Testuojame Philips AVENT puodelį

Testuojame Philips AVENT puodelį

14. Oct 2019, 12:42 Solveiga25 Solveiga25

Sveikos mamytės 

Šiandienos rytas prasidėjo su labai gera nuotaika. Pagaliau ir mes sulaukėme Philips AVENT puodelio su šiaudeliu. Mūsų dukrytė Paulina yra išbandžiusi jau nemažai puodelių: su snapeliu, šiek tiek kitokio tipo su šiaudeliu. Na, o šiandien bandysime būtent šį žaliąjį Philips AVENT puodelį.

Vos tik pamačiusi dukrytė iškart panoro apžiūrėti, ką gi gavo dovanų. 

Turbūt kaip ir kiekvienam smalsiam mažyliui, taip ir mano dukrytei patinka nauji nematyti daiktai. Žinoma ji suprato, kad tai bus naujoji vandenuko gėrimo priemonė.

Prieš duodant išbandyti, išplovėme puodelį ir pripildėme vandens. Na ir iš pirmo žvilgsnio supratau, kad dukrytei šis puodelis yra patogus laikyti  rankytėmis. 

Taip pat pastebėjau, kad dukrytė be problemų traukia vandenuką pro šiaudelį. Labai patiko, kad jis yra ne kietas, o minkštas ir lankstus, tad ir susižeisti tikimybė yra maža.

Dar vienas šio puodelio privalumas, tai, kad puodelio viršus užsidengia. Na manau čia kiekviena mamytė sutiks, kad nukritus puodeliui, kai jis yra uždengtas, nereiks skubėti jo plauti, nes jis neišsiteps. 

Taip pat Philips AVENT puodelis yra labai lengvai plaunamas, išširenka iki pat šiaudelio, tad nereiks pergyventi, kad kažkuri vieta liks neišplauta.

Žinoma labai svarbu, kad šis puodelis yra žaismingas ir gražių spalvų, tad vaikučiams tikrai patiks iš jo gerti.

Šis puodelis yra skirtas naudoti nuo 12 mėn., o jo talpa net 300 ml. 

Apibendrinant:

Puodelis yra puikus pagalbininkas vaikučiams, kurie mokosi gerti iš puodelių. Lengvas, su lanksčiu šiaudeliu ir svarbiausia turintis vožtuvėlį, kuris sulaiko skysčio išsiliejimą. 

Tariame didelį ačiū ir rekomenduojame kitoms mamytėms išbandyti :)