rn

Tikras laiškas tikram Kalėdų Seniui

11. Dec 2012, 00:00

Mes su sūneliu Luku laiškelį Kalėdų seniui rašėme ne dėl konkurso. Tai buvo pats tikriausias laiškas tikrajam Kalėdų seneliui Laplandijoje.

 

Laišką fotografavome parodyti tėveliui, kuris šiuo metu ne Lietuvoje. Tačiau ką tik pamačiau šį konkursą ir pagalvojau, gal tiks ir mūsiškis laiškelis. Tiesa, jis pusiau pieštas, pusiau mamos rašytas :)

Man buvo liepta nupiešti oranžinę šiukšlių mašiną su konteineriu, kurios Lukas pageidauja dovanų. Taip pat zuikius, kurie yra mėgstamiausi mano sūnelio personažai (tai matyti ir iš laiško voko, kurį kartu išsirinkome).

 

Mamytė taip pat nepasižymi ypatingais piešimo gabumais, todėl šiukšliavežė ir zuikiai gavosi kaip gavosi :)

 

Kalėdine raudona spalva Lukutis zuikius nuspalvino pats.

 

Laiškas išsiųstas ir labai laukiame atsakymo iš Kalėdų senio. Oranžinė šiukšliavežė jau slepiasi mamos automobilio bagažinėje :)

 

KONKURSAS: Gražiausias piešinys-laiškas Kalėdų seneliui

 

2 šeimos gaus kvietimus apsilankyti Laplandijoje Belvilyje!

Laplandija Belvilyje

 

Kur ta Laplandija Belvilyje? Tai Labanoro girios tankmėje, šimtamečių pušų apsuptyje, šalia nuostabaus Bebrusų ežero stūkso paslaptingas namelis. Tame namelyje gyvena pats tikriausias Kalėdų Senelis.

2

logo

rainiukas rainiukas 12. Dec 2012, 10:19

smagu kada vaikutis jau pats stengiasi, derina spalvas, o piešia tvirtai, apgalvotai, ryškiai, šaunuolis!!! 🌷 Svarbiausia turi norą ir stengiasi

11. Dec 2012, 11:26

Saunuolis 😀