Top reikmenys bet kurioje situacijoje

Top reikmenys bet kurioje situacijoje

02. Mar 2013, 00:00

Sveiki, esu jauna nauja mamytė, todėl niekaip negaliu nusėdėti namie. Kai tik prašvinta, čiumpam vežimą ir marš į kiemą su savo mažyle Gintare. Ilgų vaikštynių metu visuomet reik būt pasiruošus ir apsiginlavus būtiniausiais dalykais.

 

Mano rankinės artimiausiame skyrelyje visuomet guli fotoaparatas, nes kasdien mano dukrytė nustebina vis nauju išmokimu, išraiška ar judesiu, kurį pagauti ir įamžinti.

 

Antrasis dalykas po ranka - tai mobilusis telefonas, pasikviesti kitą kompanjionę kartu pasidžiaugti grynu oru, arba užsirašyti staiga į galvą šovusią kokią šaunią mintį.

 

Toliau seka kompaktiškas siuvimo rinkinukas - bet kokiam extra atvejui - suplyšus plaukų gumutei, pametus sagą, ant medinio suoliuko praplyšus sėdynei ar nutrūkus pirkinių maišelio rankenai. Juk užsukus į parduotuvę taip sunku susilaikyti nuo akcijos Huggies sauskelnėms ar kitom prekėms, kurių niekada nebus per daug.

 

Namų taip pat niekada nepalieku, neįsidėjus geriamo vandens buteliuko. Juk vanduo - sveikatos ir švaros šaltinis. 

 

Piniginė - privalomas "aksesuaras", kas be ko. Bei raktai - juk nestovėsi laiptinėje pasirėmus į vežimuką, kol vyras neskubėdamas griš namo pas savo mergaites ir verdančią vakarienę.

 

Atšvaitas - prisirišu ilgesnę virvelę prie rankenos, o patį įsimetu į kišenuką. Žiemos metu, greit sutemus, visuomet turiu pašonėje dailų atšvaituką, kuris mojuoja vairuotojams, mums riedant per didmiestį.

 

Be viso to, dar nekad nepamaišė įsidėti vienkartinį maišelį - smulkioms šiukšlytėms, netikėtiems radiniams ar pasikloti besisėdant ant drėgno suolelio trumpai pauzei.

 

Ko gero, tai būtų visi, mano manymu, būtiniausi daiktai Supermamos rankinėje. Be viso kito galima ir išsisukti, tereikia originalumo ir moteriško gudrumo.

 

Ir visai nebūtina tampytis begalės daiktų ir vargti, kol surandi skambantį telefoną ar pasislėpusią soskytę. Tiesa, jog laisvos motinos rankos gali vaikiukui kur kas labiau pagelbėti nei pilni krepšiai, prigrūsti menkniekių.

 

Eglė

blogietee blogietee 02. Mar 2013, 20:55

na kad gal nelabai ką nors čia naujo ir parašyt eina, na nebent aš parašyčiau, kad nešiojuosi kokį atsuktuvą, kad galėčiau prisukti vežimėlio ratą, jei netyčia nukristų 😃 😃

02. Mar 2013, 12:00

Tie sąrašiukai kuo toliau - tuo labiau panašūs į kitus su šauniausiais daikteliais 😃 😉 👍