Užduok savo klausimą apie vaikučio vystymąsi!

Užduok savo klausimą apie vaikučio vystymąsi!

18. Apr 2012, 00:00

Mamytės ir tėveliai, auginantys vaikučius iki 1-2 metų, turi ypač daug klausimų apie mažylio vystymąsi. Jau esame nemažai rašę apie tai Mamyčių klube, tačiau gal jūs turite individualių klausimų, kas jus ypač neramina ar kelia abejonių.

 

Mes su visais klausimais ir neaiškumais nukeliausime pas fizinės medicinos ir reabilitacijos centro "Gemma" kineziterapeutę Sonatą Martutaitienę ir po to visus atsakymus jums pateiksime kaip galima greičiau. Tad dvi dienas laukiame jūsų klausimų – iki trečiadienio.

 

Na, pavyzdžiui, kokia eiga mažylis turi vystytis, ar tai svarbu – sėdėjimas, ropojimas, vaikščiojimas, iš kokios padėties vaikutis turi sėstis, kaip negali sėstis, ką daryti, kad kojytės nebūtų X formos, su kiek žaislų žaisti vienu metu ir pan.

 

Tai tik bendri klausimai, tačiau iš jūsų laukiame konkrečių situacijų – aprašykite trumpai savo vaikučio vystymąsi ar problemą, kuri jus neramina (būtina nurodykite ir vaiko amžių).

 

Kineziterapeutė pasiruošusi atsakyti į visus jūsų klausimus!

 

Klausimus rašykite arba čia, komentaruose, po šiuo straipsneliu, arba el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt

 

 

18. Apr 2012, 20:46

Neuztenku pienuko as,tai tenka viena karta duoti.

18. Apr 2012, 11:23

Sveika. O kodėl jūs dar maitinate mišinuku, ar nepavyksta vien tik savo pienuku? Neužtenka, manote? Šis klausimas tikrai ne kineziterapeutei. O ir pagal jūsų mažylio ūgį bei svorį, jis vystosi kuo puikiausiai.

Jei dar turite klausimų kineziterapeuti apie vystymąsi, rašyti arba čia, arba el.paštu. Ačiū.

17. Apr 2012, 12:20

Laba diena.Norejau paklausti musu dukrytei yra 3 menesiai,ir sveriam 6.800 gr ir ugsi yra 63 cm. ar palei visas kategorijas (normas) tai yra gerai? Valgom kas 3 val.po 150 ml. mano pienuko,tik i diena duodam 1 karta misinuka.