Tokia mano gyvenimo pradzia :)

Tokia mano gyvenimo pradzia :)

14. Mar 2014, 15:21

Sveiki, as esu Amelija ir man jau 3menesiai! :) Mamyte nuo pat pirmu savaiciu sake,kad as tikrai  busiu mergaite ir rinko tik mergaitiskus vardelius. As turejau buti Luknyte, iki pat mano gimimo dienos teveliai buvo tvirtai nusprende,kad busiu Luknyte ir ne kitaip,bet ta ryta kai keliavau pas tevelius Mamyte teveliui garsiai sake,kad nera grazesnio vardelio uz Amelija. Taip Tetukas su Mamuku ir nusprende,kad as esu Amelija. :) (Grazus vardas? Ar ne? :)

Gimiau 39 nestumo savaitei, Traku ligonineje. :)

Mano Mamytes vardas yra Indre,o Tetuko Aurimas. :) (sakyciau netgi tinka) :)) Kiek zinau jie vardeliu keisti net nezada. :)

MERGYTE! Jie ABU visa laika kartojo,kad as busiu MERGYTE :) Ir kai patvirtino ,kad Mamytes pilvelyje esu as mazoji dama :) jie dziauges ir plojo katutes :))

As dar budama pilvelyje pas Mamuka, girdejau,kad Mamukas Tetukui sake,kad ,,berzines koses'' as visai negausiu,o Tetukas sake, jei reikes tai ir gausiu.. :)) Seip jie tikisi isauginti protinga,mandagia ir grazia damute:). Auginti jiems mane nera sunku ,nebent jau rageliai netelpa i lovyte :))

As esu pirmasis vaikas (sako,kad busiu lepunele) :)) Mamyte puikiai susitvarko,o jei kas neaisku visada pades abi Mociutes :)

Mano karieta (taip mano vezimuka vadina Tevelis) yra manau mano laiku pats populiariausias vezimukas juodas su orandzinie spalvomis:) (Ir veza jis tikrai puikiai  :))

Oho! rubeliu man tikrai netruksta!! :) Turiu ivairiu spalvu,bet labiausiai Mamytei patinka ruzava :)

Kiek turiu rubeliu tai ne ka maziau ir zaisliuku! :) Turiu begales ivairiausiu barskuciu (tarp ju ir ruzavu) ,turiu liuta karaliu,suniuka,pianinu,poni su karieta,o kiek Mamyte dar palikus man savo zaisliuku! net galvele sukas:) Dar turiu supynes juose labai megstu suptis ,ten dar groja smagios daineles ,daug laimes man dar suteikia ir lavinimo kilimelis kuris spalvotas,krebzda ir barska (jis siuo metu mano megemiausias zaislas:)

Turiu as drauga Kevina jam 11men ,bet jis norom ar ne norom nori man znypti ir kartais ikasti :))

Teveliai sako,kad ilga laika busiu ju lepunele,nes nei brolio nei seses sake gandras ilgai nenes :)) Bet Mamyte turi broli,o Tevelis turi du brolius :) taip,kad esu pagerbta tarp dedziu :) Ir visi jie mane laaabai myli :)

Mamyte su Deduku kartu vaziuodavo zvejoti,sportuoti ir seip abu labai graziai bendravo,o Tevelis turi tik Mociute kuri augino dar du pametinukus brolius ,taip,kad Mociute laabai neturejo laiko. :)

Aciu visiems kas domejotes apie Mane ir mano Seimynele! ;)

20140224161320-94509.jpg