀
14. Aug 2011, 14:15
Mano seimyna parpia,as cia viena sedziu 😀 lauke
lyja,kapucino kava geriu , sekmadienis,ehhh............
14. Aug 2011, 14:15
Mano seimyna parpia,as cia viena sedziu 😀 lauke
lyja,kapucino kava geriu , sekmadienis,ehhh............
14. Aug 2011, 14:14
Oi kad prirasiau 😉
14. Aug 2011, 14:14
Aisku norisi ko geriaausio vaikui, planavau as iki metu
, bet kantrybes gal pritruko,nes reikia ir naktim
pakovoti,bet kadangi vienai sunku,norisi pamiegoti tai ir
nusileidi 😀 nors pusesere ir taip planavo tik suejo metukai
ir nutrauke,tai zinojo kad lovytej yra buteliukas
vandenuko,atsigeldavo atsigerdavo pats vyrukas ir toliau ii
aki dedavo 😛 ir nebereikejo pienuko, bet gere uztad
paprasta karves piena . Manau cia skirtingai ,kaikvienam
vaikuciui.Odrauge maitino iki kol kaps atsisake
palaipsniui,vis maziau reikalavo ir maziau,tai 1.7 men pats
atsisake ,ir nebesikele nakti ir visa nakti ismiega.
Dazniausiai nuo 1.5 metuku pradeda ismiegoti visa nakti .
Tai ir galvoju iki pusantru metuku pamaitinsiu dar ir tada
ziuresim .Istikro to didelio vargo nera nakti,pamaitinu ir
toliau jin miega,nebesupu jau nuo 11men. va ir dabar pietu
paati uzmiega namuose,nes lauke lyja, iir isparia 2val. O
draugei vienai iki 10men miegodavo be problemu,nei supt
nereikedavo nuo gimimo,ir pietu uzmigdavo pati,o dabar
viskas apsiverte aukstyn . Visaip buna,visi vaikuciai
skirtingi 😉
13. Aug 2011, 19:01
mes tai ryte visad kose kokia nors kertam 😀 o lt kai
buvom tai irgi labai patiko jai sumustinukai su
slapenka,tik kad ta desryte nurinkdavo dar sviesta
nulaizydavo o bulkos ar duonos tai nelabai valge,nebent jau
labai alkana 😃
13. Aug 2011, 14:58
uj nezinok Inga,noreciau bent kike ilgiau nei su Ugne,man
tai idealiausia atrodo iki puses metu kokiu mazdaug,o tai
poto ziurek iki metu kai maitini tai jau neina atpratint ju.
irgi problemos didziausios,o taip ilgai prisirisus tai
tikrai isivaizduoju kad nera lengva vargas vistiek. Sakau
man atrodo idealiausia iki tol kol normalaus maisto
nepradeda valgyt,kad nereiktu misinuku. Na tuo labiau kad
mums puse metu kaip tik ir bus vasara tai kike skaiciau
vasara pats geriausias laikas nutraukimui 😀
13. Aug 2011, 14:37
Vat , atvirksciai Metute daro 😃 kiek skaiciau
literaturos,jei vaikutis reikalauja vadinasi reikia
organizmui dar vis,o svarbiausia pakeisti viena kitkuom .
Tai kaip planuojate Egle ir Jolanta savo sunelius maitinsite
?
13. Aug 2011, 13:46
Sveikutes😀 Oi maniske dar maukia misinuka kaip turi
buti,piena taip pat labai megsta😀 Va pas mus su normaliu
maistu tai sunkesnis atvejis,kol isiulysi ir tai kaip
coliukei duodi tai dar ir nesuvalgo ...
12. Aug 2011, 22:53
Sveikutės 😀 manoji negeria pienuko virinto, mišinukų net
neragavę, kažkokius bandėm pieno mišinukus metinukams, bet
nepatiko, tai tik arbatėles ir sultis, na ir žinoma, matinu
pati prieš kiekvieną miegelį (vieną arba du kartus, extra
atveju, tris) ir naktį du, o kartais ir tris kartus, kaip
insa rašė, "vargstu", tai darosi labai sunku, o reikalauja
ir taip sunku būna, ir išsireikalauja.
12. Aug 2011, 22:31
mano irgi nebelabai geria,misinuko tai jau senai ne,o
pienuka dar gerdavom rytais,bet vos 100ml geriausiu atveju
isgeria...jai geriau koses duok 😃
12. Aug 2011, 18:56
Manoji tai nereria misinuko,nei pieno neina isiulyti ,
tai dar naktim vargstu , maitinu du kartus nakti.
