Žaidimų lauke idėjos + knygos "Žaiskime miške" laimėjimas

Žaidimų lauke idėjos + knygos "Žaiskime miške" laimėjimas

16. Aug 2018, 06:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Žaisti smėliu, susipažinti su vabaliukais, lapais, rinkti pagaliukus, akmenėlius, žaisti slėpynių, bėgioti, piešti ant asfalto, smėlio ar žemės, stebėti skraidančius paukščius, lėktuvus, paliesti medžius, gėles, žolę, įvardinti pavadinimus....Tai tik dalis jūsų idėjų, ką veikti su vaikais lauke, gamtoje, miške, kieme ar parke. Visas jas rasite ČIA->>

Kam gi atitenka ši nuostabi knyga?! (Briedis)

20180808154718-34558.jpg 

Leidykla „Briedis“ skaitytojams pristato serijos tėvams „Pabučiuok mane“ naujieną – Peterio Houhgtono ir Jane’ės Worroll knygą „Žaiskime miške“. Joje autoriai pateikia lauko žaidimų, darbelių ir užduočių nuotykius mėgstantiems vaikams. 

Aktyvus laisvalaikis, žaidimai ir mokymasis gamtoje lavina vaikų vaizduotę, skatina pasitikėti savimi ir stiprina savivertę. Šioje knygoje tėvai ir kiti vaikus prižiūrintys asmenys ras daugybę idėjų, ką įdomaus ir prasmingo nuveikti miške su vienu, dviem ar didesne grupe vaikų.

Sužinosite, kaip išmokyti vaikus išgyvenimo įgūdžių, sukurti įvairių rankdarbių iš miško gėrybių, kokie žaidimai suteikia žinių apie gamtą ir gyvūnus. Vaikai išmoks pasidaryti lanką ir strėlių, įspūdingų galvos apdangalų, papuošalų ir stebuklingų lazdelių – visko vien iš tų medžiagų, kurių ras miške.

Taip pat sužinos, kaip gamtoje pasistatyti pastogę, sukurti laužą, megzti įvairius mazgus. Vienas knygos skyrius skiriamas komandiniams užsiėmimams, kurie pravers per gimtadienio šventes ar kitus vaikų susibūrimus. Autorių siūlomos veiklos tinka vaikams nuo 3 iki 11 metų – jas galima pritaikyti pagal amžių ir gebėjimus. 

Nesvarbu, ar tyrinėti keliausite į mišką, ar parką, pasinaudoję šios knygos patarimais aktyviai, linksmai ir įdomiai praleisite laiką gamtoje, o vaikai įsitrauks į stebuklų kupiną pasaulį!

Vienas knygos autorių Peteris Houghtonas yra kvalifikuotas ir daug patirties turintis medžio darbų specialistas, o Jane’ė Worroll įgijusi aplinkos apsaugos magistro laipsnį. Ji dvylika metų dirbo miškininke ir stebėjo saugomas gyvūnų rūšis. Šiuo metu jie kartu veda Miško mokyklos užsiėmimus vaikams Londone.

Traukiame laimėtoją - tai EGELĖ!

SVEIKINAME!

Egelė Egelė 16. Aug 2018, 15:21 saulelydis123

Ačiū 😉

Egelė Egelė 16. Aug 2018, 15:20

Aaaa!!!! Ačiū! Tikrai labai nudžiugau, norėjau šios knygos 😀

saulelydis123 saulelydis123 16. Aug 2018, 07:48

Sveikinu 🌷🌷🌷