2010 metų gegužiukai :)

04. Jun, 12:31

Tai ką mamytės keliamės čia :)

07. Sep 2011, 22:05

Pijus is vis saunuolis 👍,aha pirmas dienas tai skalbimo buvo ir balu valymo,apvilkdavau tik giedrutes,triusikeliu nededavau,per daug skalbimo butu 😃,o su vien triusikeliais jau vesoka. Ziuresim kaip cia eisis,bet siandien dziaugiuos,aisku kantrybes tai oi kiek reikia. Piena geria is buteliuko,o arbata turi duot is puodelio,jei paduodu buteliuka meta ant zemes 😉.Per pietus is brolio kotleta ateme,savo suvalge,kol brolis ziopsojo,ji priejo tik ciupo ta puse kotleto ir i kojas 😃

07. Sep 2011, 21:37

Ar as nesakiau Rasa! 😃 Su triusikeliais einasi zymiai geriau puodo reikalai nei be ju. Mes jau ir i lauka be baimes einam ir vaziuojam i miesta, einam i svecius, nera prisidirbes 😀 Tik reik kantrybes pradzioj, nes skalbsites ir grindis valysit, bet kitos iseities nera.

07. Sep 2011, 20:26

ji Lt gyvena,klause manes,ale zalia tame reikale esu,nes nesu pirkusi,aciu reiks jai pasakyti.Na musu rezultatai super,labai bijau dziaugtis,bet panele siandien neprisidare i kelnes,prasytis nesipraso,bet kai nori pamatau,nes vaiksto ir zyzia uz kelniu susiemusi.Is tikru kai laikai ne pampiu greiciau jie supranta,o ypac kai nepatinka jai slapiai buti

07. Sep 2011, 20:09

Rasiuk, o ta drauge UK ar LT? Jei LT tj reik turet kreditine kortele arba specialia debetine skirta butent internetiniam apsipirkinejimui (as turiu SEB Virtuon) lb daug info yra cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?act=ST&f=139&t=766768
Jei kas neaisku klauskit tikrai kiek zinosiu tiek atsakysiu 😀

07. Sep 2011, 15:34

Sveikutes, labai tingius skaityt kiek cia prirasete, bet va mes siandiena jau abi sergame , sukilo ir damutei temperatura,arba nuo manes uzsikrete arba del dantu, iltiniai lenda, lauke nebuvom 4 dienas tai tikrai nepersalom ,zodziu .....gal kaip nors pasveiksim,penktadieni i Dzordanos koncerta leksiu su keliom mamytem...tikiuos sveikata bus geresne .

07. Sep 2011, 13:39

Asta kaip tu apsipirkineji is tu Uk puslapiu,manes drauge klause,o as net nezinau,nes nesu dariusi,reikia kokia spec banko kortele turet,ar ka? Ir kokiuose perki? O man sunku su veido oda,labai sunku krema atitaikyti,tai sese parode,nebrangus ir tiko,tai dziaugiuos,nes kiek jau isbandyta tu kremu,sakiau reik ir paaukiu panaudoti,vis gi metai 😃. man plaukai atsigavo,nes cia Uk vanduo minkstas

07. Sep 2011, 12:32

Labas, musu gydytoja ir sako kad nuo vandens beria, bet man itartina, pasikonsultavau su MB sese, ji sako cia kaip egzeminis berimas. Dave tepaliuka tj zinok jis mums padeda. Zadejau uzrasyt ji pas dermatologe, dbr reiks palaukt kol pasveiksim. O Naudojam kokosu aliejuka, galvoju dbr pirkt dar juodaji afrikos muila, bet skaiciau kad jis oda sausina, tj dbr abejoju, nes ir taip sausa musu abieju oda. Dbr uzsisakysiu citrosept lasiukus, pernai pagailejau pinigu, siemet sakysiuos is UK, nes su atsiuntimu beveik 10 lt pigiau nei cia LT. Gal dar pora draugiu prisijungs tj tada siuntimo mokestis pasidalins ir is vis bus pigiau grybo.

