VIDEO: Laukiame Super mažylio!

11. Jan 2014, 09:57 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Šiuos 2014 metus Mamyčių klube pradedame įspūdingai - kartu su ilgai lauktu ir sulauktu projektu "Super Mažylis"

Super Mažylis – tai bene didžiausio susidomėjimo sulaukiantis unikalus mūsų projektas, kuriame kartu su jauna šeimyna dalinamės pačiais svarbiausiais įvykiais – laukimu, gimties stebūklu, pirmuoju maitinimu, sauskelnių keitimu, pirmąja slogyte ir daugeliu kitų pačių svarbiausių įsimintiniausių pirmųjų kartų, kurie nutinka pirmaisiais kūdikio gyvenimo metais.

Mamyčių klubo istorijoje – šis mūsų super Mamyžis bus jau antrasis. Pirmoji buvo mūsų gražuolė Gailė.

Na o antrojo Super Mažylio istorija Mamyčių klube – ypatinga, mat pirmiausia jis tapo Paslapčiuku. Taip taip Evelinos būsimo leliuko, pavadinto tiesiog Paslapčiuku, gyvenimą pilvelyje mes stebėjome jau keletą mėnesių ir netgi bandėme atskleisti keletą jo mažų paslaptėlių.

Taigi džiugi naujovė – mūsų laukiamas Super Mažylis – šįkart greičiausiai bus berniukas. Gražus sutapimas ir tai, jog antrasis mūsų super Mažylis bus ir antrasis vaikas šeimoje, mat jo laukia nesulaukia vyresnėlis broliukas Markas...

Ką vežtis į gimdymo namus? Kartu su Evelina tai irgi aptarsime.

Atminkite, jog rankin3, su kuria važiuosite į gimdymo namus, susiruošti rekomenduojama vėliausiai likus mėnesiui iki gimdymo, o sąrašus, ko reikia, rasite kiekvienų gimdymo namų tinklapiuose.

Detalų sąrašą, ko jums prireiks gimdymo namuose, jūs visuomet galite rasti pas mus www.mamyciuklubas.lt, kuriame dar galite ir „gyvai“ pasitarti su mamytėmis, jau turinčiomis patirtį.

Smagaus žiūrėjimo!

Mūsų pati švelniausia apsauga!

20131107141641-24848.jpg

 

20131107142804-15245.jpg