2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

26. Feb 2011, 17:30

😉

26. Feb 2011, 17:15

😀

26. Feb 2011, 17:14

as nepykstu, viskas cia gerai,,,tik, kad pakraupus tu del musu tokio maitinimo, o as aiskinu kad cia nera ko pakraupti,,,,yra kur ir anksciau mamos jau visko duoda savo maziukams...pakraupti reikia, kai isvis belenka duoda, isvis nemaitina...sakau, paklausytum, kai mano kursioke kalbejo, kaip maitina savo maziuka, tai tada nebezinau , nebepakrauptum, o liktum be zado...

26. Feb 2011, 17:06

dijux, ko tu pyksti? 😃 o apie ligas kalbu uzaugus, kurios isryskeje, o ne dabar 😃 gal as per daug kategoriskai, bet nesuprantu, kam cia pytkti, juk kalbam ir tiek 😀 zinoma, pritariu Laura tau

26. Feb 2011, 16:24

tai vat, laurora, ta pati ir as galiu pasakyti,,,daktarai daug ka sako, bet mes- mamos, tuo "daug kuom" nevisada vadovaujames,,, o pakraupti nera cia ko,,,mano mazius nesiskundzia pilvuko skausmais, nera ir nutukes, prisingai, man rodos galetu daugiau svorio priaugti.

laurora laurora 26. Feb 2011, 15:45

kai daktare liepe mums jau mesa walgyt ir parode,koki kieki det,tai ji man rekdawo,atpylinedawo,pusdawo pilwa. Daktarei sakiau,bet pasake,kad daug kam sitaip,bet per daug nekreipe demesio. Aisku,ji juk nemato,kaip waikas kankinas ir werkia,kol issiwejuoja (wejuoti=bezdeti 😀 ). Tada pagal sawe pradejau duot-nuo mazo mazo kiekio.

laurora laurora 26. Feb 2011, 15:40

paskaitau waiko wystymosi kalendoriu. Bet nereiskia,kad wiskas tik pagal ji turi wykt. Juose rasomas tik istirtu waiku wystymosi widurkis.

laurora laurora 26. Feb 2011, 15:36

kiekwienas waikutis indiwidualus ir kiekwiena mamyte nori jam geriausia. Tiesa,kiekwiena ta "geriausia" supranta sawaip. Niekada nesiwadowauju draugiu patirtim ar mociuciu pasakojimais. Jei kas neaisku,skambinu daktarei klaust. Bet aklai irgi nesiwadowauju jos pasakymais. Juk niekas geriau nepazista mano waiko kaip as pati. Niekas nezino jo bedeliu,tik as pati. Tad galutinai ir nusprendziu as,kaip elgtis,ka duot. Daktarai irgi wadowaujasi bendra teorija apie waikus,o indiwidualiai zino tik waiko mama

26. Feb 2011, 15:31

dijux, man tai tas pats, kaip kas maitina 😃 bet kam tada yra sukurtos metodikos ir vaiko primaitinimo eiga pagal menesius? kodel paskui vieni skundziasi nutukimo, virsvorio problemom, virskinimo trakto ligom, alergija, problemiska oda apskritai ir pan?

26. Feb 2011, 13:33

o ko cia pakraupti??? po truputuka pripratini, ir po bskiuka visko duodi paragauti...turiu kursiokiu, kurios jau nuo 2men pienuku maziukus maitina, ir nieko,,,aiksu, del pieno man tai nepatiko, kai pasakiau, kad savam duodu misinio, tai jos pakraupo...

26. Feb 2011, 13:13

buvau ilindus,gal ir nieko,bet as nemegstu pirkti internetu,man paciai patinka varyti i turgeli,apsiziureti😀as jau ten prie Kauno pilies tai zinau pas ka kas skanu😀

26. Feb 2011, 12:17

nu va, mano viena pazistama perka is www.tikrasmaistas.lt , sakiau bandysiu nusipirkt koki kila triusiuko, atseit sako, akd labai geros kokybes maistas ten

26. Feb 2011, 11:50

sveikutes😀as irgi pritariu,kad viskam savas laikas😀buvau turgeli,tai labai grazios jautienos gavau,ir obuoliuku labai graziu,net eile stovejau😀

26. Feb 2011, 11:37

na as sutinku su Laura, buvau pakraupus, kai paskaiciau, kad mamytes 🤓9 menesiu jau duoda viska, sriubas, kotletus, kur sau apsidaro su visais prieskoniais, net burokeliu sriuba. bet tikrai, seimos gyd vienaip sako, pediatrai kitaip, drauge perejo is seimos pas pediatre, tai tiek naujoviu pamate, ka tikrina kiekv apsilankymo metu, ka pataria ir pan 😀 Sarune neturi jokiu virskinimo problemu, turbut galetu jau kirst viska is eiles, bet viskam savas laikas, tegul skrandukas pripranta prie vienos, antros rusies masito priduktu, ateis eile ir tryniui, varskei, laukiu vizito kt sav pas gyd, bus jau 9 men, gal sakys, kad jau tryni galima, nes lyg ir rekomenduoja nuo 9-10 men, jei ne, tai Velykoms tikrai valgysim 😀

laurora laurora 26. Feb 2011, 10:57

net kai sulauks 10 men.ir bus galima daug ka jau duot,neskubesiu. Wiska labai po biski duosiu,nes kai iwedziau mesa,pirmom sawaitem turejom pilwuko bedeliu. Kai pati esu (buwau) skrandininke,tai nenoriu,kad waikas del to kentetu.