07. Sep 2011, 11:33

o konkurso tai as ne nemaciau 😀

07. Sep 2011, 11:33

as tai per interneta uzsisakau vis,daug tu puslapiu yra,man visai patinka gamtosdovanos.lt ar kazkaip panasiai

07. Sep 2011, 11:01

Sveikos 😀 As tai tau Ausra patarciau kokosu alieju jau cia muu taip daug apkalbeeta ir isgirta,kadangi patys pradzioj naudojom johnson o poto pabandem kokosus tai patikek skirtumas 100% . Anr odeles jokio sausumo nebebuna o ir sikniuko paraudmai praeina akimirksniu 😉 as juo negaliu atsidziaugt,cia jis man kaip koks eliksyras 😃 Na o kalbant apie orus tai jau jooo....pas mus istisai kiekviena doena lija,i lauka pazaist jau nebezinau kada buvom teiseje ☹ tik trumpam nosi iskist gali . Tik tiek kad tie orai vienodi,jau su trumpo rankovem nebevaikstom uztai gal ir geriau gal kad tu skirtumu tokiu nera,gal maziau ligos puls. O siaip tai tikiuosi per vasara nemazai uzsigrudinom,,gal buisim sveikesnes ziema 😀 Na o mane siandien kad supykino,lekaiu i tulika net,nieko nesupratau,nei i mokyklele nebeejom,nes tikrai kazko silpna, na db gal jau geriau....ir nuo ko tai neaisku...

07. Sep 2011, 10:46

Labutis,oi tos ligos,dabar tie orai nesuprasi,vakar pas mus koks vejas buvo,lijo,fe.Tai viena diena su trumpom rankovem einam,kita jau su silta striukine liemene,tai ir bijau,kad neapsirgtu.

06. Sep 2011, 22:54

Oi tik ne Johnson aliejukas, jis dar labiau išsausina odelę, žinau, kad labai kvepia, ypač su ramunėlėm, bet nepatartina. Mes naudojam " Balmandol" aliejuką, vaistinėse būna pirkti, apie 30lt, bet to vertas, na ir daug jo buteliuke. Geros firmos negarantuoja, kad tiks vaikui, pvz. Weleda, superinis, sumokėjau apie 50lt, antra diena tepu ir matau, kad ne taip kažkas, ryt Balmandolį pirksiu 😀

06. Sep 2011, 22:32

Mano Pijus apsirgo, vaje nebesuprantu kas darosi, prasidejo veseni orai ir vel ligos is naujo, nu uzknisa juodai ☹ Pijus mano ir jautrus, drauges berniukas metais didesnis tj nuolat ji musa stumdo, bijau kai jie ateina pas mus, nes Pijus nuolat verkia

06. Sep 2011, 21:52

Gal isaugs ta jautruma Guoda,o pas mus tas pats,Neda siandien bariau,tas verkti,Austeja paskui. Su puoduku vis dar kariaujam,pamaciau,kad nori,pasodinau stojasi ir viskas,tai neleidau,verke ir padare,tada pagyriau sakau cia reikia daryti sysiu ir kaku,ejom abi i tualeta ispilti,sakau pasakyk sysiukui ate 😃,tai veliau vel pasodinau,nes pamaciau,kad trypcioja,tai padare,nors nelabai ir sedet norejo,bet kai atsistojo sako ate 😃,juokas sueme,gal pagaliau susidraugausim su puoduku

06. Sep 2011, 20:51

Sveikutės 😀 kokios mums bėdos užpuolė, kas per jautrumas vaiko, gatvėj koks vaikas ar garsiau ką pasako, ar ne taip pažiūri ir bliaunam, jau pervargau nuo to jautrumo, bet ir priežasčių buvo, gal 3 ar 4 metų berniukas aikštelėj žaidimų specialiai pribėgo ir pastūmė, tai kitas vaikas užriko piktai, net ir Šarūnytė išgąsdino, ech ta mano drovuolė, ypač grubūs keliais metais vyresni vaikai, nes nesupranta, kad mano pupa dar mažiukė, šiandien viena penkiametė rėkė Guodai: ėėėė pasitrauk ėėėė tuuu sakau a negirdi traukis ėėėė. Gydytoja sakė, kad iki 1met. ir 8 mėn. turėtų tas jautrumas baigtis, bet jau taip sunku matyt ašaras.

