TIK MAMYČIŲ KLUBE! Mažojo vaikščiotojo enciklopedija nuotraukose

TIK MAMYČIŲ KLUBE! Mažojo vaikščiotojo enciklopedija nuotraukose

10. Jun 2014, 11:41 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mamyčių klubas pradeda kurti savo eniklopediją. Per penkerius metus buvo parašyta daug straipsnių temomis, kurios domina mažylius auginančias šeimas, o būtent apie tai, kaip ir kada mažylis persiverčia, sėdi, šliaužia, ropoja, stojasi ant kojyčių ir vaikšto.

Dabar mes nusprendėme APIBENDRINTI visą informaciją apie atskirus vaiko vystymosi etapus, iliustruodami nuotraukomis, kad jūs galėtumėte lengviau įsidėmėti.

Kiekvienos enciklopedijos tikslas - surinkti žinias, padaryti, kad jos būtų suprantamos ir perduoti tiems, kam jų labiausiai reikia ateityje. Tuo mes ir užsiimsime. Susisteminsime viską, kas buvo aprašyta.

Du kartus per savaitę - antradieniais ir penktadieniais - galėsite sekti atnaujintą Mažojo vaikščiotojo Enciklopediją nuotraukose žymoje "Mažojo vaikščiotojo enciklopedija nuotraukose".

Nuotraukos - neatskiriama enciklopedijos dalis. Plius - bus pridedama trumpa informacija apie temą su nuoroda į ankstesnius straipsnius. Viskas bus kompaktiškai surinkta vienoje vietoje.

Tikimės, kad jūs įvertinsite naują MK projektą.

Taip pat džiaugsimės, jei pasidalinsite savo patirtimi ir pasiūlysite temas, kuriomis norėtumėte papildyti šią enciklopediją.

Mažojo vaikščiotojo enciklopedija nuotraukose

20140610114034-67343.jpg

ANTRADIENIAIS IR PENKTADIENIAIS

WWW.MAMYCIUKLUBAS.LT