2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

28. Feb 2011, 17:13

sveikos, merginos,,,laurora, pas tave gyvenimas, toks pats, kaip ir pas mano kaimyne,,,vyras vazineja i reisus, tai taip ir gyvena, menesi buna cia, menesi varo i reisus😀

28. Feb 2011, 16:15

na mes jau išlaukučio parėjom ,dabar pamokas ruošiam, tai jau tau laurora smagu sulaukus vyro 😀

laurora laurora 28. Feb 2011, 15:55

na wa,sulaukem tetuko 👍 kazkoks jaudulys buwo uzejes kaip per pirma pasimatyma 😀 atsiwezem senelius (mano tewus) i buta,kad su eiwilte pabutu,o patys su reikalais iswaziawom (apsipirkimai,kawinuke). Ach,kaip pasiilgau per menesi tokiu reikalu 😃

laurora laurora 28. Feb 2011, 13:30

sandriked,turbut dar ir neissigarawe po westuwiu buwo,o mazulyte uzuode 😃
Mes tai i lauka nejom siandien. Laukiam tecio griztancio is reiso,tai manoji miega,o as prie puodu 😀

28. Feb 2011, 12:55

Sveikutės,mes tai iš Šilutės raj esam 😀 nebuvau aš balsuot,mažikė pasveiko,dabar aš susirgau,gerklę skauda,visi aplinkui pradėjo sirgt ☹ kaip greit Eiviltei dantukai dygsta 😀 mes tai tris turim,viršuj matosi,kad jau ir kiti du prie pat baltuoja,bet neišsikala dar,bet jau maniškė naktį pradėjo miegot,kaip gerai sakau,šiąnakt nuo 9 iki 4.30 išmiegojo pavalgė ir vėl miegojo 😀 savaitgalį buvom vestuvėse,tai pirmą kart palikau mažikę ilgesniam laikui su sese tai taip neramu buvo,bet viskas gerai,paskui jau ji pas mane ir nelabai norėjo eit,sakau matyt įsižeidė,kad dvi dienas nebuvau 😃

28. Feb 2011, 11:50

sveikinam smagu kad dantukų padaugėjo🌷mes dar tik2dantukus turim😀

28. Feb 2011, 11:48

sveikutės na greičiau tas pavasaris pas mus ateitu 😀mes ir keliausim į laukutį reikia iki pardės, na aš dar negirdėjau kas musų raj.laimėjo.

laurora laurora 28. Feb 2011, 11:48

sweikutes. Mes jau 5 dantukus turim. Tuoj ir 6 isdygs siom dienom 😀
Tik eiwilte nerami tokia siomis dienomis-maziau walgo,blogai atsirugsta,atpila. Bet turbut del dantuku wiskas

28. Feb 2011, 11:29

kvepia pavasariu 😀

28. Feb 2011, 11:11

na tikrai grazumelis oro😀

28. Feb 2011, 10:53

taip, wdrugeli, bet kazkada pacia lenkija valde lietuvaitis 😃 jau siandien oro grazumas, tikriausiai eisim i lauka pasivaikstinet 😀

28. Feb 2011, 10:25

sweikutes😀na va atsikelem tai viskas twarkoj visa nakt ismiegojo aciu dievui gal jau nieko ir nebus😀bet kaip vakar isigandau kad jus zinotumet,bet kaip jis skaniai valge t desra man net keista jam skirto maisto jis taip nevalge kaip tos desros😀

28. Feb 2011, 10:15

labas rytas, vaiva, nezinau, kaip pas jus, bet vilniuje nemazai gyvena lenku ir rusu, juk niekam nepaslaptis, kad vilnius kazkada priklause lenkijai, tai jie istikimi saviskiams ir balsuoja uz savus, jau nieko nepadarysi, o kita problema manau, yra tai, kad dauguma vilniaus gyventoju nera registruoti vilniuje, as pati vilniuje pragyvenus 6metus, tik siemet tapau registruota sio miesto gyventoja, tai tokie ir rezultatai....del sodybu, tai as ziurejau internete ir nekarta, bet galvoju, laurora, kaip vietine, gal gali ka pasiulyt, nu, nieko...

