Traukiame prie vandens: ką pasiimti?

Traukiame prie vandens: ką pasiimti?

08. Jul 2012, 08:00

 

Per tokius karščius, rodos, visą dieną būtum paplūdimyje ir mirktum vandenyje. Mamyčių klubas parengė nedidelį sąrašą daiktų, kuriuos būtina pasiimti, vykstant su šeima prie vandens telkinių.

 

Daiktų surinkimas bus lengvas, jei po ranka turėsite sąrašą, ką pirmaiusia reikia susidėti į paplūdimio krepšį.

 

Kremas nuo saulės

 

Ne visi tėvai žino, koks turėtų būti tikrai geras kremas nuo saulės, skirtas vaikams. Daugelis renkasi kremą su apsauginiu faktoriumi SPF50+, tačiau dar būtina atkreipti dėmesį į šiuos veiksnius:

 

-Kremas turi apsaugoti vaiko odą nuo ultravioletinių spindulių UVA ir UVB;

-Jis turi būti atsparus vandeniui

-Sudėtyje turi būti cinko oksido.

 

Maudymosi kostiumėlis arba sauskelnės-kelnaitės maudynėms

 

Svarbus aspektas būnant prie vandens – mažylio komfortas, o tai užtikrina specialios sauskelnės-kelnaitės, skirtos maudytis. Mamyčių klubas teikia pirmenybę Huggies® Little Swimmers®, kurios vandenyje neišsipučia ir apsaugo nuo įvairių „netikėtumų“.

 

Jeigu vaikas išaugo iš sauskelnių, nepamirškite maudymosi kostiumėlio. Kaip ir maudynėms skirtos sauskelnės-kelnaitės, maudymosi kostiumėlis gali apsaugoti nuo įvairių bakterijų ir infekcijų.

 

Specialios vandens šlepetės arba basutės

 

Priklausomai nuo to, kur vykstate maudytis, reikia pasirūpinti vaikučio avalyne. Paprasti sandaliukai netiks, tad pagalvokite apie maudynėms skirtas gumines basutes, kurių parduotuvėse gausu – jos neslysta ir greitai džiūsta.

 

Paplūdimio rankšluostis

 

Rinkdamiesi rankšluostį vaikui, teikite primenybę tokiam, kuris yra didelis ir greitai sugeria drėgmę. Geriausias pasirinkimas bus rankšluostis iš 100% medvilnės.

 

Pirmosios pagalbos vaistinėlė

 

Dažnai apie ją nepagalvojame, tačiau į krepšį būtinai įsimeskite drėgnas servetėles, keletą pleistriukų, kremą nuo saulės nudegimų ir priemones nuo uodų.

 

Vandens butelis

 

Vienas iš svarbesnių daiktų – vandens butelis. Labai svarbu periodiškai karštą dieną vaikui siūlyti gerti.

 

Užkandžiai

 

Atsižvelgiant į tai, kiek laiko praleisite ne namuose ir kokio amžiaus yra vaikas, į krepšį įsidėkite ko nors užkąsti tiek vaikui, tiek sau.

 

Smagaus laiko!

 

Eidami maudytis, pasiimkite kartu HUGGIES® Little Swimmers®!