laurora laurora 26. Feb 2011, 10:54

vaiva,testukas isspres gandru bedas 😀
As tai duodu eiviltei tik arbatos po sociu pietu. Vandens tik troskuliui numalsinti tarp maitinimu. Kartais pakramto mandarino skiltele. Is tyreliu geriausiai tinka slyvu. Nuo obuolio jai labai pucia pilva. Bandziau po pietu duot specialias kudikiui skirtas sultis,tai patiko ir tiko. Tik man atrodo,kad arbata wertingiau,o sultis retai galima duot palepinimui. Apskritai neskubu waikui naujowiu kist wisokiu,nes kai jautri,tai geriau palauksiu ir wiska duosiu,kai daktare pasakys.

laurora laurora 26. Feb 2011, 10:46

vaiva,morku sultys kepenims kenkia.

laurora laurora 26. Feb 2011, 10:41

varske,kt.pieno produktai,zuwis,kiausinis tik nuo 10 men. Taip musu daktare sake. Gal kai kuriems mazyliams kitaip,bet mano eiviltei jautrus wirskinimas ir jei kas netaip,tuoj rekia,pucia jai pilwuka

26. Feb 2011, 10:33

pas mus gerai laikosi morkos😀o musu daktare kep tik sake po truputuka duot ant pavasario vitaminu morku😀

26. Feb 2011, 10:22

tai cia niekas ir nesigincija 😛 tiesiog perduodu info, ka sako musu poliklinika, o morkos kaime auginamos buvo be nieko, nes ruosesi Sarunes mitybai 😃 bet jau i pavasari morkos pavytusios gerokai 😀

26. Feb 2011, 10:18

tai tawo morkos gal mazytes o pas mus uzauginta be trasu bet kokios dideles😀na kiekviena savaip sako ir daro del to ginciotis neverta😀

26. Feb 2011, 10:09

labas rytas, kazko man skrandisstreikuoja, ka uvalgau, bloga, gal tikrai Layra buvo teisi, gandru laukiam 😃 tfu tfu tfu 😀 gal ir mums reike siki to turgelio palekt, nors dar obuoliu turim. o arbata tai pas mane tokia ant juoko, as turiu hipp kazkokia, bet dedu i puodeli ne kupina sauksteli, kiek priklauso, bet imetu kelis grudelius, tik del vaizdo, nenoriu, akd priprastu prie sintetiniu gerimu, ziuriu, akd gerai ir virinta vandeni geria. kas del morku sulciu,nezinau kuo tiketi, bet gydytoja sake, kad nepataria iki metuku morku sulciu duoti, nes tos morkos nebe tokios akip pries 30 metu, kai musu tevai duodavo. Atseit sviežiai spaustos morku sultys kudikiams nerekomenduojamos, nes jos labiau alergizuoja ir gali isprovokuoti karotinine gelta. Be to, kūdikio organizmas is sviežiu morku sunkiai isisavina labai jam reikalinga beta-karotina. mes kad ir turim kaimisku morku, bet as nezinau kiek ju reiktu priskust sultims 😃 geraiu maistui pataupysiu 😀

26. Feb 2011, 09:57

sweikutes😀niu o jus savo mazyliams neduodat sultyciu pagert?as tai morku spaudziu ir apelsinu.bet duodu per diena 50mg seip arbata geria

25. Feb 2011, 23:04

o kokia arbatele duodi vaiva?

25. Feb 2011, 23:03

pas mus rytoj prie Kauno pilies ekologiskas turgelis,ten buna obuoliu,reiks spiceliai vaziuoti😀ten ir cukinija buvau gera nusipirkus ir moliugu maciau😀

25. Feb 2011, 23:01

ai, as kokiu nusussusiu turiu, is to darau, bet duodu gal viena karta i menesi, nelabai matau tiksla as jas duoti, kai valgo normalias koses ir geria arbata ar vandeni 😀

25. Feb 2011, 22:58

tai va as todel pati nedarau nes obuoliai ne kokie ir moliugo neturiu o pirkt man itartinai jie atrodo.seip darydavau kai rasdavau graziu obuoliu r dar ka net su morkom dariau tireles😀

25. Feb 2011, 22:54

as tai pati nedarau,nu reiks pabandyti😀bet kur tu obuoliu geru gauti,nes parduotuvei tai kazkokie sintetiniai

25. Feb 2011, 22:52

butu nealergiskas,tai nesukciau galvos,bet dabar tai nervas ima,kol valge tik mano piena iki 6 men.nieko nebuvo,tik pradejau duoti maisto,ir prasidejo visos bedos☹mamos pienas geriausiai😀

25. Feb 2011, 22:52

o jus pacios tyreliu nedarot? as tai pati verduosi ir maisau: obuolys+moliugas, ryziai+bananas, nors tyreliu saldziu neduodu, nes saldziai nelabai megsta

1 ... 42 43 44 45 46 47 48 ... 75