Viliukas ir naujasis čiulptukas

Viliukas ir naujasis čiulptukas

28. Apr 2014, 18:39 InetaBu InetaBu

Penktadienį netikėtai paskambino kurjeris ir pasakė, kad atveža siuntinuką...o aš mąsčiau mąsčiau, ką čia pirkau internetu :) Net vyro perklausiau, vieną akimirką pamaniau, gal kokią staigmeną ruošia...ir sulaukėme staigmenos - ne mama, o mūsų sūnelis Vilius. Taigi, į mūsų namus atkeliavo naujasis čiulptukas ir iškart išpakavę bandėme su juo susidraugauti. 

Kalbant apie išorę ir dizainą - man asmeniškai labai patiko dailumas, jauki spalva ir forma, dailus tiek pats čiulptukas, tiek jo išorinė dalis. Paimti ir laikyti patogu, juolab, kad itin lengvas, neturi specifinio kvapo. 

O dabar apie mūsų sūnaus draugystę su juo naujuoju NUK Genius - mūsų mažasis nelabai noriai su juo draugauja, iškart išspjauna, nes manau nepatinka jo dorma jam...taip nutiko ir su kitos firmos čiulptuku, kurio forma buvo šiek tiek panaši. Mūsų mažasis pripažįsta čiulptuką, kuris storesnis, jam matyt patinka šiuo metu toks. Bet, kadangi mes esame tik 2 mėnesių, ateityje dar neprarandame vilties jį pamėgti ir bandysime toliau. 
 

InetaBu InetaBu 29. Apr 2014, 16:43

Ačiū už patarimus 😀

28. Apr 2014, 19:41

Maniškis irgi iku maždaug 3 mėn. tokios formos neėmė, o dabar kaip tik - tokia forma mėgstamiausia. Tikrai pabandykite vėliau - gal patiks.