na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
merginos ar nevykele, nemoku nei gaminti nei vaika auginti, gaminu valgut pastaciau keptuve kad svogunu pakepti, o pas mus dideli puodai ir keptuve nemaza, tai keptuve pastaciau prie krasto atrode gerai stovi, tai nusisukau indus sudeti o ta keptuve su taukais ir svogunais ant zemes, o salia rugile supasi, laime kad ja neaptaske, na kaip jums mamyte, siaubas
o blogiausia kad ta keptuve krenta nebe pirma karta 😥
Na va, jungiames jau dviese i sita temele, jai kaip sakoma "i tema" mes cia😉Norejau paklausti mamytes, kiek jusu leliukai miega, kas kiek keliasi valgyti,ar zadinat pagal grafika, ar leidziat miegoti?😉
odeta kepeneles ziuriu labai megsta 😃
valgyt tai as valgau bet turbut pagimdzius visus 16 kg ir numeciau nes net baisu pasiziuret i veidrodi 😃 pilvas mazesnis nei buvo iki nestumo 😃
mano sese grizo is mokyklos tai va aukle turiu supa sau vezima dabar tai man poilsis galvoju ka valgyt daryt saldytuvas kaip tycia tuscias 😃 o namie turiu tik makaronu ir bulviu 😃 😃 ai ir dar kopusta 😃
jantur kad tik nenutuktum lakstysi ispaskos rugiles tai greit visi kg nukris 😃
as viena ranka vezima supu, kita ranka kepeneles ketpuvej vartau, o dar karts nuo karto paziuriu, ka jsu rasot 😃
visos dingot
as lekiu valgyt daryt o tai visko gali buti ked laiko nebus, neleis mano princese 😀
sudziuvai?nevalgai visai?ar ner kada valgyt?
as tai jauciu svori auginu, kai iseina pavalgu, o vakarais kai pas mus festivalei vyksta, kai bliauna nervai nelaiko nezinau kaip jai padeti, vyras paima o as saldytuva atidarineju ir valgu nesamoniu, va nutuksiu, bet reikia susiimti nes maitinu, o viskas jai persiduoda
o gustytes mama siuo metu labiau panasi i skeleta nei i manekene kaip buvo 😃 😃
aha tikrai kojos is pazastu auga pas abi 😃 as siaip baltaskure labai o guste mano juodaode 😀 vakare prie blankios sviesos tai ji man i vaika afrikieti panasi 😃
grazu toki tamsus plaukuciai ziauriai 😀
na Gustyte i mama, bus manekene kojos iki pazastu 😀
oi ne nepasvesejo ir manau kad nelabai pasveses, nes as tai tamsi, vyras irgi ne blondinas 😃
nors visko gali buti
oi aciu labai 😘 tai taip zandus auginam 😃 o siaip lieknutes visai 😃
vaje pamirsau pasiveikinti Sveikutes 😃
bet koks Jokubas blondinas, su zandukais, labai grazu
o Gustyte tai coliuke, beja prabalsavau ir as uz jusu foto
pabandziau ir as uzsupt vezime bijau prisisneket bet pavyko 😃 😃
nulauzem vaikus o pacios prie kompu 😃 😃 bet rugilytes plaukai nei kiek nepasviesejo 😀
o va taip mes dabar nuluzom
uij, kaip skaniai miegam 😀
Labas janutr, o Rugile jau didele pana 😀
labas jantur 😀
as ir pamirsau kad nescia buvau gaila istiko 😀 o vakar galvojau kaip guste tiplpo pas mane pilve ir niekaip nesupratau 😃
sveikutes, mes tai supames su sipynem, paskolino vyro brolis, nes ju leliui jau metukai, tai jai suptis nelabai, bet ten ja migdo nuluzta net alkana 😃
o zaisliukai visr supynes nedomina, idomiau kai urzge saldytuvas 😀
cia pas vyra darbe, siandien persiunte 😀 net pamrisau, jog nestuke buvau 😃
gal 😃 😃
as pati chameleone 😃
Odeta toj foto tikra blondine o po gimdymo tai visiskai kitokia spalva 😃 pas tave plaukai chameleoniniai koki 😃 pagal nuotaikas gal keiciasi 😃 😃
jo tie dzinsiukai vaikams tai 👍 😃 kai pagalvoji mes menesio laiko suvystytos buvom palose siusiojom o dabar vaikai su dzinsiukais sau spardos 😃
renata- taip tik atrodo. Kiek emrgaitem visokiusukneliu, sarafaniuku, galvos juostu yra ir t.t., o berniukams tai tik sliaustai ir kostiumeliai. Va kaip bus akzkur 1 m., tada jau iseis graziau aprengt, tada marskinukai, dzinsiukai kokie, uij, tada jau galesim puostis😀
Nu jau nukvakau visai 😀 Godute, Gustyte, nu nesvarbu, jos abi jau dideles ir grazuoles 😀 Abi tamsiaplaukes 😃 😃
Giedra- jau balsavau 😉
Giedra- nu kazkaip nekeiciau, vis taip pat daziau, ebt kazko pasiplove spalva ir patapo tokie pilkesni. Va toj foto matosi, kokei buvo pries gimdyma 😀
ten Godute Odeta 😉 jo jo berniukus biskeli skriaudzia 😃
uij,m kokia Gustyte jau didele 😀 kaip man grazu, akd mergaites galima taip ispuost 😀 vakar vaziavau Jokubeliui koki grazesni rubeli nupirkt, tai mergaitem koki 100 k. daugiau, nei berniukams.
dabar nauju dar nedariau nuotraukyciu fotobloge kasdieniniuose ritualuose pries miega prasom eiti ir prabalsuoti uz mus 😀
Odeta o kada tu spejai pakeist plauku spalva? 😀 blondinas grazu 👍 😃 😃 😃 😃