VIDEO: Kaip madingai ir patogiai aprengti vaikus šią vasarą: stilistės patarimai

22. May 2019, 09:43 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kaip stilingai rengti vaikus šią lietuvišką vasarą? Stilistė, dvi poras dvynių - Mažvydą ir Džiugą, Ūlą ir Mėtą - auginanti tinklaraštininkė Two makes six įkūrėja Ieva Arnauskienė tikina visada atsiklausiant vaikų, kaip jie norėtų šiandien rengtis. Juk mažiesiems labai patinka, kai paisoma jų nuomonės. O ir specialistai pastebi, kad leidę išsirinkti drabužėlius patiems vaikams, šie mieliau juos dėvės. Tik viena taisyklė – rinktis reikėtų siūlyti iš dviejų daiktų, mat per didelis pasirinkimas vaikus glumina.

Broliai neslepia, kad jiems patinka, kai mergaitės nešioja sijonus ar sukneles. O jiems patiems svarbu, kad rūbai būtų patogūs, o batai be raištelių.

Renkant drabužėlius vaikams, Ieva kviečia rinktis kuo natūralesnių audinių aprangą. Vasarą ypatingai tinka linas, medvilnė, smagiai dėvisi viskozė.

Vaikų aprangoje stilistė ragina nebijoti svalvų – tebūnie jos ryškios, rūbeliai - margi, gėlėti, su mėgstamais herojais. 

Stilistė pataria vadovautis trijų spalvų taisykle: imti vieną pagrindinę spalvą ir prie jos derinti kitas dvi.

Vasarą svarbūs ir aksesuarai – kepurėlės, akiniai nuo saulės. Jų spalvas Ieva pataria rinktis kuo neutralesnes, kad dėrėtų praktiškai prie visko:  melsvą, šviesią rožinę, gelsvą. 

Daugiau patarimų - video.


20190130111700-42483.jpg