Svajonių kambarys mažyliui

Svajonių kambarys mažyliui

06. Jun 2017, 12:43 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Sveiki,

Esu pusantrų metų mažylio Nikolo mama. Taip jau susiklostė, kad oficialiai mūsų sūnelis savo kambario neturi. Nuo gimimo mes visi dalinamės vienu kambariu. Ir iki šiol mes niekaip neapsiimam įrengti vaiko kambario ( labai daug pasiteisinimų, kad nėra laiko, daug daiktų, sunku suderinti darbų laiką ir panašiai). Bet, visgi vizija yra. Norėtųsi šviesaus kambario, kuriame būtų daug erdvės dūkti. Saugių grindų, na kad nebūtų slidžios, šaltos, na ir be abejo, kad pačios grindys atlaikytų vaiko šokinėjimus, daiktų mėtymus, maisto valgymus. Taip pat norėtųsi šviesių spalvų sienų. Tebūnie, jis ant jų pripaišo! Svarbu, kad būtų lengva nuplauti. 

Be abejo, norim labai gražios berniukiškos lovos, patogios spintos, kad mažylis pats paiseuktų savo daiktus (Beje, jau dabar dėliojam daiktus į daiktadėžes, todėl ir pats mažasis pasiima, ko reikia). Norisi, pavadinkim, mokslo kampelio. Na vietos, kur būtų sudėtos vaiko knygelės, būtų patogus stalas ir kėdutė, kur vaikas galėtų piešti, skatyti, daryti kokius nors darbelius. Kol kas tokia zona pas mus svetainėje, nes ten turim bendrą knygų lentyną.

Labai sunkiai sekasi apgalvoti žaislų saugojimo problemą. Norisi, kad juos surinkti būtų patogu, ir jie gražiai įsikomponuotų į interjerą, būtų jo detalė. Juk kambarys vaikiškas!

Šiuo metu turim didelį kamuoliukų baseiną. Vaikui tikrai smagu jame žaisti, bet aš svajoju apie sportinę sienelę. Na žinot, kaip daug kas pamena iš mokyklos laikų! Tai irgi smagu ir linksma. Ir tėveliai gali žaisti kartu. Į baseiną mes jau telpam sunkiai. 

Tai va, pasidalinau svajonėmis. Kol kas iki jų toli, nes tikrai trūksta idėjų, kaip viską padaryti teisingai, pasirinkti geras kokybiškas medžiagas, ir sukurti gražų pasaulį mažyliui neturint dizainerio talento :)

20170609091647-95556.jpg