Na ką vasara baigiasi galime imtis dietų ir sporto. Gal kas jungsis kartu lieknėti, nes bo jau seniai į save žiūrėti negaliu, po gimdymo liko 25 kg, o jau pusantru metu praeje, ir ne krust tie kg. Toks jausmas kad dienom storeju toliau, nors ir taip buvau ne is kūduju. Radau dieta ---- http://www.geradieta.lt/dietos-svorio-metimas/levo-chazano-dieta.html ---- kaip per pusmety atsikrato nemažai kg. Netgi pamenu ir reportažas per TV buvo parengtas Rūtos apie šį žymų Latvijos gydytoja endokrinologa dietologa Levo Chazano. Gal atsiras, kas norės pabandyti ir turės valios šiai dietai ;)
Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.
O man svorio po gimdymo nukrito 8 kg., o grįžus namo iš ligoninės dar 4 kg., tai jei taip ir toliau kris svoris, tai greitai būsiu kaip anksčiau 😀
Pritariu, silvijana, kad jeigu taip paprasta būtų sulieknėti, tai visos vaikščiotume lieknos. Man va nesiseka su alkio priepuoliais ir maisto normomis - vis apsisukus noriu kažką suvalgyti, o kai jau prisėdu, sunku sustoti ☹ Bandysiu dabar su maisto papildu "Obesimed Forte" mesti svorį, draugė užrodė, kai po kiek laiko sutikau ją gerokai svorio numetusią. Gal kas esat bandę šį papildą?
Aš po gimdymo turėsiu ką veikti, nes svorio nors ir nėštumo metu priaugau normaliai, tačiau prieš tai nuo gyydmų daug priaugau, tai vistiek bus kas veikt. Prieš tai svėriau 60-65 kg., ūgis 173 cm.
silvijana,tu teisi...
mano vyras aukstas kudas,ir dukryte smulkute,kudute,net svorio truksta,o ir nelabai kartais valgi buna...
Vyras tik pavalgo ir eina i tulika..labai greita apykaita..As pries 17metu sveriau 48...bet dabar tai meska,tikreikia truputeli susireguliuot dienotvarke,maista irdaugiau judet.Manau man to truksta...ir butu viskas gerai😀😀😀
Manau, dar jei ir taip lengvai tas svoris kristų, tai visos būtume kaip smilgos. Neretai tai lemia ne per didelis maisto suvalgymas, bet ir medžiagų apykaita, hormonai.
tai vat vat tame esme,jei netruktu valios,manau daugelis is musu butume grazios kudos...😀😀😀
truksta ir dar kaip...
Labukas,
jei priimsit ir aspas jus busiu...Noriu sukust,bet truksta valios...
O kaip jums ar netruksta tos valios...!!!???😀😀😀
Pradejau laikytis naujos dietos.isbandysiu gal bus veiksminga. atsisakiau visiskai visu grudu produktu.nevalgau nieko kas is miltu.skaiciau internete.kad si dieta buvo atrasta netyketai.kardiologas pacientei del sveikatos uzdraude valgyt grudu ir miltu produktus.po savaites jis pastebejo kad pacientei subliusko pilvas. ziuresim kaip cia bus 😀
ir siaip ten daug dietu raso
kaip mazinti apetita. gal kas skaite ir neidomu.o gal kam bus naudinga
http://visos-dietos.sportas.lt/kaip-kovoti-su-apsivalgymu.html
turiu netgi obuoliu sidro tableciu,kurias pamirstu isgerti.o jas geriant kas trecia diena nemanau kad bus koks efektas
GERDAMEIDA kai skaiciau ka tu katik cia parasiai,tai atrodo kad skaityciau savo pacios parasyta teksta.as taip pat valios visiskai neturiu ir niekaip neprisiverciu nevalgyt ar bent jau mazint porcijas ☹ tik vienas dalykas ka siaip ne taip prisiverciu tai rytais pabegioti
As taipat su tapacia problema kaip ir daugelis cia kamuoja svori o valios visai neturiu noriu but grazi ir kuda bet niekaip neina nugalet saves ir nevalgyti :/
Nuo endometriozės.
kas cia per hormoniniai gydymai?