12. Aug 2011, 18:06
Kaip jums faina,o pas mus tai taip pyle jau du syk,kad
pasaulio nesimate😀 As tai isvis tingine pasidariau laukiu mb
is darbo be vakariene,bet uztat picu uzsakiau,tai alkanas
neliks😃
12. Aug 2011, 17:22
Sveikos, pas mus nuostabi diena, turejom sveciu, vakarop
gal vaziuosim pas broliene ,gryzo is Kretos,paatostogave
,pasilgom 😀
12. Aug 2011, 16:25
oj Jolanta pamenu man ir praeita ziema taip buvo
pasitaiek su tom kirmelem....brrrr kaip nemalonu... o as va
virtinuku su grybais prilipdziau laukiu vyro 😃 grazus
oras,reiks vakare butinai iseit lauk 😀
12. Aug 2011, 16:02
O kur visos dingusios😀?
12. Aug 2011, 12:46
Sveikutes,as tai pasiutus sen ,isviriau grikius,valgo sau
pana su pienu skaniausiai ziuriu kirmele plaukioja... Blemba
ir isplaunu visada ir perziuriu ir vistiek papuole☹ Eina sau
kaip supykino ir supykde...
11. Aug 2011, 15:43
Jo tikrai grazios nuotraukytes,mielas ir jaukus stiliaus
poziuris , super......... 😀
Musu prosenele prase ,kad kriksto vardas butu Marija,na
bet mes nenorim,nemlonu ir atsakyt,bet... Mb lb norejo dar
kai laukiaus duot varda Aureja,tai dabar gales pasidziaugti😀
Nz Inga pas mus tai Aurora rodo ,ne Aureja😀 O as tai nz kas
geriau ar fotosesija,ar imt fotografa ,kad fotografuotu
visas krikstynas,kaip manot?
11. Aug 2011, 12:42
Labas, pvz pas mus kuminai tj pridovanoju tokiu niekuciu,
kaip dezute pirmam dantukui, angela sarga, kiaule taupykle,
savo pasizadejimus ir visa tj sudejo i kriksto deze kuria
patys ir padare. O mes su MB padovanojom gintarini rozini,
kuri pasventino kunigas ir visa ta krikstynu atribiutika
laikoma kriksto dezej 😀
11. Aug 2011, 11:03
Sveikutes, aisku dovana turetu buti isimintina,ilgam.
Savo kriksto dukrai dovanojau dezute sidabruota,isgraviravom
zodzius grazius,ir auksinius auskariukus su kuriais ir dabar
tebevaiksto 😀 o kriksto vardas Paulina . O savajai ir
senai jau turime, pries gimstant klausiau savo mamos koks
jei vardas patinka ..... tai pasidomejau ir jis yra sventas
tai ir bus kriksto vardas. O Aureja labai grazus
vardas...dabar serjala rodo toki 😀 O fotosesija bet kokiu
atveju pas mus bus...o filmuo ir butu grazu,gera mintis. As
vis nuo gimimo tecio prasau kamera nupirkti tai taip ir
neturim dar vis, su fotiku kiek pafilmuoju ir viskas.
11. Aug 2011, 09:43
Labukas,va guodosmama puiki ideja,ir kodel as apie tai
nepagalvojau,kad filmuot butu idomiau😀?aciu😀 fotoknyga taip
pat super dovana man atrodo👍 Maniske Egle irgi dar miega.. O
del vardu ,tai tikrai vargas,atrodo visi kazkokie
nesamoningi,net nervuoja skaityt😃 Bet vat uztat galutinai
isrinkau Metai kriksto varda- bus Aureja😀 Va ir su sodra
susitvarkiau neisejus is namu,jau dvi sav neprisiruosiu
nuvaziuot prasymo uzpildyt,ogi sen ryte skaitau mk ,kad
nebereik el paraso ir taip galima internetu pildyt,ot
apsidziaugiau kad niekur is namu varyt nereiks,suoer tokiom
tinginem kaip as😃
11. Aug 2011, 09:00
oj kad surasiau 😃 pasventinom medaliona norejau pasakyt 😃
labas rytas 😀 mano braske dar parpia.o as vakar iki velumu
intere ieskaojau vardu graziu,nu ir nic nieko nerada 😀 oj
sunkus reikalas 😃
10. Aug 2011, 23:43
Krikštynų proga gavo Guodutė sidabrinį šaukštelį ir
vokelį iš krikštatėvių 😀 Krikšto apeigas filmavome ir dabar
tai žiūrint teikia daug džiaugsmo, kažkaip kitaip nei
nuotraukos, fotografavome tik prieš ir po 😀 Galbūt darysiu
fotoknygą iš krikštynų ir tai bus dovana prisiminimas
dukrytei iš krikštynų. Norėjau krikšto tėveliams dovanoti
medalionus su graviruotu dukrytės avaizdu, deja, paskutinę
savaitę nespėjau, neradau kur teikiamos tokios
paslaugos.
