Pilvo diegliukus padės sumažinti Tommee Tippee buteliukai "Anti-Colic"

07. Apr 2015, 14:28 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Pilvo diegliukai dažniausiai vargina iki 3-4 mėnesių amžiaus mažylius. Kas sukelia kūdikiui pilvo skausmus? Priežasčių yra įvairių.

Tai gali būti ir žarnyno spazmai, kurie gali atsirasti dėl aktyvaus žarnyno raumeninio sluoksnio susitraukinėjimo. Dieglius gali sukelti ir per reti žarnyno judesiai, kai žarnyne kaupiasi oras, tokiu būdu plėsdamas žarnas ir sukeldamas skausmą; per greitas ar per gausus kūdikio valgymas, gausus oro nurijimas be atsirūgimo. Diegliukai gali būti ir dėl netinkamo žindančios mamos maitinimo režimo.

Kaip žinome, kūdikiai, tiek žindomi krūtimi, tiek ir tie, kurie valgo mišinukus, dažnai kamuojami pilvo diegliukų. Viena išeičių - pasirinkti tinkamus buteliukus.

Jų dabar yra tokių, kurie savo unikalia forma ir minkštumu maksimaliai atkartoja mamos krūtį, pavyzdžiui "Tommee Tippee". Svarbiausia - teisingai parinktas žinduko skylutės dydis.

Tommee Tippee buteliukai Anti-Colic

20141208173620-72089.jpg

Saugūs, paprastai naudojami ir efektyvūs saugant nuo dieglių buteliukai su ypatingai jautriu vožtuvėliu, Easi-vent technologija, ir optimalia oro išėjimo sistema maitinimo metu.

Žindukas ypač minkštas, greit sušylantis iki kūno temperatūros, maitinant lengvai išsitempia ir lankstosi. Buteliuką labai patogu laikyti dėl jo susiaurintos formos laikymo vietoje, maitinimo metu buteliukas laikomas natūralioje padėtyje - primena maitinimo krūtimi padėtį.

Žindukas turi ir apsaugą nuo diegliukų - EASY VENT technologijos dėka užtikrinama, kad per silikoninio žinduko vožtuvėlį oras optimaliai cirkuliuotų ir taip apsaugotų kūdikį nuo bereikalingo oro patekimo į skranduką. 

20141208173659-13819.jpg

 

Prieš maitinant kūdikį atkreipkite dėmesį į indikatorių - jei jis mėlynas, galite maitinti. Jiegu jis pakeitęs spalvą į rožinę, vadinasi pienas yra karštesnis nei rekomenduojamos 37°C temperatūros.

20150225141051-41449.jpg

Buteliukų žindukai yra itin minkšto silikono.

  • Ypatingai jautrus vožtuvėlis, saugantis nuo dieglių
  • Unikali žinduko forma
  • Minkštas silikoninis žindukas
  • Šilumos indikatorius
  • Be Bisfenolio A.
Buteliukai sukomplektuoti su lėtos tėkmės žinduku, žindukus higienos sumetimais rekomenduojama keisti bent kas 2 mėnesius.