06. Sep 2011, 16:26

labas, mes pirma savaite ir tik balas valem, gerai kad tavajam nepatinka buti slapiu uzpakaliu, maniskiui vienodai. Bent jau as palikciau ilgiau ja su tom slapiom kelnem, tegu parekia 😀 As tj visada kai padaro i kelnes paimu uz rankos ir nuvedu i tualeta ir sakau kad cia reik daryt sysiu 😀

06. Sep 2011, 16:07

Sveikutes,na mes balas valom namie,velniukas supranta,kad blogai,nes tik pridaro ir rekia,bet manau su laiku supras,kad i puoduka reikia daryti. Aha mano sesei cia pirmas vaikas,tai lauksim visi,svarbu viskas gerai butu

06. Sep 2011, 16:02

oooo 😀 Joli ,o as jau tikrai pagalvojau kad gimdai,sitaip ilgai nesirodei 😀 ir tau tas pats su gelezim. Nu tai man isviso graziai gavos pries vaziuojant i lt daktaras padare tyrimus kraujo ir irgi pasirodo buvo per zemas tas hemoglobinas,bet jis parase laiska man,tas laiskas atejo kai manes jau nebuvo,kazkas perskaite ir numete,db tik atradau,tai kai gryzau uztai gavau velniu kad negeriu gelezies ir vel dare ta tyrima bet tai aisku kad vel trukumas tai db jau menuo kaip geriu,tikiuosi jau pakilo,eisiu i men pabaiga vel tikrintis. Na o mes siandien dar buvom mokyklelej vaikuciu,tai labai patiko. Ugne nudziugino kad labai graziai zaide,nesikaprizino ir dalinosi zaislais,tik jau dainuot nusibodo ant galo pavargo tai vaziavom miegot 😀 dazniau ten lankysimes db,labai fainiai ir as galiu pabendraut ir Ugne prie vaikuciu pripras,i darzeli bus lengviau isleist 😉

06. Sep 2011, 15:43

Sveikutes😀 ne ne,negimdau dar😃 Teisingai Asta pamena ,kad pabaigoj rugsejo-spalio pradzioj man terminas😀 Penktadieni buvau pas gyd tai lelius apsivertes,bet viskas dar uzdara ir gimdymu n e nekvepia😀 viskas siaip ok ,tik hemoglobinas pakrites,tai kazkaip reiuk iki didziosios dienos atsistatyt,na pagersiu gelezi ir ziuresim.. Tik sio nestumo metu suzinojau apie streptokoko tyrima ,kuri paime ,tai ziuresim koks jis bus..blemba kaip pagalvoju su Meta puses tyrimu nedare,va tau ir privaciai..Neduok die buciau ta bakterija turejus,taigi liudnos pasekmes galejo but,na bet atgal dairytis jau neverta.. As tai tiesiog prisedu prie kompo ,o rasyti tingiu paskutinem dienom,geriau ka namie pasikrapstau,kazkaip siomm dienom man nekalbadieniai buvo,tingejau net su mb kalbet😃

06. Sep 2011, 11:15

sveikos mamytes mes ir vel jungimes prie jusu po pertraukeles 😀 dziugu matyt kad telsiskiu ratas padidejo na mes paaugejome problemeliu su mazejo ,bet uztat atsirado kitokiu problemeliu pratinimas ant puoduko , mokymasis valgyti ir t.t.