10. Aug 2011, 23:04
jo pritariu Jolanta tavo idejoms 😀 man irgi patiktu
tokios dovanos 😀 ypac kokia fotosesija 😉 super...mes savo
krikstasuniui dovanojom grandinele su medalionu ir
pakrikstijom tuo pat metu,tai nesioja jis nuo pat mazu dienu
iki dabar. yra db tu fainu ideju nemazai,nebent buna
pinigine situacija prastesne,tada patogiau vokeliai,gali ir
rubeliam atsidet ir dar kokiems reikalingiems
daikteliams.
10. Aug 2011, 22:44
O as tai vat svarstau,kad krikstynu proga nelabai
noretusi pinigais gauti..Fainiau butu kokia grandinele su
medalionu(tik ne kryzeliu) ir pvz tuo paciu pasventinti,ar
fotosesija kokia,na kitaip tariant noretusi kazko
prasmingo,arba to kas ilgai prisimintu,isliktu... O ka patys
dovanojote😀? As mastau apie butelaiti vyno ar sampano,kuri
atkimstu 18gimtadienio ar vestuviu proga ,poto radau
nerealia man dezute pirmajam iskritusiam dantukui saugoti http://www.vestuviukrautuve.lt/product.php?id_product=594
na ir zinoma jau ka nors dabartiniam jos dziaugsmui,koki
zaisla😀
10. Aug 2011, 21:05
ooo knyguciu tai ir mes jau nemazai esam gave
dovanu,pasaku visokiu,bet dar neskaitom,neidomu jai dar,tai
padetos veliasniam laikui,skaito pati tik tokia su storais
lapais ir kai paspaudi karve mukia,ten ir pasaka apie
karvute 😀 niu va o man tai kazkokia nuojauta kad po kaledu
tik gims,nors labai jau noretusi geriau pries 😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
oho kur visos dinge siandien? 😀
sveikos 😀 na va savaitgalis ir tylu cia 😀 pas mus irgi lynojo ir siendien ir vakar truputi tai taip ir nieko gero nenuveikem,siandien isejom po piet pasivaiksciot irgi sulijom,nieko nebus reiks pirkt nepralyjamus dzempus,nes cia su tokiais orais 😀
Mano seimyna parpia,as cia viena sedziu 😀 lauke lyja,kapucino kava geriu , sekmadienis,ehhh............
Mano seimyna parpia,as cia viena sedziu 😀 lauke lyja,kapucino kava geriu , sekmadienis,ehhh............
Oi kad prirasiau 😉
Aisku norisi ko geriaausio vaikui, planavau as iki metu , bet kantrybes gal pritruko,nes reikia ir naktim pakovoti,bet kadangi vienai sunku,norisi pamiegoti tai ir nusileidi 😀 nors pusesere ir taip planavo tik suejo metukai ir nutrauke,tai zinojo kad lovytej yra buteliukas vandenuko,atsigeldavo atsigerdavo pats vyrukas ir toliau ii aki dedavo 😛 ir nebereikejo pienuko, bet gere uztad paprasta karves piena . Manau cia skirtingai ,kaikvienam vaikuciui.Odrauge maitino iki kol kaps atsisake palaipsniui,vis maziau reikalavo ir maziau,tai 1.7 men pats atsisake ,ir nebesikele nakti ir visa nakti ismiega. Dazniausiai nuo 1.5 metuku pradeda ismiegoti visa nakti . Tai ir galvoju iki pusantru metuku pamaitinsiu dar ir tada ziuresim .Istikro to didelio vargo nera nakti,pamaitinu ir toliau jin miega,nebesupu jau nuo 11men. va ir dabar pietu paati uzmiega namuose,nes lauke lyja, iir isparia 2val. O draugei vienai iki 10men miegodavo be problemu,nei supt nereikedavo nuo gimimo,ir pietu uzmigdavo pati,o dabar viskas apsiverte aukstyn . Visaip buna,visi vaikuciai skirtingi 😉
mes tai ryte visad kose kokia nors kertam 😀 o lt kai buvom tai irgi labai patiko jai sumustinukai su slapenka,tik kad ta desryte nurinkdavo dar sviesta nulaizydavo o bulkos ar duonos tai nelabai valge,nebent jau labai alkana 😃
uj nezinok Inga,noreciau bent kike ilgiau nei su Ugne,man tai idealiausia atrodo iki puses metu kokiu mazdaug,o tai poto ziurek iki metu kai maitini tai jau neina atpratint ju. irgi problemos didziausios,o taip ilgai prisirisus tai tikrai isivaizduoju kad nera lengva vargas vistiek. Sakau man atrodo idealiausia iki tol kol normalaus maisto nepradeda valgyt,kad nereiktu misinuku. Na tuo labiau kad mums puse metu kaip tik ir bus vasara tai kike skaiciau vasara pats geriausias laikas nutraukimui 😀
Vat , atvirksciai Metute daro 😃 kiek skaiciau literaturos,jei vaikutis reikalauja vadinasi reikia organizmui dar vis,o svarbiausia pakeisti viena kitkuom . Tai kaip planuojate Egle ir Jolanta savo sunelius maitinsite ?
