Vytutė - tikra varlytė keliauninkė!

Vytutė - tikra varlytė keliauninkė!

25. May 2012, 07:00

Mano mažoji Vytutė, kuri gyvena Anglijoje, niekada nenuobodžiauja! Kiekviena diena jai lyg vis nauja ir dar ne visai pažinta kelionė, kad ir iš taško A į taką B, tačiau savaip įdomi, graži, o kartais net pilna nuotykių!

 

Vytutė - tikra varlytė keliauninkė! Jai visai nesvarbu, kur eiti, svarbiausia - eiti! O dabar, apie visą kelionę iš pradžių ir Vytutės akimis!

 

Kaip man nuobodu...

 

Tokia graži diena. Tiesa, lėlyte? O mes turime degintis kambary... Einu ir paprašysiu mamytės, kad aplankytume mano draugę! Gi būtu smagu?!

Štai mes jau ir kelyje! Sėdint raudonojo autobusiuko viršuje, štai tokio, kaip priekyje, visai nebaisu! O ir pamatyti viską man, tokiai mažytei, visai nesunku!

Pagaliau atvažiavome! Štai ir mano pati geriausia draugė! Taip ilgai nesimatėme!!! Tad pasibučiuojame ir lekiame į trasą!

Oi kiek daug kalbų mes turime! Bet negalime ramiai paplepėti! Nes štai, teta Dovilė vis neduoda mums ramybės ir visur lenda su tuo savo fotoaparatu!

Na, o po tokių rimtų kalbų man ir galvytę pradėjo skaudėti! PAVARGAU! Noriu pailsėti ir ledų! Tad atsisveikiname su drauge, o aš keliauju toliau.

Kad nustotu skaudėti galvytę, mane mamytė su teta atsivedė prie gražiojo tilto, bet jei atvirai, manęs tai visiškai nesudomino...

O dar ir karalienė su manimi sugalvojo nusifotografuoti! Aš jai tikrai nesišypsosiu! Geriau susirauksiu, gal išsigąs manęs ir pabėgs...?

Paaaaagaliau! Gausiu tai, ko jau visą dieną prašau! Nekantriai laukiu ledų!!!

Na va... štai aš jau ir skanauju! Matote, kaip gražiai aš moku valgyti?!

Labai gaila, tačiau dienelė jau beveik pasibaigė... Belieka viską apmąstyti ir sugalvoti, ką veiksime ryt!

Grįžus į namučius, kaip ir visada, trumpai pažaidžiu su lėlyte! Man taip patinka gydyti lėlytes! Galbūt aš būsiu daktarė?

Štai ir baigėsi mano diena, o ji buvo tikrai nuostabi! Linksma, graži, šilta... Bet... aš pavargau...labai pavargau... todėl paskutinį kartą papozuoju tetai Dovilei ir iškeliauju į sapnų karalystę! Saldžių sapnų!

Ačiū Jums labai, kad išklausėte mano pasakojimo!

 

Nuoširdžiai,

Vytė

 

Foto konkurso trečiosios savaitės užduotis „Mūsų kelionė“

 

Jūsų fotopasakojimus savaitės pabaigoje vertins fotografas Rolandas Parafinavičius!

www.fotografijosnamai.lt

www.parafinavicius.lt

1

25. May 2012, 14:34

Šauniai 😉

25. May 2012, 11:40

Nuotraukos tokios grazios,kaip atvirukai 😀 O Vytute -tokia simpatuke 😀 🌷