05. Sep 2011, 23:43

o Rasiuk grazi zinia,tai cia pirma kart kaip suprantu? neturejo dar sese vaikuciu? tai saunu kad Nedulis toks komunikabilus,jums maziau nervu,ner ko jaudintis kad nepritaps ar dar kas,o del Austejos tai nemanau kad reiktu jaudintis,prades eit i darzeli pamatysi kaip greit ismoks kalbet pati angliskai ir jai bus tas pats ar lt ar uk 😀 maziukams juk isviso lengva

05. Sep 2011, 09:48

Nedui visur gerai,jis nuo mazens toks yra,maza galedavau palikti,islekti kur nors,o su Austeja jau sunkiau.Sese su draugais vaziavo i Alton Taweri,ten atrakcionu parkas,paskui man skambina ir sako,nori pasakysiu ka tavo vaikas daro,jis ejo i visas karuseles,kur as kojos nekelciau ir vienodai,i vaikiskas net neziurejo.O ten tokiu yra,siaubeli,man uzteko pamatyti. O kalbeti pats stengiasi,gaudo zodzius,vienodai,kad ne taip istaria,bet kalba 😀,name gyvenam ne vieni kol kas,gyvena latvis,tai kalba rusiskai su juo,tai pat gaudo zodzius.Budavao su vyru kalbedavom rusiskai,kad jis ko nesuprastu,o dabar po kiek laiko nebegalesim supras 😀.Sventem grysim i LT,o vakar dar gera naujiena suzinojau,busiu teta 😀,labai dziaugiuos

05. Sep 2011, 09:22

nu ziuresiu as Rasa kaip tau seksis 😀 jei pavyks sitokiu budu bandysiu ir as 😀 o kaip Nedui mokykla?patinka?nebijo jis ten?susisneka?

05. Sep 2011, 09:07

Sveikutes,nemiega mano pana ilgiau nors tu ka.Dar Neda i mokykla reikia isleisti,miego noriu,vos akis atplesiau. Na savo pradejau laikyti be pampiu, sedeti ant puodo nenori,o kai prisidaro is kart rekti pradeda,nepatinka buti slapiai ir matyt issigasta,bet vakat vakare jau tik pajunta laselius i kelnes tuoj bega saukdama mama,gal prades sestis ant puodo. reiks eit triusikeliu pirkt,dabar tik giedrutes apmaunu

05. Sep 2011, 00:04

bet zinok kaip kokia burozyte bet taip prilipt,kad neina net atitraukt 😃 bet zinok ir musu Ugne juk ir i jura lekdavo,brisdavo gilyn ir baseinuky ir duse neistrauksi,o va cia per daug vandens matyt ir zinai,kojom nesiekia dugno uztai matyt ir nedrasu,nepasitiki jegom savo. nieko iprasim su laiku,reiks nupirkt tuos plaukmenukus ant rankyciu,gal geriau bus

04. Sep 2011, 21:48

Sveikutes,oi prajuokinai Egle 😃,Austejos neisnestum is ten,nuvaziavom i parka,ten fontanu daug,tai teko laikyt visa jega,nes kitaip butu tiesiai variusi,teko eit is ten,nes buvo rekimu,kam neleidziam maudytis 😃,ziurim krepsi,o kaip internetas stringa ☹

04. Sep 2011, 19:34

jooo mes jau is baseino 😃 oj juokas ime is Ugnes tik ilipom tai taip prikibo kad neatlipdysi 😃 neislaikyt neimanoma,nes jau kad isitvere 😃 nedrasu biski buvo is kart,poto biski jau geriau,bet siaip visumoj tai labai faina 😀

03. Sep 2011, 22:54

jo reikejo Ausra,bet nedaug,zinok nepamenu kiek ten galejo kainuot,na keli litai gal 😀 na o mes siandien apsipirkom plaukmenim 😃 eisim rytoj i baseina visi,tai nusipirkom visi po kepuryte ir slepetes 😀 ale Ugnei kepuriukas dvigubai brangesnis nei musu 😀

02. Sep 2011, 11:15

As tj darysiu snd pagal naujaja Maggi ideja troskini, Pijui yra sriubytes su vistiena

02. Sep 2011, 11:08

Sveikutes,oi siandien kaip trenkta vaikstau,teks antra puodeli kavos isgerti.O ka daryti siandien pietums pati mastau,zadejau cepelinus,bet kazkaip ir tyngiu 😀,Jolantai gal vel kompas paluzo.Kai mums buvo uzlinkes,naudojausi tel,tai i fb ieidavau,o va i mk manes neileisdavo

1 ... 74 75 76 77 78 79 80 ... 757