Sveikutes😀 Oi maniske dar maukia misinuka kaip turi buti,piena taip pat labai megsta😀 Va pas mus su normaliu maistu tai sunkesnis atvejis,kol isiulysi ir tai kaip coliukei duodi tai dar ir nesuvalgo ...
Sveikutės 😀 manoji negeria pienuko virinto, mišinukų net neragavę, kažkokius bandėm pieno mišinukus metinukams, bet nepatiko, tai tik arbatėles ir sultis, na ir žinoma, matinu pati prieš kiekvieną miegelį (vieną arba du kartus, extra atveju, tris) ir naktį du, o kartais ir tris kartus, kaip insa rašė, "vargstu", tai darosi labai sunku, o reikalauja ir taip sunku būna, ir išsireikalauja.
mano irgi nebelabai geria,misinuko tai jau senai ne,o pienuka dar gerdavom rytais,bet vos 100ml geriausiu atveju isgeria...jai geriau koses duok 😃
Manoji tai nereria misinuko,nei pieno neina isiulyti , tai dar naktim vargstu , maitinu du kartus nakti.
Kaip jums faina,o pas mus tai taip pyle jau du syk,kad pasaulio nesimate😀 As tai isvis tingine pasidariau laukiu mb is darbo be vakariene,bet uztat picu uzsakiau,tai alkanas neliks😃
Sveikos, pas mus nuostabi diena, turejom sveciu, vakarop gal vaziuosim pas broliene ,gryzo is Kretos,paatostogave ,pasilgom 😀
oj Jolanta pamenu man ir praeita ziema taip buvo pasitaiek su tom kirmelem....brrrr kaip nemalonu... o as va virtinuku su grybais prilipdziau laukiu vyro 😃 grazus oras,reiks vakare butinai iseit lauk 😀
O kur visos dingusios😀?
Sveikutes,as tai pasiutus sen ,isviriau grikius,valgo sau pana su pienu skaniausiai ziuriu kirmele plaukioja... Blemba ir isplaunu visada ir perziuriu ir vistiek papuole☹ Eina sau kaip supykino ir supykde...
Jo tikrai grazios nuotraukytes,mielas ir jaukus stiliaus poziuris , super......... 😀
http://www.jurgitosdizainas.lt/galery.php?path=fotografija&showFoto=krikstynos Labai gražu, per facebook seku Jurgitos dizainą, labai man gržu, norėjau krikštynoms, bet kai į kaimą grūdomės, ech... ir dar anyta su vyru prieš buvo, bet pažiūrėkite, gal Jums tiktų 😀
Musu prosenele prase ,kad kriksto vardas butu Marija,na bet mes nenorim,nemlonu ir atsakyt,bet... Mb lb norejo dar kai laukiaus duot varda Aureja,tai dabar gales pasidziaugti😀 Nz Inga pas mus tai Aurora rodo ,ne Aureja😀 O as tai nz kas geriau ar fotosesija,ar imt fotografa ,kad fotografuotu visas krikstynas,kaip manot?
