VAIDUTĖ kieto maistelio paragavo nuo 5,5 mėnesio (I)

VAIDUTĖ kieto maistelio paragavo nuo 5,5 mėnesio (I)

22. Feb 2013, 09:00

Mes valgome jau visą mėnesiuką, o mums jau 6,5 mėnesio.

 

Pradėjom valgyt nuo kruopų. Pradžioje daviau paragaut manų košytės, paskui ryžių, grikių, avižinių dribsnių. Valgėme vis ryte apie 10-11 val., bet tik kartą per dieną.

 

Dar valgėm mano pienuką, na ir dabar dar jo gauna. Papildomą maistuką valgyt iš pradžių sekėsi tikrai nelabai gerai - viską išpurkšdavo žaisdama ir nelabai noriai ji valgė.

 

Duodu obuoliuko dar, banano dar kartais pasiūlau, bet jau dabar valgo daug skaniau. Praėjusią savaitę pradėjom ragaut daržovių košyčių, pradėjom nuo bulvės su morkyte.

 

Ir kaip galvojat? Ji valgė tikrai skaniau, negu tas kruopas pradžioje. O kitą savaitėlę turbūt ragausime vištienos. Mažylei jau bemaž 7 mėnesiukai, tai turbūt teks paragauti mėsytės.

 

Tiesa, ragavome dar varškyčių, jas tikrai labai skaniai valgė.

 

Tai tiek šiam kartui.

Iki kitos savaitės.

 

Lina

 

Nuo MK redakcijos: Mielosios mamytės, rašančios vaikučių mitybos dienoraščius. Ačiū jums už pasakojimus, bet labai laukiame ir daugiau vaikučių nuotraukų pačiame tekste, ne tik pagrindinės. Kaip įkelti nuotraukas į tekstą, skaitykite čia: http://www.mamyciuklubas.lt/mamyciu-klubas-mk-taisykles/-portalo-mamyciu-klubas-naudojimosi-taisykl%C4%97s-123

 

 

Rašyk vaiko papildomo maitinimo dienoraštį ir gauk dovanų

Projektas truks nuo vasario 15 d. iki balandžio 15 d.

Visos projekto dalyvės, nusprendusios kas savaitę rašyti vaikučio primaitinimo dienoraštį, gaus puikių dovanų!

 

FRISO košės

Puikaus skonio FRISO košės!1

 

 

KINELLA sultys

kinella