2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

12. Apr 2011, 16:14

sveikutes taip ilgai nebuvau prisedus,buvom isvazeve savaitgali,ziuriu daug mamyciu dingusios kazkur☹sveikinu Mindaugeli su dantukais😀sendien dariau pietums kotletus su bulvem ir Pijui daviau tai kirto,net ausys lingavo😀sakiau jau po truputi pratinsiu prie musu maisto,kad nereiktu vyrt jam atskirai.O ka jus duodat jau naujo?

laurora laurora 12. Apr 2011, 10:54

labukas. tai gal taip lauke su maziukais? mes irgi tuoj eisim. tik darzoviene isvirsiu ir iskart i lauka 👍

12. Apr 2011, 10:36

dėkui laurora 😀 kas čia dabar kur visos mamos😀 soduose dar šalta ką nors sodinti .

laurora laurora 11. Apr 2011, 19:04

sveikinu dantuku proga 🌷 mamytes kazkur visos dingusios. siandien ilgai buvom lauke, visai neblogas oras buvo. turbut dauguma mamyciu su vaikuciais i lauka isejusios, o kas ir i kaimus isvaziavusios sodint, set darzoves kokias 😉

11. Apr 2011, 10:44

sveikutės mes pasigirsime 😀 mus išlindo viršuje du dantukai tai dabar jau turim 4.ką mamytės veikia, mums ir jau išeina truputį pastovėti ,bet labai greitai jieško kur įsikabinti bailukas😀

laurora laurora 08. Apr 2011, 18:13

mano klisiuke tai vis dazniau ir ilgiau nesilaikydama pastovi 👍

08. Apr 2011, 14:56

mano tai abu vaikai pradejo vaikscioti 1metu 2men.tai ir Pijus turbut😀,nors as pati 9 men.ejau,kojos buvo labai klisos😀

08. Apr 2011, 14:42

Sveikutės,maniškė tai tik kimbas į ranką ir nori keliaut 😀 nu aišku dar pakrypuodama eina,bet tik su viena ranka įsikimba,kitą ranką jeigu noriu duot tai stumia šalin 😃 dar koks mėnesiukas ir gal jau pati vaikščios 😀 jau tie drebėjimai tai tikrai baisu,aš tai irgi bijau žaibų

08. Apr 2011, 12:42

sweikutes,jo pas mus tokiu dalyku ner bet gali but,nes arteja pasaulio pabaiga,va kaip

08. Apr 2011, 10:41

nu aisku pas mus drebejimu nera,bet praita vasara koks viesulas praejo!mes tai buvom tuo metu Latvijoj tai nieko ten baisaus nebuvo palijo ir tiek,kaip gryzom namo pakraupom,draugu nama uzgriuvo medziai,masinas suvare,as tai labai bijau kaip zaibuoja,jaigu buciau namie tai po lova buciau palindus😀

laurora laurora 08. Apr 2011, 09:57

labukas. ne tik japonijoj, bet ir meksikoj. siaubingi dalykai tos stichijos. lietuvoj dar pakankamai geras ir ramus gyvenimas. pasistatai sau nama, isirengi ir gyveni, o kitose salyse tai tornadai siauteja, tai drebejimai, cunamiai 😕 baisu

08. Apr 2011, 08:46

labas rytas visoms😀nu ir vejs sendien,galvojau stoga nunes nakti😉vakar vel Japonijoj drebejimas buvo,siaubas kaip baisu☹

laurora laurora 07. Apr 2011, 21:18

buna ir man taip. tai net skaityt nelabai iseina. tik permetu akimis 😀

07. Apr 2011, 19:05

sweikutes.kaip sekasi?kiek priraset ojojoj😀cia as pastovei pramiegu jusu bendravima😀

laurora laurora 07. Apr 2011, 17:32

jo. nedaug ir darausi. paprastai tik siaip ka sukremtu, o va siandien isinorejau keptos vistienos 😛

07. Apr 2011, 14:44

tau tai laurora nedaug valgyt reikia daryt,vyro kaip nera,pas mane tai gvardija😉

07. Apr 2011, 13:47

labas visoms, o mes šiandien kepsime naminę paukštieną orkaitėje, (tik be E) ☺ valgysim su ryžiais, o kokias salotas tai dar nesugalvojau 🤔

laurora laurora 07. Apr 2011, 13:40

as tai vistiena orkaitej kepu

07. Apr 2011, 11:18

verdu burokeliu sriuba ir spageti makaronus su sparaginem pupelem,greit ir gerai,jau ta mesa atsibodo😉

laurora laurora 07. Apr 2011, 10:51

sveikutes. mano sesuo man i pilva buvo ikandus 😀 o dabar eivilte kandziojas kartais.

07. Apr 2011, 10:08

labutis mano ir užmigo ,mano mažoji panelytė kaip mažesnė buvo tai ir jei kas nepatiko tai kazdavo arba gnybdavo 😀aš ir sėdžiu ir galvoju ką valgyti daryti 😀jau nusibodo tas valgis 😀

07. Apr 2011, 09:46

sveikutes😀mano sunui vyriausiam pusesere i zanda buvo ikandus,tai net melyne buvo,jam buvo 2,o jai 5 metai😀nu sendien mano Pijus koks geras buvo visa ryta zaide sau graziai manieze as viska susitvarkiau,dabar miega😀eisiu kazka valgyt daryt,nesugalvoju ka daryt😀

laurora laurora 06. Apr 2011, 23:56

oi geras. mano sesuo maza irgi trankydavo galva i siena, kai supykdavo. o as supykus rankas sau apsikandziodavau 😃

06. Apr 2011, 22:10

sveikutes,nu ir orelis sendien ir nieko gero nepranesa☹mano tai dar kaip girtas visas,kaip laikau uz rankyciu tai ant pirstu galu eina,ant zemes paleidziu tai iskart ziuri kur uzsikabinti ir stojasi,pas sese lovoj stovejo ir galva pradejo trankyt i siena,mes subaram,o jis dar daugiau ir juokiasi😀pasiutes darosi,kaip neduodi ko jis nori tai cypia😀

laurora laurora 06. Apr 2011, 17:54

o manoji nori but savarankiska ir labiau pati stojas ir eina, o kai vedzioju uz rankuciu, tai sedasi tada

06. Apr 2011, 16:48

na ir as galiu pasigirti, mano princese ir ysikibus y ranka bando eiti ☺

laurora laurora 06. Apr 2011, 15:41

oho, jau vaiksto uz rankos laikoma?! kaip faina! 😀

06. Apr 2011, 15:37

Sveikutės,pas mus irgi bjaurus oras, vakar tai buvo labai gražu tai buvom lauke ilgokai,vaikščiojo pana mamai į ranką įsikibus 😀 šiandien kelis žingsniukus pati paėjo 😀 tik labai jau baimės turi dar eit pati viena 😀 mes turim batukus nuo mano sesės likusius,bet paskui sakiau reiks pirkt naujus,girdėjau kad nelabai gerai vaikučiams nešiotus pirkt,nes ne taip formuotis pradeda pėdutė

06. Apr 2011, 15:02

taip ten šilčiau mano tėtis gyvena Anglijoj tai ir vis pasakoja kad pas juos šilčiau 😀ką gero veikiat lyja tik miegas ima, mes apsitvarkėm valgyti pasidarėm ,pavalgėm ir sėdim 😀

laurora laurora 06. Apr 2011, 14:34

mano vyras siuo metu netoli londono randas, tai pas ji +18. sake, su maikem vaiksto zmones

1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 75