Žaisminga draugystės su Preventan pradžia

Žaisminga draugystės su Preventan pradžia

01. Nov 2013, 09:44

Labai dėkojame Mamyčių klubui už suteiktą galimybę išbandyti Prevantan Baby sirupą.

Jį gavome prieš keletą dienų, tad jau berods trečia mūsų dienelė prasideda tam tikru ritualu. Kadangi su mažąja dukryte, kuriai šiuo metu yra metukai ir 3 mėn., dar nesame išbandžiusios jokių maisto papildų, stiprinančių imunitetą, į šį reikalą žiūrėjome gana atsakingai... Prisipažinsiu atvirai, iš pradžių kilo įvairiausių abejonių, ar apskritai jų mums reikia vartoti, gal dar esame tokiems papildams per mažos, nes, kad ir kaip būtų, visad pirmiausia stengiamės organizmą stiprinti natūraliais būdais.

Vis dėlto Preventan vartoti pradėjome. Ir pirmiausia panaršiau internete, norėdama sužinoti bent apytikslę šio sirupo kainą. Taigi, vidutinė rekomenduojama šio papildo kaina yra apie daugiau nei 30 Lt. Vieno 150 ml buteliuko užtenka vienam mėnesiui, tačiau, norint pasiekti geriausią rezultatą, produktą reikėtų vartoti nuo rudens iki pavasario.

Antrasis žingsnis - itin atsakingai norėjosi perskaityti produkto informacinį lapelį. Pakuotės viduje radau tik lankstinį su visais to pačio gamintojo siūlomais produktais. O visą Preventan baby papildo instrukciją - tik ant pakuotės nugarėlės. Nežinau, bet man ji pasirodė truputį skurdoka...

Kad papildas tinka nuo vienerių metų (išskyrus pavadinimo prierašą baby, daugiau apie amžių neužsimenama), kad jame nėra dažiklių, kad preparatas tinka ne tik prieš, bet ir po ligos, taip pat kaip papildoma terapija vartojant antibiotikus ar net papildoma priemonė alergijai gydyti, perskaičiau tik internete (tame pačiame Mamyčių klubo reklaminiame straipsnyje). Ant pačios pakuotės (ar, kaip įprasta, informaciniame lapelyje) nepažymėta jokios išsamesnės vartojimo informacijos, kurios man labai trūko.

Pati pakuotė išties patraukli. Ryški spalva, meškutės simbolis ir skambus šūkis iš pirmo žvilgsnio labai traukia akį :) Bespalvis, bekvapis ir, kaip rašoma, aviečių skonio sirupas gal kiek per saldus, su malonia rūgštele, tačiau mažiesiems turėtų patikti. Man asmeniškai dar patiko tai, kad prie šio papildo pridėtas ne matavimo šaukštelis, o patogi taurelė, iš kurios mažiesiems degustatoriams patiems žymiai smagiau gerti.

Na, o apie tai, kaip šis produktas ir jo pakuotė patiko mano dukrytei, kokia buvo pirmoji jos reakcija paragavus šio produkto, ar noriai ragavo, - žaismingame fotobloge. Juk ne kasdien mama duoda pasidžiaugti buteliuku ir tuo labiau pačiai paskanauti sirupo :)

Krisliukas Krisliukas 01. Nov 2013, 16:58

gražuolytė 🌷

motinysteveza motinysteveza 01. Nov 2013, 12:40

bet tikrai kaip keista, kad nebuvo informacinio lapelio....