VIDEO: Pasivaikščiojimai su Supermažyliu Hubertu KITAIP

11. Oct 2014, 09:56 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Su MK SUPERMAŽYLIO mama Evelina ieškome idėjų, kaip kasdienius pasivaiščiojimus paversti ne tik naudingais, bet ir linksmais.

Augančiam mažyliui kasdieniai pasivaikščiojimai būtini, tačiau mamoms jie reikalingi ne mažaiu, jei ji nori jaustis žvali bei pailsėjusi. 

Taigi, kaip atrasti priežasčių eiti į lauką bet kokiu oru? Tokių priežasčių, kurios tikrai motyvuotų. Pirmiausia reikia tinkamai susiruošti tokiai kasdienei kelionei, kad joje būtų kuo mažiau stresą keliančių aplinkybių. 

Ką reikėtų atminti prieš išsiruošiant pasivaikščiojimui į lauką su mažyliu?

Tai pamatysite video siužete ir dar sužinosite, kaip pasivaikščiojimą lauke su mažyliu suderinti su nauda sveikatai. Pasirodo, viskas įmanoma!

Smagaus žiūrėjimo!

pypse pypse 24. Oct 2014, 14:33

Užkandžių dėžutė krikštynų dovana nuo mano sesės. Ji kaip žinia gyvena Švedijoj, o dėžutę pasirodo užsakinėjo Norvegijoj... bet man ir labai patiko idėja. Ketinu paieškoti gal LT galima įsigyti kokią kokybišką faina ir kokioje firmoje užrašą užsidėti. Būtų manau faina dovana prireikus kokiam vaikučiui

12. Oct 2014, 13:13

Tik dabar turėjau progą peržiūrėt laidelę. Labai patiko! Hubiukas auga kaip "ant mielių" 😀 Man begalo patiko Hubertuko dėžutė užkandžiams 😀 Gal išduosit paslaptį, kur tokią rast 😀