Aš prie jūsų irgi prisidėsiu nuo rudens, nes tik rugpjūtį - rugsėjį gimdysiu 😀 Kažkaip viliuosi, kad svoris greitai kris, nes ir anksčiau taip būdavo po hormoninių gydymų.
as ir mielai pradesiu ir kartu su jumis imsiuos dietu nuo rudens, nes kolkas negaliu - laukiam kol gims musu vaikutis 😀
Junkimes ir meskime kartu...vienai tikrai labai sunku...Gal kas jau pradejo ?nuo ko reiktu pradeti ?
Sweikos. As irgi jungsiuos i jusu kolektyva laikantis dietos,bet dar reikia palaukti gera menesiuka,kol mazyli pagimdysiu😀
sveikos mamytes,gal kuri yra bandziusi skysciu dieta kur 9 dienas tik geri skyscius bet nieko nevalgai,skaiciau kad veiksmynga po 8 kg gali numesti ir kad neatauga,gal kuri nors bandziusi?
gal kas noretu jungtis i kompanija ir numest tuos nelemtus kg?😀
labai jau ilgas jos aprasymas, tiesiog pagooglinkit, chazano dieta, ten viskas issamiai parasyta
O kaip atrodo ta dieta?
veiksminga chazano dietas, sugebejau numest 30kg, dar laukia keli kilogramai, tereikia noro, valios ir tvirto susitarimo su savimi
sveikutes,naudojau aš ta lida 2 pakuotes išgėriau o naudos jokios nukrito tik 4kg,manau kad stebuklu nebūna.o numesti tikrai turiu ko
Lida senoji, stiprioji versija (old version). 100 % originalas, aprašymai,
tiek ant dėžutės, tiek instrukcija, tik kinų ir anglų kalbomis.
Dėžutė ir kapsulės tokios kaip fotografijose.
Milteliai kapsulėje - šviesiai rudi.
Tiesiogiai siunčiuosi iš Kinijos be jokių tarpininkų.
Tai efektyviausias lieknėjimo būdas, per mėnesį numetama nuo 5 iki 12
kg. Lida pagreitina medžiagų apykaitą, taip pat kontroliuoja alkio
jausmą, prisideda prie būtinų kūno valymo procesų, be kurių svorio
mažinimas yra neįmanomas.
Preparato nerekomenduojama naudoti iki 16 ir po 60 metų; nėščioms ir
maitinančioms moterims; žmonėms su širdies ir kraujagyslių ligomis;
kas yra patyrę insultą ir širdies priepuolių.
30 kapsulių pakuotės kaina – 65 Lt
2 pakuotės - 130 Lt atsiuntimas mano saskaita
3 pakuotės - 180 Lt atsiuntimas mano saskaita
5 pakuotės - 290 Lt Lt atsiuntimas mano saskaita
10 pakuočių - 560 Lt atsiuntimas mano saskaita
sveikos, pries kelis metus laikiausi sios dietos. /istempiau 3men, nenukrito nei vienas gramas, tik ant protelio krito, verkiau ir isterikavau be jokios priezasties, budavo kad mama paklausia ar kur nors eisiu, tai trenkdavau durim ir atsisedus i kampa bliaudavau. Maisto netruko, kartais net vakarienes nevalgydavau, nes nebegalejau ziuret i ta misraine. O kai studijavau, tai destytojai si dieta labai padejo. Taigi jos efektyvumas ne visom vienodai pasireiskia. Mano labai leta medziagu apykaita, nepadeda jokios dietos, tikejausi kad nestumas kaip nors paveiks, nes buna kad kitos pagimdziusios sukusta. Gimdziau pries 8sav, is 14priaugtu po pirmos sav nukrito 11, o 3vis dar laikosi, daug judu, aktyviai sportuot po cezario bijau. Teks dar biski palaukt, arba likt tokiai kokia esu☹