Vanduo, vasara ir naujagimis

Vanduo, vasara ir naujagimis

31. Jul 2012, 00:00

Vasara, vanduo ir maudynės - tai, kas neatsiejama. Ir jei jūroje nepavyko išsimaudyti, tai galima padaryti ir baseine, juk dėl to vandens vertė nesumažėja.

 

-Plaukiojimas kartu - smagus užsiėmimas ir naudinga patirtis, padedanti mažyliui ir mamai užmegzti dar stipresnį ryšį bei pasitikėti vienas kitu.

 

-Pirmieji mažylio metai yra labai svarbūs vystymosi procese, o smegenys šiuo laikotarpiu vystosi kaip niekada greitai. Reguliarūs užsiėmimai su vaikučiu vaidina be galo svarbų vaidmenį jo smegenų vystymęsi. Tokiu būdu nauji judesiai padeda kūdikiui vystytis ir gauti naujų įgūdžių.

 

-Mažyliui plaukiojimas - natūralus dalykas: 9 mėnesius jis "plaukiojo" mamos pilvelyje ir prie vandens priprato.

 

-Maudymasis vonelėje pirmosiomis gyvenimo dienomis - tai puiki galimybė mažyliui priprasti prie vandens ir įgauti daugiau pasitikėjimo maudymosi procese. Švelnus pasitaškenimas, lengvas pasiūbavimas virš vandens, akis į akį bei Tavo šypsena - visa tai padės mažyliui suvokti, kad vanduo - tai puiku ir malonu.

 

-Dažnai girdime mitus, kad tik tam tikro amžiaus vaikučius galima vesti į plaukiojimo užsiėmimus. Mes įsitikinę, jei su mažyliu viskas gerai ir gydytojas davė "žalią šviesą", neverta delsti, nes vanduo - puikus pagalbininkas vystymosi procese.

 

Papasakok, kur jau spėjote išsimaudyti su mažyliu šią vasarą.

 

{fotoblog:2259}

 

Smagių pirmųjų maudynių linki HUGGIES® Little Swimmers®!