Labas, pvz pas mus kuminai tj pridovanoju tokiu niekuciu, kaip dezute pirmam dantukui, angela sarga, kiaule taupykle, savo pasizadejimus ir visa tj sudejo i kriksto deze kuria patys ir padare. O mes su MB padovanojom gintarini rozini, kuri pasventino kunigas ir visa ta krikstynu atribiutika laikoma kriksto dezej 😀
Sveikutes, aisku dovana turetu buti isimintina,ilgam. Savo kriksto dukrai dovanojau dezute sidabruota,isgraviravom zodzius grazius,ir auksinius auskariukus su kuriais ir dabar tebevaiksto 😀 o kriksto vardas Paulina . O savajai ir senai jau turime, pries gimstant klausiau savo mamos koks jei vardas patinka ..... tai pasidomejau ir jis yra sventas tai ir bus kriksto vardas. O Aureja labai grazus vardas...dabar serjala rodo toki 😀 O fotosesija bet kokiu atveju pas mus bus...o filmuo ir butu grazu,gera mintis. As vis nuo gimimo tecio prasau kamera nupirkti tai taip ir neturim dar vis, su fotiku kiek pafilmuoju ir viskas.
Labukas,va guodosmama puiki ideja,ir kodel as apie tai nepagalvojau,kad filmuot butu idomiau😀?aciu😀 fotoknyga taip pat super dovana man atrodo👍 Maniske Egle irgi dar miega.. O del vardu ,tai tikrai vargas,atrodo visi kazkokie nesamoningi,net nervuoja skaityt😃 Bet vat uztat galutinai isrinkau Metai kriksto varda- bus Aureja😀 Va ir su sodra susitvarkiau neisejus is namu,jau dvi sav neprisiruosiu nuvaziuot prasymo uzpildyt,ogi sen ryte skaitau mk ,kad nebereik el paraso ir taip galima internetu pildyt,ot apsidziaugiau kad niekur is namu varyt nereiks,suoer tokiom tinginem kaip as😃
oj kad surasiau 😃 pasventinom medaliona norejau pasakyt 😃 labas rytas 😀 mano braske dar parpia.o as vakar iki velumu intere ieskaojau vardu graziu,nu ir nic nieko nerada 😀 oj sunkus reikalas 😃
Krikštynų proga gavo Guodutė sidabrinį šaukštelį ir vokelį iš krikštatėvių 😀 Krikšto apeigas filmavome ir dabar tai žiūrint teikia daug džiaugsmo, kažkaip kitaip nei nuotraukos, fotografavome tik prieš ir po 😀 Galbūt darysiu fotoknygą iš krikštynų ir tai bus dovana prisiminimas dukrytei iš krikštynų. Norėjau krikšto tėveliams dovanoti medalionus su graviruotu dukrytės avaizdu, deja, paskutinę savaitę nespėjau, neradau kur teikiamos tokios paslaugos.
jo pritariu Jolanta tavo idejoms 😀 man irgi patiktu tokios dovanos 😀 ypac kokia fotosesija 😉 super...mes savo krikstasuniui dovanojom grandinele su medalionu ir pakrikstijom tuo pat metu,tai nesioja jis nuo pat mazu dienu iki dabar. yra db tu fainu ideju nemazai,nebent buna pinigine situacija prastesne,tada patogiau vokeliai,gali ir rubeliam atsidet ir dar kokiems reikalingiems daikteliams.
O as tai vat svarstau,kad krikstynu proga nelabai noretusi pinigais gauti..Fainiau butu kokia grandinele su medalionu(tik ne kryzeliu) ir pvz tuo paciu pasventinti,ar fotosesija kokia,na kitaip tariant noretusi kazko prasmingo,arba to kas ilgai prisimintu,isliktu... O ka patys dovanojote😀? As mastau apie butelaiti vyno ar sampano,kuri atkimstu 18gimtadienio ar vestuviu proga ,poto radau nerealia man dezute pirmajam iskritusiam dantukui saugoti http://www.vestuviukrautuve.lt/product.php?id_product=594 na ir zinoma jau ka nors dabartiniam jos dziaugsmui,koki zaisla😀
ooo knyguciu tai ir mes jau nemazai esam gave dovanu,pasaku visokiu,bet dar neskaitom,neidomu jai dar,tai padetos veliasniam laikui,skaito pati tik tokia su storais lapais ir kai paspaudi karve mukia,ten ir pasaka apie karvute 😀 niu va o man tai kazkokia nuojauta kad po kaledu tik gims,nors labai jau noretusi geriau pries 😀
http://blk.lt/lt/knygos/neik-su-vilku-obuoliauti-pasakos-ir-pasakaites/ gal pravers kam