idomiai kaip. na, jei jusu leliukai neirzlus 3
d.nekakoje, tai gal tada taip ir turi but. manoji tai rektu,
nes negera jai buna
29. Oct 2010, 18:53
sveikos naujos mamytes, mes 06-02 Šarūnė, jo jo, man irgi
sake, kad mamos pieneli visa suvirskina, kad tik sisiukas
iseina 😀
29. Oct 2010, 18:47
na musu mazoji labai megsta demesi jei patinka kaip su ja
kazkas kalba jei dainuoja tuomet ir ji pasneka
paspygauja
29. Oct 2010, 18:39
labutis,kaip mažiukai gyvena , mes irgi kai košytės
pradėjom ragauti tai tuštintis geriau pradėjo,
29. Oct 2010, 18:20
sveikos mamytes mano dukryte KARINA gime birzelio 13d
3.640g 53cm norim ir mes prie jusu prisijungti as matinu dar
savo krutimi mano pana buna i savaite 3kar pasitustina
issigandusi puoliau skambinti gydytojai ji mane nuramino
sake nieko baisaus ji viskas suvirskina todel daugiau
slapinasi negu tustinasi jei nesislapytu daug tai butu
negerai bet db taip turi buti na o kaip pradejom paragauti
kosyciu tai patikekit tustinasi normaliai😉
bet kazkaip kas 3 dienas tustintis turbut nera gerai. ten
uzsibuna kakutis ir negerai buna - kenkia organizmui
29. Oct 2010, 15:51
laba,mano ligita gimė birželio 1 d.tik vasarai prasidėjus
😀 na nemanau,kad blogai kai mamos pieną valgo,mp labai
lengvai suvirškinamas,tai gal ji viską ir suvirškina 😀
siaip manau nelabai gerai, jei kas 3 d. tiktai. pabandyk
duot silpnos krapu seklu arbateles. mums padeda
28. Oct 2010, 23:01
o maniske jau menuo kaip kas 4 dienos kakoja, na gal kas
3, ir arbatos duodu, ir obuolio, issipurpsi ir viskas,
klausiau sesutes, sake viskas gerai, jei pilvo neskauda ir
rami
28. Oct 2010, 20:48
visko gali būti,maniškė tai anksčiau dažnai
darydavo,dabar tik vieną kartą per dieną,o maistas tai
nepasikeitė
is pradziu ir manajai nepatiko, bet po keliu kartu net
rekt pradejo, kad mazai duodu 😀 turbut naujas skonis prie
kurio reikia laiko receptoriams priprast. keista, bet manoji
po kiekvieno pavalgymo (tiksliau per ji) kaka padaro 😀 per
diena 3-4 kartus padaro, o anksciau budavo dazniausiai 1
karta. turbut morkytes padeda geriau isstumt 😀
28. Oct 2010, 17:35
aš ir saviškei daviau morkų sulčių,bet kažkodėl jai
nepatiko
tikiuosi 😀 siandien daviau morku sulciu 1.5 saukstelio,
tai uzsireke, kad daugiau neduodu 😀
28. Oct 2010, 13:32
su tuo nagučių kirpimu tikrai vargas,rankyčiu nagiukus
dar normaliai,o kojyčių tai kol nukerpu tai siaubas,tai
gerai laurora,vėl supras mergaitė kur diena,o kur naktis
😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
tai perpute kur?
superine, tfu tfu tfu, va, pasokom pagal jonio muzika ir uzmigo. bisi ausi skauda vel, eisiu arbatos kokios
vaivita, gera tavo mergyte
siandien daug laksciau, pamaitinu ir vel islekiu i miesta, vyras buvo abstulbes 😃 sako tu grizk i darba as priziuresiu vaika 😀
mamytes, o kokia kosyte pradejot duot? kiek pirma karta davet ir kiek kaskart didinat?
