VIDEO: Super mažylis Hubertas keliauja į Europos parką

28. Jun 2014, 09:57 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Mūsų super mažylio šeimynėlė vasaros sezoną nusprendė atidaryti pačiame Europos viduryje - Europos parke.

Europos parko istorija prasideda nuo skulptoriaus Gintaro Karoso idėjos ir užsispyrimo apleistame miške sukurti modernaus meno muziejų, kuriame Mamyčių klubas atvyko neatsitiktinai. Mat sklinda gandai, jog vaikai ypatingai myli šį parką. Tad šiandien tikriname, kodėl?

Nenuostabu, jog vieta, kurioje susilieja menas ir nuostabi gamta, palieka neišdildomą įspūdį kiekvienam atvykusiam. Po atviru dangumi 55 hektarų plote eksponujama daugiau kaip 100 įvairių pasaulio šalių menininkų skulptūrų.

Pasak parko įkūrėjo, vaikai gal net geriau nei suaugusieji supranta parko atmosferą, bei meno kūrinius, mat jiems retai reikia paaiškinimų – jie atsiduoda asociacijoms, kurios užplūsta vaikštant tarp skulptūrų.

Važiuojant su tokiais muziejaus lankytojais kaip Markas ir mažasis Hubertas išvykai, tam, kad ji būtų pavykusi, reikia pasiruošti. Pasiimame didelį krepšį ir tai, ko mums gali prireikti. O tikrai prireiks sauskelnių, drėgnų servetėlių pakelio – be kurių šiame parke sunkiai išsisuksime: ar keičiant sauskelnes, ar tiesiog norint nusivalyti rankas, patiesaliuką – kuris suteikia galimybę pasiilsėti tiesiog bet kurioje vietoje, na ir žinoma, gėrimų ir valgių.

Smagaus žiūrėjimo!