28. Feb 2011, 10:01

labas rytas, nu va, sakyskit ka norit, bet balsuoti reikia, vilniaus kraste lenku-rusu blokas ir miesto taryboj eis po zuoko, o viespatie, va tau neik balsuoti, lenkai ir rusai prabalsuos .
grecike, tai ziema apie politika, vasar apie motociklus 😃 dave gyd emolium ir bath oil ir cream, neblogai tikrai, bet as kaip tepu tais kokosais ir kakavos sviestu, tai i vaistine net neuzsuku 😉

28. Feb 2011, 09:02

labas rytas visoms😀as is Kauno😀nu kaip lukvitooo nuo tos desros?tavo vaiva vyras apie politika o mano ralistas tai istisai apie rali kalba😀dabar jau ir sunu itrauke ir tas vaziuot pradejo,tai visi savaitgaliai uzimti pas juos,jau nervas ima tai juodai,sakau eik medziot tai nors mesos bus😀eisim sendien pas daktare,parasysiu kiek sverem😀zandukai susitvarke,nuo stirnos viskas ok😀ir atsigert duodu tik vandenuka jokiu sulciu😀dar nupirkau labai gera kremuka ,nes labai sausa odyte buvo,vadinasi EMOLIUM,tai super odyte svelni,svelni😀

27. Feb 2011, 22:28

tai patikek Laura, as jau pasavau seniai, pritariu viskam, ka sako, nes beviltiska, neduok dieve kada negirdesi ka sako, paskui liepia pakartot ar isidemejau 😃 nu cia juokas, bet tas ho fanatizmas tai kartais daveda 😃 aisku, uz ka noriu, uz ta balsuoju 😃

laurora laurora 27. Feb 2011, 22:18

vaje,nepavydziu tau,vaiva 😀 neisivaizduoju paskaitu is vyro apie politika 😃

laurora laurora 27. Feb 2011, 22:17

lukvitooo,nesinerwink. Gal wiskas bus ok. Gali pilwuka pust. O jei ka skaudes ir werks labai,tai paracetamolio zvakute idek. Gal nebus alergijos. Juk ten kruopu toj desroj pilna. Zodziu stebet kokia para ir matysi. O tada jau mums parasyk,kaip suneliui sekes.

27. Feb 2011, 22:15

as is kauno. musu seima niekada nepraleidzia rinkimu, mano vyras politologas 😪, turejau savaite laiko atklausyt paskaita ir pasirinkt 😃

laurora laurora 27. Feb 2011, 22:12

wdrugeli,net ir nezinau. Mat i sodybas niekad newaziuoju swest. Mano sesuo laksto po swieta su swentimais. Wilas nuomojasi,bet net ne utenoj. O siaip tai jo,interne geriausia paziuret. Gal ir kainos ten buna

27. Feb 2011, 22:04

jus neisivaizduojat kaip susinervinau mano sunenas dawe mazajam desros daktariskos kaip bijau kad kas nebutu sakes

27. Feb 2011, 21:54

o tu nete pasiziurek sodybas utenos ar zarasu apskriti😀

27. Feb 2011, 21:47

laurora, tu, kaip uteniske, gal gali man padet 😀 mes planuojam krikstynas daryti salako beznycioje, o tada turiu nora smagiai su smagia kompanija pasibut kokioje sodyboje, gal gali ka pigaus ir grazaus pasiulyt buten utenos ar net zarasu rajone

27. Feb 2011, 21:46

siuo metu vilniete,bet kraustisimes i moletu raj

27. Feb 2011, 21:40

ok aciu grecike ieisiu😀

laurora laurora 27. Feb 2011, 21:39

mamytes,is kokiu miestu jus esate? As tai is utenos.

laurora laurora 27. Feb 2011, 21:38

galwojau,kad nebalsuosiu,bet paskutiniu momentu ir as atlikau pilietine pareiga 😀
Uoswiene wis bando ispest,uz ka balsawau. Ir graziuoju,ir bando supykdyt,apie wisas partijas kalbedama bloguoju ir manydama,kad neistwersiu ir pulsiu gint sawosios 😃
Ir taip wisada buna,nes as niekam-nei vyrui,nei draugams nesakau,uz ka balsuoju 😀

27. Feb 2011, 20:55

as jau i vonia slenku, labai nuo vairavimo pavargstu ☹

27. Feb 2011, 20:45

mes irgi prabalsavom,buvom kinieciuose papietauti😀

27. Feb 2011, 20:09

sveikos, prabalsavom, senelius lankem, fainas oras buvo 😀

1 ... 38 39 40 41 42 43 44 ... 75