VIDEO: Mitai ir faktai apie vaikų slogą

06. Nov 2012, 00:00

Pamatę savo mažylį varvančia nosimi, galvojate, kad jis ir vėl peršalo? Nebūtinai. Mamyčių klubo parengtame siužete sužinostue, kokių būna mitų ir faktų apie vaikų slogą.

 

Apie nemalonų dalyką, tokį kaip vaikučių slogą smagiai kalbamės su mama Daiva ir jos dukryte Ela. Pavyzdžiui, ar susimąstėte, kiek kartų per metus jūsų mažylis suserga sloga? Daiva paskaičiavo, jog nė dvejų nesulaukusi Ela slogavo apie šešiolika kartų.

 

Kaip sako šeimos gydytoja Rasa Katkevičienė, nereikia stengtis sloguojančio mažylio išlaikyti lovoje. Tai per daug sudėtinga užduotis, ypač jei serga mažylis tik sloga. Užteks pasirūpinti, jog nesušaltų vaiko mažosios kojytės.

 

Bet ar galima sloguojantį vesti į lauką?

Ar galima jį maudyti vonioje?

Ar reikėtų jį ypatingai saugoti?

Ar sloga – tai signalas apie nusilpusį imunitetą?

 

Visa tai sužinosite video siužete. Be to, sužinosite, kokį pirmosios pagalbos rinkinuką būtina turėti po ranka, jei sloga – dažna Jūsų šeimos viešnia.

 

Apie tai – MK parengtame video siužete.

 

Kleenex® Balsam: dermatologiškai patikrintos servetėlės nosims su medetkų balzamu! Naudojant jas, nosies oda pasidengia mikroskopiniu balzamo sluoksniu. Medetkų balzamas padeda apsaugoti nosies odą nuo paraudimų esant slogai.

 

 

Šios nosinaitės parduodamos ir didelėmis, šeimos pakuotėmis – patogioje dėžutėje, kuri visada po ranka, ir mažomis kompaktiškomis pakuotėmis, kurias patogu įsidėti į vežimėlį ar į vaiko kišenę einant į darželį ar mokyklą.

 

Kleenex Balsam Fresh: šios servetėlės turi apsauginį medetkų balzamą bei gaivųmentolio aromatą, kad nosytėms būtų lengviau kvėpuoti!

 

 

Yra ir didelėmis, ir mažomis pakuotėmis!

 

Kleenex®Balsam – 

tavo serganti nosis nusipelnė švelnaus balzamo prisilietimo!

 

 1