2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

laurora laurora 17. Mar 2011, 19:52

sveikutes. mes tai siandien ejom per lauka... is masinos i poliklinika. TA atlikom (vairuojancios turi zinot 😀 ). paaugo 3 cm (73), o priaugo 900 g (10 kg 100 g). cia jau stebuklu galima pavadint, nes judejimas neispasakytas.

17. Mar 2011, 18:31

aš tai jau dedu maunamus pampersus,tai lengviau negu su priklijuojamais,o taip tai tragedija kai reikia keist 😀 dabar jau užsidedam pampersą kai miegam,o taip tai ant puoduko stengiuos sodint,na kitą kartą nespėju pasodint,bet persirengiam ir vėl gerai 😃

17. Mar 2011, 18:13

Sveikutės,grecike,mes iš Šilutės rajono tai mums toloka į vandens parką važiuot,jau paskui Ligitą tai vos spėju ir aš lakstyt 😀 vakar tai nelaimė buvo,kraustė manoji stalčius ir apvirto tai įsitaisė ant kaktos gumbą ☹ nu bet juk nei vienas neužaugo be gumbų,greit Kaune bus žemės ūkio paroda,tai gal važiuosim 😀

17. Mar 2011, 14:47

sveikutes😀as tai nevesiu sendien i lauka labai didelis vejas,tai namuose pasikuisim😀mano orgi tik ziuri kokia skada iskresti😀sakau negalima tai ziuri ir juokiasi😀o jau greitas,varo,varo pargriuna verkia😀nu jau dabar tik kaip miega galiu ka pasidaryt,o jau kaip atsikele tai spek gaudyt😉

17. Mar 2011, 11:42

sveikuts na šiandien jau šaltoka , tikri išdykėliai pasidarė mūsų mažiukai tik ir žiūri ką čia numetus ar nutempus 😀

17. Mar 2011, 11:33

sweikutes,siandien vejas,nezinau ar eiti,nes mazasis sedi vezime,mano tai pat neimanoma sustapditi kaip pampika keiciu,suka uzpakaliuka ir varo priekin😃

laurora laurora 16. Mar 2011, 18:06

tiesa, neseniai keitem su vyru jai pamperi. tokia judri buvo, kad dviejuose nebeisejo sutramdyt 😃 suka savo uzpakaliuka ir pirmyn ropinet 😃

laurora laurora 16. Mar 2011, 18:05

sveikutes. na ir prisibuvom lauke. atvaziavom tik pietu pavalgyt ir vel i lauka. pries pietus eivilte miegojo, nes jai jau buvo miego metas, o po pietu sedi vezime ir pradeda rekt ir muistytis, jei tik sustojam 😀 po to kaip ir prisnudo. pamanem, kad miegos ir grizus is lauko, bet vos tik paguldziau lovyten, tuoj atsigavo ir duodasi 😃 tai popiecio miego lauke vos 10 min. spejo nusnaust.

15. Mar 2011, 17:36

sveikutės pagaliau ir aš prie kompo priėjau , tvarkiausi visas užuolaidas buvau nuėmus iškalbiau saulutė šviečia tai norisi kad būtų gražiau ,dar galvoju reikėtų gėles persodinti 😀 skanu vaikučiams kas saldu ,mes ir dabar sausainukų piene išmirkytų prikirtom😀

15. Mar 2011, 14:30

sveikutes😀kur dingo mamytes?😀visos lauke turbut😀mes irgi pasivaiksciojom,bet vezime neuzmiega viskas idomu ner kada,dabar paguldziau i lovyte tai miegos ilgai😀

14. Mar 2011, 21:52

kur jus gyvenat sandriked?sendien man atveze maista is TIKRAS MAISTAS,labai patiko,mesyte sviezia,jogurtai labai skanus,pienas tai man per riebus,bet siaip skanus,parasyta net valanda kada melztas😀dabar visada pirksiu😀o Pijui kaip jogurtas patiko,net drebejo kaip norejo😀

14. Mar 2011, 12:28

Sveikutės,tikrai savaitgalis labai fainas buvo 😀 Laura,maniškė irgi miegančiam vyrui ausi plėšo 😃 tik pamato kad nusisuka miegot ir patenkinta jau prie ausies puola 😃 anksčiau dar įsikibus norėdavo atsistot 😃 sako bus tau miegot kol aš nemiegu 😃 maniškė kažkaip nekanda kai maitinu 😀 galvojau kad jau nebeturėsiu pieno,bet vėl atsirado pakankamai 😀 aš ir norėčiau nuvažiuot į vandens parką,bet kad mums labai toli ☹ ir vyro neina ištempt iš namų,grynas namisėda

14. Mar 2011, 09:10

sveikutes😀savaitgalis super,oras fantastiskas,sendien jau netaip smagu,saulytes nera☹eisiu tvarkytis,nes po tiek dienu laisvu tai namai kaip po karo😀visi isejo,Pijus uzmigo tai tokia ramybe😀

laurora laurora 13. Mar 2011, 19:21

galetu ta diena iki velyvo vakaro testis, tai ir dabar sedetume lauke 😀

13. Mar 2011, 17:42

sweikutes,oi visa diena lauke prabuvom,liux kaip faina😀ti ka grizom😀

laurora laurora 13. Mar 2011, 10:51

sveikutes. turbut visos su leliukais lauke? 😀

laurora laurora 12. Mar 2011, 17:31

kai mums skauda ir ta parodom,tai sitiems neklauzadoms patinka ir nusijuoke kartoja 😀

