VIDEO: Sodinant vaiką ant puoduko, svarbu laikytis nuoseklumo

03. Apr 2013, 00:00

Ką daryti, kad mažylis pagaliau sėstųsi ant puoduko? Ar kamuoja tokios mintys? Apie tai, kaip pripratinti vaikutį sėstis ant puoduko ir kodėl svarbu šiame procese laikytis nuoseklumo ir taisyklių - MK video siužete.

 

Mamytė Renata prisipažino, kad išmokyti dukrelę tokios kasdienio ritualo kaip visų reikaliukų atlikimas į puoduką - reikalauja neįsivaizduojamai daug pastangų.

 

Mažoji Agnieška mielai ant puoduko sodina lėlytes, meškiukus, tačiau pati ant jo nesisėda, vis dar sisioja į sauskelnes.

 

Kaip elgtis tokiu atveju, kai vaikas, vos atsisėdęs ant naktipuodžio, strikteli nuo jo? Ką pataria specialistai? 

 

Apie tai - video siužete.

 

Sauskelnės-kelnaitės Pull ups padės tavo mažyliui greičiau tapti dideliu vaiku

20130124191527-59457.jpg

 

-specialus kelnaičių, skirtų tiek mergaitėms, tiek berniukams – blunkantis piešinių dizainas,

-lengvai nusimauna ir apsimauna tarsi tikros kelnaitės,

-ploni krašteliai puikiai priglunda prie kūno, lengva pakeisti,

-apsaugo nuo visų „netikėtumų“ tiek dieną, tiek naktį.

 

Unikali šių sauskelnių – kelnaičių savybė yra išblunkantys paveiksliukai. Sušlapę jie ima ir pranyksta, o tai labai svarbu, kad vaikas suprasti skirtumą tarp „šlapias- sausas“. Supratęs tai, mažylis stengsis, kad „avarijų“ būtų mažiau! Elastiniai juosmens kraštai ir patogiai atsisegantys lipdukai leidžia mamai lengvai pakeisti sauskelnes net ir miegančiam vaikui. 

 

logo

04. Apr 2013, 12:38

o mes jau gal nuo 8 men pratinames prie puoduko, ir sakyciau visai gerai sekasi. Maziuka jis negasdina. Nesakai kad sunus prasosi, tai galima greiciau pavadinti gaudymu, bet einame vos atsikele, pries miegeli ir po. Jau matau kai vaikutis nori atlikti dideli reikala, tai greitai begam sestis. Ir tai mano maziuko nevargina.

kodelcia kodelcia 03. Apr 2013, 22:43

aš iš patirtirs sakyčiau, kad reportaže rodyta mažylė tiesiog dar nepasiruošusi puodukui. reiktų palūkėti. Saviškio irgi neverčiau, kol pats neatsinesšė puoduko iš vonios ir neparodė, kad jau nori ant jo sėdėti