VIDEO: Linksiminamės su 3 mėnesių Super mažyliu Hubertu

10. May 2014, 09:56 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Mūsų MK Super Mažyliui Hubertui - jau trys mėnesiai, ar galite tuo patikėti? Ir ne paslaptis, būtent ši sukaktis pažymi tam tikrą  vaikučio vystymosi šuolį, kurio dėka jau galime pradėti vis daugiau ir įvairiau su mažyliu bendrauti.

Nuo pat ansktyvo ryto Hubertas puikiai nusiteikęs, pasiruošęs priimti svečius ir daug bendrauti. Tai dabar Hubertui viena smagiausių užsiėmimų kaip ir daugeliui jo bendraamžių.

Būtent apie žaidimus šiame video siužete ir kalbėsime. Tokio mažiausi mažyliui būtent artimieji, o ypač mama yra geriausias lavinantis vaikutį žaislas, o jei dar ji sir garsus skleidžia - darosi smagu....o ir naudinga.

Plačiau apie žaidimus su mažyliu - video siužete.

pypse pypse 11. May 2014, 08:16

supertykutis tai tikrai. Hubertas labai geras vaikiukas ramumo prasme.

pypse pypse 11. May 2014, 08:15 motinysteveza

supertykutis tai tikrai. Hubertas labai geras vaikiukas ramumo prasme.

motinysteveza motinysteveza 10. May 2014, 16:52 pypse

40 min? nerealus vaikas. ir šiaip labai toks fainuolis tas Hubertas. labai jam tinka būti super mažyliu 😀

pypse pypse 10. May 2014, 16:32

Maniskis tykutis, kad ir dabar 40 minuciu zaidzia ant kilimelio su zaisliukais. As ant sofos maigau kompa, lyg ir salia esu, lyg ir daboju bet konkreciai juo neuzsiimu, mano atveju kokybiskas laikas maitinimai tik maitinu neuzsiimu nieku kitu, masaziukai, ir zaidimeliai. Rengimas, pavalymas tai cia butinoji pagalba pavadinciau.

Gerda_M Gerda_M 10. May 2014, 13:44

Sveikinimai dideliausi! Mes iškart po laidos išbandėm balsių žaidimus - tikrai smagu 😀 Nors, tiesa, aš ir iki šiol su balsu labai daug žaidžiu, kad prikaustyčiau dėmesį 😀
Tiesa, nelabai supratau, ką Evelina, turėjai mintį, kalbėdama apie kokybišką laiką su vaiku. Suprantu, kai apie laiko kokybę kalbama auginant didesnį vaiką (kad ir tavąjį pirmagimį), bet koks kitoks, jei ne kokybiškas, gali būti laikas su kelių mėnesių kūdikėliu? 😀

pypse pypse 10. May 2014, 13:14

lAbai patiko balsiu zaidimas 😀