12. Mar 2011, 17:21

sveikutės užjaučiu tave laurora sėdėtu namuose tos uošvienės,mano tai ir tokia įdomesnė, bet nelabai dažnai į svečius lenda matyt per 12metų jau suprato, kad nelabai čia mes draugėmis galim būti 😀kaip smagu jums grecike vandens parke buvo ,mano panelėm ir labai patinka mes tai į Vištytį kartais nuvažiuojam bet ten net nepalyginsi su Vilniaus , bet Mindaugo dar nebuvau ten nusivežus.mes ir tik 2dantukus dar turim ,bet ir velniukas kanda ,mato kad man nepatinka kaip maitinu tai speceliai daro .

laurora laurora 12. Mar 2011, 17:20

uosviene atvaziavus pradejo pamokslaut,kad kudinuos. Sake,pamelus. Liepe manajam pirkt henatogenus,atsieit man anemija. Cirkai 😀

laurora laurora 12. Mar 2011, 17:19

pagaliau isvaziavo mano svecias 👍 vyras su ja kaiman parvaziavo. Tai iki 1-dienio karaliausim su eivilte vienos. Oi,kandziotis tai ir mano leliokas megsta. Maza nepasirodo,kai ikanda. Lovyte sugrauzta visa,net medzio tokios kaip siules lovytej styro. Labai megsta priropot prie pedu ir i koju pirstus taikosi kast 😃 arba kai vyras miega,o ji lovoj buna,tai vyrui ausi pleso ir juokias. Kazkada atsibudo,kai buvau duse,pradejo rekt,tai nuejau pas ja ranksluosciu apsigobus. Ji atidenge ranksluosti ir kaip griebe rankutemis man uz spenelio,tai vos kaukt nepradejau 😃

12. Mar 2011, 14:43

nu užjaučiu tave laura,bet jau gausi pakentėt,turbūt ilgai neužsibus pas jus ji 😀 vaikiukams vežime sėdint tai nešalta,tik pačiai žvarboka,o dabar vien tešlynės tai kažkaip nei lauk nesinori,maniškė tai 5 dantukus turi,bet ka pradėjo kandžiotis,tai oi oi,kur paklliūna ten ir kanda ir dar kaip skaudžiai 😀

laurora laurora 12. Mar 2011, 13:47

sveikutes. laukiu uosvienes. tuoj turetu atvaziuot ☹ vakar butu atvaziavus, bet susigalvojo, kad siandien jai labiau tinka. ir visai jai tas pats, ar as uzsiemus, ar kaip, kada jai patogiausia, tada ir vaziuoja. eiviltei ji napatinka kaip ir man. nei ant keliu nenori sedet, nei kalbinamai but nepatinka. o dar ji turi tokio kvapo kazkokio keisto... na, kazkaip senesni kaimo zmones visi turi nekoki kvapa, tai vaikas net purtosi nuo jos

12. Mar 2011, 12:41

nu pas mus tai vejas,bet vezime tai nieko gerai jam😀dabar miega,atsikels pavalgys ir vaziuosim😀mano taidar tik 2 dantukus turi,bet kartais kaip sukadna i sauksta tai vos atimu😀matyt suniesti smegeneles😀

12. Mar 2011, 12:09

tai smagiai pasibuvot 😀 nu pas mus tai oras nelabai koks

12. Mar 2011, 11:06

sendien Kaune Kaziuko muge taibandysim eiti,oras ligtai nieko😀

12. Mar 2011, 11:04

sveikutes😀na vakar buvom vandens parke,tai Pijaus is vandens istraukt negalejau,laaabai patiko😀po triju valandu pasibuvimo luzo😀vaziuodami matem gandrus skrendancius,tai jausmas geras😀

11. Mar 2011, 16:36

Sveikutės,nu Laura,užjaučiu dėl tokios uošvienės,gerai,kad maniškė nesikiša niekur,daug padeda,bet taip vadovaut tai nevadovauja 😀 grecike,tai smagiai pasibuvai 😀 reik kartais iš namų išeit 😉 oras tai tikrai nekoks šiandien,vakar tai fainas buvo,puse dienos su Ligitute lauke praleidom 😀 lukvito,matyt,nenori vaikas ir nevalgo,maniškei irgi užeina nevalgymo dienos,bet praeina ir vėl valgo 😀

11. Mar 2011, 15:58

sweikutes😀na siandien ir oras☹nieko nesimori siandiena,nuotaika prasta.mazylis vel neramus,gal vel dantukai jam,apstojo valges☹o faina nuei i toki koncerta😀

11. Mar 2011, 09:57

nu as nesuprantu tokiu mamu kurios taip kisasi,mane nervuotu irgi labai,sendien planuojam vaziuoti i Vilniu i vandens parka,gal kas buvot su vaikiukais?ir kur tu pampersu yra pirkti kur vandeni galima buti?vakar Miladzes koncertas super 2 val.gyvai dainavo😀

laurora laurora 10. Mar 2011, 19:03

mano mama irgi kaip tavo uosviene - daug padeda, kai ja palieku pasaugot vaika, tai aptvarko ir namus, kol miega mazyle, o uosviene tai kosmaras kazkoks. kai remontavomes miegamaji, klijavom zalsvus tapetus, tai ji kaip priekaistaut pradejo!!! jos spalva - geltona, tad norejo, kad viska geltonai darytume. del vonios remonto irgi kosmaras. norim detis vonia, o ta priekaistauja, kad ne duso kabina desim. zodziu, per atstuma mums nurodineja, kaip gyventi, o jei dar cia atvaziuoja, tai nuotaika susigadinu kelioms dienoms ☹

1 ... 32 33 34 35 36 37 38 ... 75