ULECEkids siūlo šildomas eko lėles su vyšnių ir vynuogių kauliukų užpildu

ULECEkids siūlo šildomas eko lėles su vyšnių ir vynuogių kauliukų užpildu

14. May 2020, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kai į šeimą ateina mažylis, ypač pirmasis - didelis džiaugsmas ir jaudulys tėvams. Ką daryti, jei vaikučiui skauda pilvuką, jis neramus?

Jei būtų motinystės/tėvystės vadovas, tai, be abejo, palengvintų jaunų mamų ir tėčių gyvenimą, deja. Todėl pasikliaujame močiučių, draugų patarimais ar konsultuojamės su šeimos gydytoju.

Pirmoji ir svarbiausia taisyklė - būti ramiems, nes tėvų stresas persiduoda vaikui. Jei jūsų kūdikiui skauda pilvuką, jį galima lengvai masažuoti pagal laikrodžio rodyklę arba leisti pagulėti ant pilvuko. Diegliukus padeda sumažinti šildomas rankšluostis - tai mūsų močiutės metodas - šildoma maža pagalvėlė su grikių užpildu. Mus taip pat įkvėpė ši patirtis, kuriant šildomas lėles.

MAŽOS ŠILDOMOS LĖLĖS (žvaigždutė ir banginis) yra skirtos mažinti pilvo dieglių skausmus mažyliams nuo 0 iki 8 mėnesių, nes šiluma skatina kraujo apytaką ir mažina raumenų spazmus.

Lėlės užpildytos vynuogių kauliukais, kuriuos galima kaitinti mikrobangų krosnelėje, ant radiatoriaus, orkaitėje ir kt. ir jie palaiko šilumą maždaug 30 minučių. Kodėl naudojami vynuogių kauliukai? Nes jie ilgiau išlaiko šilumą ir neturi alergenų (priešingai nei kaitinant grikius ar sorų kruopas ir kt.). Tai saugus ir natūralus būdas nuraminti kūdikį. Padėkite ant kūdikio šiltą lėlę, kad ne tik pilvukas sušiltų, bet ir lėlės svoris suteiktų nusiraminimą. Jei tai nepadeda, uždėkite šildomą lėlę sau ant rankos (iki alkūnės) ir ant jos paguldykite kūdikį ant pilvuko. Kūdikio galva yra prie jūsų alkūnės, o kojytės laisvai tabaluoja abiejose jūsų rankos pusėse. Švelniai masažuokite, taip mažinant pilvo pūtimą.

Šios mažos lėlės gali būti skalbiamos rankomis 30 laipsnių temperatūroje.

DIDELĖS ŠILDOMOS LĖLĖS (kiškis ir pelytė) sukurtos vaikučiams žaisti ar su jomis miegoti, jos padeda lengviau užmigti vaikams nuo 1 metų iki mokyklinio amžiaus.

Jos - puikus mamos ir tėčio pagalbininkas. Žaidimas su šia lėle prieš miegą taps puikiu ritualu ir pasitarnaus kaip signalas mažyliui - laikas ruoštis miegoti. Tai laikas, kai galite skirti savo vaikučiui visą dėmesį, niūniuoti lopšinę ar paskaityti pasaką. Šildomos lėlės pilvas užpildytas vyšnių kauliukų pagalvėle, kurią galima nuimti ir atskirai pašildyti mikrobangų krosnelėje, ant radiatoriaus, orkaitėje ir kt. Šios lėlės maždaug 30 minučių išskiria šilumą, jos ramina kūdikį ir padeda užmigti, nes šiluma sukuria saugumo jausmą, o tai primena mylimas ir patikimas mamos rankas. Šiltos ULECEkids lėlės padeda nuraminti kūdikį, net jei jis prabunda verkdamas naktį, arba kai vaikas yra pakankamai didelis ir laikas jam priprasti miegoti savo lovoje.

Dideles lėles galima skalbti skalbyklėje 40 laipsnių temperatūroje (išskyrus tas, kurios užpildytos vyšnių kauliukais).

Pagaminta su meile:

- Šildomos lėlės gaminamos Latvijoje rankomis iš 100 proc. medvilnės audinio, turi Oeko-Tex Standard 100 sertifikatą.

- Minimalistinis lėlių stilius pagrįstas unisex principu, todėl lėlės tinka tiek berniukams, tiek mergaitėms.

- Didelės lėlių galvos yra užpildytos hipoalerginiu poliesterio pluoštu iš perdirbtų PET butelių, todėl tinkamos net astma sergantiems vaikams, turi Oeko-Tex Standard 100 sertifikatą.

- Kaip kaitinimo elementas naudojami išvalyti, natūralūs vynuogių ar vyšnių kauliukai.

- Naudinga žinoti - pagalvę taip pat galima dėti į šaldiklį ir naudoti traumų, sužeidimų atveju, taip pat vėsinant sergančio vaiko kaktą.

Mes, ULECEkids, rūpinamės, kad mama ir tėtis šypsotųsi, kūdikis augtų be ašarų, o kartu praleistas laikas būtų kupinas džiaugsmo!

ULECEkids žaislus galima rasti

www.etsy.com/shop/ULECEkids

Socialiniai tinklai:

www.facebook.com/ulecekids

www.instagram.com/ulecekids

Simonadub Simonadub 23. May 2020, 21:58

Labai gražios ir naudingos mes tokios neturime bet dovanojime draugei. Labai patenkinti šiuo gaminiu