Žirnių sriuba ir košė su Gerber kalakutiena

Žirnių sriuba ir košė su Gerber kalakutiena

30. Oct 2010, 09:00 kristinalt kristinalt

Vakar pietums sugalvojau dukrytei duoti paragauti naujo produkto - žirnių. Nežinojau, ar valgys, tad viriau kaip sriubą, o sriubas Emilija labai mėgsta.

 

Valgė ir sriubą, ir vien žirnių košę.

 

Sudėtinės dalys:

žirniai;

pasirinkti prieskoniai;

gabalėlis sviesto;

tarkuota morka;

pieno;

šaukštas Gerber vištienos;

dešrelė (nebūtinai, dėjau tam atvejui jei nevalgys nei sriubos, nei košės).

 

Gaminimas:


1. Suruošiame sriubai - košei reikalingus produktus. Žirnius geriausia prieš tai porą valandų pamirkyti šaltame vandenyje.

2. Žirnius su prieskoniais išverdame piene. Prieš baigiant virti įdedame dešrelę.

3. Į išvirusią sriubą - košę įdedame šaukštą Gerber kalakutienos.

4. Skanaujame užsikandant dešrele.

 

Plačiau apie Gerber konkursą su mėsos tyrelėmis

31. Oct 2010, 07:48

Skanu 😀