Tęsiasi konkursas "Džiaugsmas glausti prie krūtinės"!

Tęsiasi konkursas "Džiaugsmas glausti prie krūtinės"!

03. May 2012, 08:00

Prie mamos krūtinės vaikučiui gera ir saugu. Liko mažiau kaip savaitė iki konkurso "Džiaugsmas glausti prie krūtinės" pabaigos! Dalyvauk fotopasakojimų konkurse ir laimėk šauniuosius "L'idea" prizus!

 

Mamos pienas – viena didžiausių dovanų, kurią galime dovanoti savo mažyliui. Su juo perduodame ne tik imunitetą stiprinančių medžiagų, bet ir visą motinišką meilę. Taigi, kviečiame maitinančias mamytes, o ir jau baigusias maitinti, dalyvauti konkurse „Džiaugsmas glausti prie krūtinės“.

 

Kur? „Mamyčių klube“, www.mamyciuklubas.lt

 

Kada? Iki gegužės 7 dienos.

 

Kaip? Dalyvauti gali kiekviena „Mamyčių klubo“ narė, siųsdama savo pasakojimą su nuotraukomis per mygtuką „Tapk „Mamyčių klubo autoriumi“. Svarbiausia – atspindėti konkurso temą, papasakoti originaliai, įdomiai ir iliustruoti testą nuotraukomis.

 

Dovanos! Dovanas 3 laimėtojoms įsteigė mielų daikčiukų parduotuvė L‘idea:

1 –oji vieta. Albumas -  rėmelis

1

2 –oji vieta. Rėmelis su antspaudu (rožinis arba žydras)

2

3 –oji vieta. Vaikiškas rėmelis (rožinis arba žydras)

5

 

 Apie saloną L'idea:


L'idea stengiasi aprūpinti bei pradžiuginti Jūsų mažuosius vaikučius būtiniausia aukštos kokybės italų, ispanų, prancūzų, vokiečių, belgų bei anglų gamintojų produkcija bei siūlo stilingas dovanas bei šventinę krikštynų atributiką, originalius žaislus, rūbelius bei avalynę mažiesiems,  tapetus, dažus, kiliminę dangą, baldelius  - viską, ko reikia įrengti jaukų, žaismingai stilingą vaikų kambarį. Taip pat nepamirštos ir mylimiausios mamytės, kurioms siūloma įvairiausių liemenėlių maitinančioms.

 

http://www.lidea.lt/