VIDEO: kaip MARTYNAS "šliaužioti" pradėjo

24. Aug 2011, 07:30

Sveiki visi, maži ir dideli! Aš vardu Martynas, esu jau DIDELIS vyrukas, jau moku vaikščioti PATS! Todėl dabar nešioju Huggies Little Walkers sauskelnes, kurios tokiam dideliam vyrui - pats tas!

 

O mano tapimo dideliu istorija yra įdomi tuo, kad aš nepradėjau nei ropoti, nei šliaužioti...man tai buvo neįdomu... Bet tai nereiškia, kad aš nejudėjau! Aš judėjau ir dar kaip, tik nelabai įprastu būdu - ANT UŽPAKALIUKO! :) Kam ropoti, jei galima judėti sėdint?...Svarbu tinkamai lankstyti kojytes - štai ir visa paslaptis :). Daug kam atrodydavau įdomiai ir neįprastai...BET...pasirodo, kad ir mano tėtis taip "šliaužiojo"!

 

Kartą svečiuose buvo mano bendraamžė draugė. Ir ji staiga pradėjo ropoti (taisyklingai, kaip daro dauguma kitų vaikų) - tai mano mama net krūptelėjo išsigandusi! :) Jai taip neįprasta buvo matyt normaliai ropojantį vaiką, kaip kitiems - matyti mano judėjimo būdą :)

 

Taigi, galiu nuraminti visas mamytes, kurių vaikučiai pasirinko "šliaužimą" užpakaliu - viskas OK, tai pats normaliausias judėjimo būdas, o jūsų mažylis - pats nuostabiausias!

 

Linkiu visiems mažyliams kuo nuostabesnių atradimų ir džiaugsmo akimirkų kartu su Huggies ir nepamirškit palaikyti lietuviško krepšinio! :)

 

 

Huggies Little walkers konkursas "Mama, aš jau didelis (-ė)

 

Už smagiausius ir įdomiausius reportažus apdovanosime DIDŽIUOJU PRIZU:

 

 

Jei tavo mažylis ropoja ar jau vaikščioja, puikiai tam tiks Huggies Little Walkers 

 

Tai ypatingos sauskelnės-kelnytės, sukurtos būtent tokiems mažyliams!

 

 

+

Huggies® Little Walkers® ypatingieji Mažųjų krepšinio sirgalių marškinėliai

1

24. Aug 2011, 13:20

Iki tokio tikslo kaip kukurūzas galima ir taip 😀 šaunuolis, manau čia pagelbėjo ne tik sauskelnės bet ir puikus parketas😀

24. Aug 2011, 13:05

Super, kaip gražiai šliaužiojo 😀 👍 🌷 🌷 🌷 tikras sportas jau gaunasi čia 😀

24. Aug 2011, 10:56

😃 Svarbu, kad bando ir kokiais būdais kiekvienas vaikutispasirenka kaip patogiau 😀 😃

24. Aug 2011, 09:47

cia tai geras dar taip buvau nemacius 😃 👍