Išbandėme  ,,Bright Starts‘‘ muzikinį žaislą – varlytes

Išbandėme ,,Bright Starts‘‘ muzikinį žaislą – varlytes

Šiandien su Gustu testavome ,,Bright Starts‘‘ firmos muzikinį žaislą – varlytes. Gustui labiausiai patiko jų skleidžiami garsai, kadangi jis jau mokosi kalbėti, sako keletą žodžių, tai šiuo laikotarpiu muzikiniai, kalbantys žaislai pas mus yra labai mėgstamas užsiėmimas.

Tad varlyčių skleidžiami garsai jam taip pat labai patiko, ypatingai jų juokas. Man turbūt vienas esminių privalumų, kaip mamai, kad žaislas tikrai saugus, be aštrių kampų, nėra sunkus, užsimetęs vaikas neužsigaus. Patogu naudoti keliaujant ar apsipirkinėjant su vaiku, ne tik namuose, jau buvome pasiėmę keliaujant automobiliu, vaikas buvo užsiėmęs ir ramus, nors paprastai važiuoti sėdint automobilinėje kėdutėje jam nelabai patinka. Taip pat labai gražus spalvų dizainas, toks žaislas puikiai tinka kaip dovana, keliaunat į svečius pas draugus ar gimines aplankyti naujojo šeimos nario.

Šis ,,Bright Starts'' žaislas lavina ne tik smulkiąją motorika, bet ir moko pažinti garsus, spalvas. Ir nors rekomenduojamas amžius yra -  6 mėn. į tai kiekviena mama turėtų atsižvelgti individualiai, ne kiekvienam vaikui gali būti įdomu jau nuo 6 mėnesių, bet pvz:. Gustas muzikiniais žaislais susidomėjo nuo 4 mėnesių, už poros savaičių jam bus 8 mėnesiai, tai dabar pats tas metas, kai visko nori mokytis pats, imti, pačiupinėti, paspausti, tad šis ,,Bright Starts'' žaislas - varlytės puikiai tinka vaiko lavinimui.