Sarune is viso nerekia, nuo gimimo 😀
idomiai kaip. na, jei jusu leliukai neirzlus 3 d.nekakoje, tai gal tada taip ir turi but. manoji tai rektu, nes negera jai buna
sveikos naujos mamytes, mes 06-02 Šarūnė, jo jo, man irgi sake, kad mamos pieneli visa suvirskina, kad tik sisiukas iseina 😀
na musu mazoji labai megsta demesi jei patinka kaip su ja kazkas kalba jei dainuoja tuomet ir ji pasneka paspygauja
labutis,kaip mažiukai gyvena , mes irgi kai košytės pradėjom ragauti tai tuštintis geriau pradėjo,
sveikos mamytes mano dukryte KARINA gime birzelio 13d 3.640g 53cm norim ir mes prie jusu prisijungti as matinu dar savo krutimi mano pana buna i savaite 3kar pasitustina issigandusi puoliau skambinti gydytojai ji mane nuramino sake nieko baisaus ji viskas suvirskina todel daugiau slapinasi negu tustinasi jei nesislapytu daug tai butu negerai bet db taip turi buti na o kaip pradejom paragauti kosyciu tai patikekit tustinasi normaliai😉
bet kazkaip kas 3 dienas tustintis turbut nera gerai. ten uzsibuna kakutis ir negerai buna - kenkia organizmui
laba,mano ligita gimė birželio 1 d.tik vasarai prasidėjus 😀 na nemanau,kad blogai kai mamos pieną valgo,mp labai lengvai suvirškinamas,tai gal ji viską ir suvirškina 😀
sveika. malonu susipazinti. mano eivilte 15 birzelio issiluksteno 😀
sveikos mamytės 😀 susipažinkime 😀
mano sūnus Jokūbas vasarinukas, gimė birželio 9d 😀
...ir nuo pilvuko putimo gerai. kmynai kietina, o krapai laisvina
siaip manau nelabai gerai, jei kas 3 d. tiktai. pabandyk duot silpnos krapu seklu arbateles. mums padeda
o maniske jau menuo kaip kas 4 dienos kakoja, na gal kas 3, ir arbatos duodu, ir obuolio, issipurpsi ir viskas, klausiau sesutes, sake viskas gerai, jei pilvo neskauda ir rami
visko gali būti,maniškė tai anksčiau dažnai darydavo,dabar tik vieną kartą per dieną,o maistas tai nepasikeitė
is pradziu ir manajai nepatiko, bet po keliu kartu net rekt pradejo, kad mazai duodu 😀 turbut naujas skonis prie kurio reikia laiko receptoriams priprast. keista, bet manoji po kiekvieno pavalgymo (tiksliau per ji) kaka padaro 😀 per diena 3-4 kartus padaro, o anksciau budavo dazniausiai 1 karta. turbut morkytes padeda geriau isstumt 😀
aš ir saviškei daviau morkų sulčių,bet kažkodėl jai nepatiko
tikiuosi 😀 siandien daviau morku sulciu 1.5 saukstelio, tai uzsireke, kad daugiau neduodu 😀
su tuo nagučių kirpimu tikrai vargas,rankyčiu nagiukus dar normaliai,o kojyčių tai kol nukerpu tai siaubas,tai gerai laurora,vėl supras mergaitė kur diena,o kur naktis 😀
dziaugiuosi 😀
labux. noriu pasigirt, kad vakar manoji uzmigo be ceremoniju ir apie 1 val. nakties 😀 jau siokia tokia pazanga 😀
jo, net negalvoju, is karto apsiverkiu , o vyras dar paerzina 😀
nespes grizt namo, o jau vel, ziurek, kazkur isvaro. sunkus tas laikotarpis - paauglyste. ir ne tik vaikams, bet ir tevams
grazute mergyte. kartais pagalvoju, kaip bus po keliolikos metu. sokiai, bernai... 😀
cia mano pupa stacia 😀
ranku tai nesunku, o kojyciu mano irgi spurda ir kikena, nes kutena 😀 maniske is viso taip juokiasi idomiai, storu tokiu balsu 😀