Testuojame Philips AVENT „Anti-colic" buteliuką su „AirFree" vožtuvu

Testuojame Philips AVENT „Anti-colic" buteliuką su „AirFree" vožtuvu

13. Oct 2020, 15:53 LePukuota LePukuota

Mūsų mažylis dalyvauja pirmajame Mamyčių klubo testavime ir išbando rėmėjų - Philips Avent Anti-colic buteliuką su „AirFree" vožtuvu. Emanueliui dar tik mėnuo ir tai buvo pirmoji pažintis su buteliuku. Nors maitinu savo pieneliu, bet būna situacijų kai turėti nutraukto pienuko yra labai gerai, jei reiktų kur išbėgti ir palikti tėčiui ar ilgiems pasivaikščiojimams, kai nesinori maitinti ant suoliuko. Mūsų mažylis dienomis labai dažnai valgo, tad išvykoms buteliukas yra išeitis. Kaip ir daugelis, susidūrėme su pilvuko bėdomis, tad maitinimui iš buteliuko kaip tik norėjau rasti buteliuką, kuris valgant neleistų prisiryti oro ir nesukeltų dieglių. 

Testuojamas buteliukas turi specialų AirFree vožtuvėlį panašų į šaukštelį, jo dėka pienelis pribėga į žinduką nepalikdamas oro burbuliukų, taip mažysis valgydamas neprisiryja oro. Žindukas išlieka pilnas pieno net horizontalioje padėtyje maitinant kūdikį stačią. Kas man labai patiko, kad buteliukas suderinamas su Avent pientraukiu, tad tiesiai galėjau nutraukti pienuko į buteliuką ir iškart maitinti. Emanueliui buteliukas patiko ir iš pirmo karto pavyko ištraukti pieną neprisirijus oro. Tad dabar drąsiai galiu esant reikalui palikti pieno buteliuke. O kai šį buteliuką išaugsime, galėsime pasikeisti į didesnės talpos su Anti-colic ar Classic+ žinduku.

Su Philips Avent produkcija auga jau trečias mano vaikutis, tad apie kokybę jau net nekalbu, nes pasitikiu. Produkcija pagaminta iš kokybiškų, saugių ir patikimų medžiagų, dar netekę nusivilti. Ačiū Mamyčių Klubui ir Phillips Avent už galimybę išbandyti naujus produktus.