Sveikos mamytes, esamos ir busimos :) Arteja mano diena, su busimu vyru svarsciau galimybe - kad pasilikt savo mergautine, o per bruksneli jo pavarde. Juk jei kils nepatogumu galesiu pasikeisti.. O dabar, man visko vienu metu perdaug... Taigi noriu isgirsti jusu nuomone - ar pavardes per bruksneli jums neatrodo kvailai? :)
as turiu vyro pavarde. viena drauge, pries metus tekedama pasirinko pavarde per bruksneli, ir dabar kai kalbejom, sako, bereikalo dvi pasilikau, gailiuosi, reikejo tik viena. turbut kiekviena renkasi kaip jai graziau😀
as tai sakiau per bruksneli, dvi pavardes turesiu.
as uz tai, kad, jei jauti, kad ta pavarde "tavo", jos ir nereikia atsisakyti 😀
Man vyro pavarde sulietuvinta laaabai nekaip skambetu, todel jos darkyt nenoriu.. O kadangi noriu tureti kazka "savo" tai ir pagalvojau apie dviguba pavarde 😀
laba. as tai vyro pavarde nesioju, bet su sutrumpinta galune (ne -iene, bet -e). kartais iskyla nepatogumu, nes kai kurie neispruse ivairiose istaigose dirbantys (ypac vyresnes kartos) zmones nesupranta, kaip cia yra, kodel tokia pavarde ir t.t. 2 pavardes per bruksneli turbut taip pat gali turet savu trukumu, bet kai neteko susidurt, net nezinau, kokiu.
As turiu pavarde su bruksneliu. Nesijauciu kvailai 😀
*Mano atveju pavarde is vyro puses bus vos 6 raidziu - nelietuviska 😀
Sveikos mamytes, esamos ir busimos 😀 Arteja mano diena, su busimu vyru svarsciau galimybe - kad pasilikt savo mergautine, o per bruksneli jo pavarde. Juk jei kils nepatogumu galesiu pasikeisti.. O dabar, man visko vienu metu perdaug... Taigi noriu isgirsti jusu nuomone - ar pavardes per bruksneli jums neatrodo kvailai? 😀