Testuojame šauniąsias HUGGIES PANTS!

Testuojame šauniąsias HUGGIES PANTS!

30. Oct 2017, 12:30 DžiaugsmoPieva DžiaugsmoPieva

Sveikos, mamytės!

Man ir mano mažyliui Dominykui, kuris dabar skaičiuoja 7-to mėnesio dieneles, teko didelis džiaugsmas išbandyti Huggies Pants sauskelnes-kelnaites berniukams. Siuntinuką gavome ketvirtadienį ir iškart nieko nelaukę pradėjome jas matuotis. Likome maloniai nustebinti, jų kūdikiams ir mamoms naudingomis, draugiškomis ypatybėmis, kurių kiekvieną aptarsiu iš eilės.20171030114925-88586.jpg

PAKUOTĖ. Pakuotė iš pat pradžių sudaro gerą įspūdį, kadangi pagal lytį pritaikytos spalvos kviečia mažylius tyrinėti ir žaisti. Ant pakuotės pabrėžti visi šių sauskelnių privalumai ir yra rankena patogi nešti sauskelnes. Dar maloniai nustebino tai, kad sauskelnės pakuotės viduje dedamos kas antra į viršų, o ne visos vienodai - tai labai patogu, nes jos neišsiskleidžia į šonus, kai perkeliu jas į dėžutę prie vystymo stalo.20171030115515-95254.jpg

IŠVAIZDA. Pačių sauskelnių išvaizda labai šimpatiška, kiekvienoje pakuotėje yra po du Disney herojų dizainus, tad mažyliui ir mamytei tampa dar smagiau keisti sauskelnes. Taip pat džiugina tai, kad spalvytė pritaikyta pagal lytį, kaip ir pačios pakuotės.

20171030120212-50311.jpg

ELASTINIS JUOSMUO IR RAUKINUKAI. Elastinis juosmuo apgaubia mažylio pilvuką būtent tiek, kiek reikia ir nepalieka jokių prispaudimo ar kitų žymių, kurių kartais atsiranda nuo įprastų sauskelnių, netyčia jas per stipriai ar ne visiškai taisyklingai užsegus. Kaip papildoma apsauga nuo pratekėjimo puikiai pasiteisina minkšti, elastingi raukinukai aplink kojytes. Per bandymo laikotarpį tikrai neteko susidurti su pratekėjimu, kadangi sauskelnės-kelnaitės idealiai priglunda.

20171030120256-87519.jpg

DRĖGMĖS SUGĖRIMAS. Labai patogu, kad sauskelnes galima naudoti ir dieną, ir naktį, nes drėgmė yra sugeriama itin greitai, tad mažylis dėl drėgnų sauskelnių tikrai nepabus. O ir dieną sauskelnes teko keisti rečiau nei įprastai.

20171030121235-18458.jpg

SUDĖTIS. Sauskelnės pagamintos iš minkštų medžiagų su mikroporomis, kurios leidžia odai kvėpuoti. Per bandymo laikotarpį nepastebėjau visiškai jokių sušutimų, kurių kartais atsirasdavo naudojant kitas sauskelnes. Sauskelnės tikrai labai švelnios mažylio odelei ir nesukelia jokių šalutinių reakcijų.

20171030122223-84526.jpg

PATOGUMAS. Kelnaičių tipo sauskelnės, žinoma, visų pirma yra didžiausias palengvinimas tėveliams, nes yra ypatingai lengvai užmaunamos. Mažylis su tokiomis sauskelnėmis jaučiasi itin laisvai ir jo judesiai nėra varžomi. Aš pati kartais būdavau visa šlapia bandydama pakeisti sauskelnes savo mažajam vikruoliui, stipruoliui. Šias sauskelnes pakeičiu taip pat greitai, kaip tai darydavau mažyliui dar neropojant. Nuimti jas yra keli būdai: arba numauti, kaip kelnaites, arba atplėšus šonus nuimti, kaip įprastas sauskelnes. Ši galimybė nustebino ir yra labai patogi, kai mažylis padaro rimtą reikalą, kojytės lieka neišpurvintos.

JUOSTA UTILIZAVIMUI. Labai šauni šių sauskelnių savybė yra specialia juosta, skirta utilizavimui. Tokioms sauskelnėms jos tikrai reikia, nes nėra įprastų lipdukų, kuriais visada užsegame nešvarią sauskelnę.

20171030121842-23752.jpg

Esame tikrai maloniai nustebinti šių sauskelnių ypatybėmis ir tikrai nebegrįšime prie įprasto sauskelnių tipo, nes tai reikalauja per daug laiko ir kantrybės. Kai pagalvoji, kiek testavimų ir kiek tyrimų, bandymų yra padaryta, kad šių sauskelnių- kelnaičių galutinis variantas būtų toks nuostabus! Tad yra būtina naudotis mums suteikiamomis galimybėmis ir palengvinimais :)

Su Dominyku tariame didžiausią AČIŪ remėjams ir Mamyčių klubui! Buvo labai malonu išbandyti tokį puikų produktą ir dabar jau tikrai žinome, kokias sauskelnes pirksime kitą kartą!