Video pasakojimas: Huggies® Elite Soft sauskelnės- kelnaitės

16. Jul 2019, 06:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Daugelis tėvų mano, kad sauskelnes-kelnaites reikia naudoti tada, kai mažylis yra aktyvus - ropoja, vaikšto, bet Huggies® Elite Soft kelnaitės tinka vaikams jau nuo 3 dydžio, kai jų svoris siekia bent 6 kilogramus ir jie jau moka atlikti pirmuosius sąmoningus judesius - mosikuoja rankytėmis, kojytėmis, persiverčia... Huggies® Elite Soft pasižymi daugeliu gerų ypatybių, kurių dėka jos yra patogios ne tik vaikučiui, bet ir Jums.

Kodėl ir kada galima naudoti šias kelnaites?

Šios sauskelnės kaip ir kelnaitės su elastingu juosmeniu švelniai apglėbia mažylio pilvuką. Huggies® Elite Soft juosmuo ypatingai minkštas ir platus, gerai priglunda. Jums nereikia nerimauti, kad kas nors pratekės arba mažylis pats jį atidarys - juosmuo patikimai prilaiko kelnaites ten, kur jos ir turi būti. Štai kodėl kelnaitės puikiai prisitaiko prie mažylio pilvuko dydžio - ir kai jis aktyviai juda, ir kai valgo - valgant kūdikio pilvukas gali padidėti iki 50% - ir kelnaitės prisitaiko prie jo apimties.

Minkštos ir kvėpuojančios medžiagos

Kitos Huggies® Elite Soft kelnaičių medžiagos yra minkštos, švelnios ir kvėpuojančios, o tai padeda išlaikyti kūdikio odą sveiką. Norėdami įsitikinti, kad šios kelnaitės kvėpuoja, paimame dvi stiklines, į vieną įpilame karšto vandens, tada ant viršaus uždedame kelnaites, ant jų dedame tuščią stiklinę dugnu į viršų. Po poros minučių pastebime, kad viršutinė stiklinė aprasoja - tai įrodo, kad Huggies “kvėpuoja”!

Gerai absorbuoja

Kai kuriems atrodo, kad sauskelnės-kelnaitės sugeria mažiau nei įprastinės, tačiau taip nėra. Huggies® Elite Soft kelnaitėse yra specialūs absorbuojantys kanalai, kurie greitai pašalina drėgmę ir padeda išlaikyti kūdikio odą sausą. Šios kelnaitės sugeria drėgmę taip pat gerai kaip ir įprastos sauskelnės.

Huggies® Elite Soft kelnaitėse aplink kojytes yra švelnios elastinės gumytės, saugančios nuo pratekėjimų - tiek mažų, tiek didelių.

Lengva apmauti ir numauti

Apmauti kelnaites nesunku: taip kaip įprastas sauskelnes! Ir iš atsiliepimų žinome, kad tėčiams tai pavyksta net geriau nei su įprastomis sauskelnėmis.

Huggies® Elite Soft kelnaites lengva nuimti  - atplėšus iš kraštų - sukurta taip, kad nebūtų problemų: atplėšiame ir nuimame! Dėka to mažylis neišsiteps net ir po “didelio darbo”.

Neretai tėvai nežino, kada metas keisti sauskelnes - todėl Huggies® Elite Soft turi drėgmės indikatorių, keičiantį spalvą, kai sušlampa.

Ir dar vienas mažas, bet svarbus dalykas - Huggies® Elite Soft nugarinėje dalyje yra speciali lipni juosta, kad būtų patogiau utilizuoti panaudotas sauskelnes. Nuimame, susukame, užtvirtiname ir išmetame!

Ši lipni juosta pravers ir nustatant, kur yra priekinė, o kur užpakalinė sauskelnių pusė, jei keičiate jas naktį.

Mums, tėvams, svarbus natūralus mažylio vystymasis, todėl tam būtina suteikti visas reikalingas sąlygas - kad jis jaustųsi komfortiškai ir niekas netrukdytų jo judesių laisvei.  Prisiminkite tai, kai rinksitės sauskelnes-kelnaites savo mažyliui!